Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(diuni @ 2015 07 23, 12:11)
ax.gif o kokių tu pirksi lietuviškų...man atrodo , visus lietuviškus jau turi , kokie yra... biggrin.gif

nu dar ne visus, ale aš ne tik pomidorų iš ten noriu- va auga keli Kauniai agurkai- žinokit patinka man jie, o manau daugiau ten visko yra gero
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 07 23, 11:39)
geležies gal.

Tai va paskaitinėjau ir aš, kad lyg ir geležies.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 23, 12:08)
dafai palėk pati in tenais...

tai kad aš rožių aliejų stverdama sėklas visai ir pamiršt galiu, nes man jos kaip tai neaktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 07 23, 13:34)
tai kad aš rožių aliejų stverdama sėklas visai ir pamiršt galiu, nes man jos kaip tai neaktualu  biggrin.gif

hihihi.gif flirt.gif tai kodėl tau tas aliejus neaktualus , nesuprantu...jeigu dar pigiai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 07 23, 09:19)

Adija, parodyk saviškius Virginija sweets, kai sunoks (su skonio ir derlingumo aprašymais)

Neprašoma paskambėsiu iš savo varpinės dėl derlingumo - pas mani nykstamai mažas. Po 3-4 pomidorus kekėje... O dar paleidau tik vienu stiebu doh.gif

Atsakyti
Niu, mergičkės, kai atsivalgysit, sako, žavingi konservų receptukai:

http://forum.say7.info/topic58890.html
Atsakyti
QUOTE(MiSole @ 2015 07 23, 12:51)
Neprašoma paskambėsiu iš savo varpinės dėl derlingumo - pas mani nykstamai mažas. Po 3-4 pomidorus kekėje... O dar paleidau tik vienu stiebu doh.gif

visada laukiami atsiliepimai 4u.gif sakot, nederlingi??? vat užtat aš atidėjau sėklas kitiems metams, nes pasiskaičiau atsiliepimus - vienur rašo, kad labai derlingi, o kitur - prastai dera. Auginu niekingai mažą daigų kiekį, palyginus su palačiokėmis, tai man derlingumas svarbu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 23 liepos 2015 - 13:11
QUOTE(diuni @ 2015 07 23, 12:37)
hihihi.gif  flirt.gif tai kodėl tau tas aliejus neaktualus , nesuprantu...jeigu dar pigiai... rolleyes.gif

ne aliejus, o sėklos neaktualu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 07 23, 14:09)
Auginu niekingai mažą daigų kiekį, palyginus su palačiokėmis, tai man derlingumas svarbu

Man irgi svarbu derlingumas, nes auginu tik 36 daigus, tai kitiems metams tikrai jo nebeplanuoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 07 23, 14:15)
ne aliejus, o sėklos neaktualu  biggrin.gif

a...tiesiog kablelio nepadėjai...tai pasidarė , kad atvirkščiai supratau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 22, 16:39)
Visi šitie neširdininkai net pomidoro vardo neverti lyginant su Spasu  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MiSole @ 2015 07 23, 13:15)
Man irgi svarbu derlingumas, nes auginu tik 36 daigus, tai kitiems metams tikrai jo nebeplanuoju schmoll.gif

Ir čia skaitosi TIK blink.gif
Atsakyti