Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(NERA @ 2015 07 23, 14:22)
Ir čia skaitosi TIK  blink.gif

rolleyes.gif tai negi NET...
kažkas lygtais apie 300 augino , nežinau tik ar šiemet... ax.gif Tai va , tuomet sakyčiau NET...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 23 liepos 2015 - 13:29
QUOTE(Ex @ 2015 07 23, 10:10)
adija, jau "įkirtau" Izumrudnos Kriaušės skonį smile.gif Skanus pomidoras, ne per skystas, ne per tirštas, šiek tiek saldesnis už Jabloką. Mėgstančioms pomidorus su kuo mažiau rūgštelės jis turėtų patikt. Krūmas labai aukštas. Derlingumas geras.
]

maniškė ukrainietė taip ir netinsta schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 23, 11:29)

kaip jum šitas ? http://www.dobrodar....-polosatik.html  tipo baltomis juostomis g.gif

schmoll.gif ūgį matei? unsure.gif
Atsakyti
as pas sunu gal 20 pasodinau, tai man ten taip juokinga atrodo , kazkoks nesusipratimas, kaip vaiku smelio deze blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 23, 13:34)
schmoll.gif ūgį matei? unsure.gif

aš tolerantiška neūžaugoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 07 23, 13:35)
as pas sunu gal 20 pasodinau,  kazkoks nesusipratimas,  kaip vaiku smelio deze  blush2.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 07 23, 14:22)
Ir čia skaitosi TIK  blink.gif

QUOTE(diuni @ 2015 07 23, 14:28)
rolleyes.gif tai negi NET...
kažkas lygtais apie 300 augino , nežinau tik ar šiemet... ax.gif Tai va , tuomet sakyčiau NET...

TIK rodo mano neišsipildžiusius norus turėti daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 23, 10:10)
adija, jau "įkirtau" Izumrudnos Kriaušės skonį smile.gif Skanus pomidoras

O tu tikrai sėjai pomidorus? g.gif

mažu prošal važiuosi, mestelsiu ir tau į bagažnyką lauknešėlį.. nail.gif

Džiaugiuosi už tavi . Man tavo kriaušių skonis dzin visai,abo maniškės Izumrudnos -triliputo dydžio ax.gif Bet irgi gardžios ir derlingos.Nu ,bet pirdukų pirdukai .

Tai ne,kvietrugiu du šiltnamius užvariau.Samanei.Kam man tie pomidorai user posted image...

Būtai su fontanais,pati atvežtai ax.gif Ir dar man manikiūrą padarytum ,a tai brūžini brūžini,tuoj be nagų tavo lapa liks...

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 23, 14:28)

Tai ne,kvietrugiu du šiltnamius užvariau.Samanei.Kam man tie pomidorai user posted image...

Perėjai prie "einamesnio" produkto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 07 23, 14:35)
as pas sunu gal 20 pasodinau, tai man ten taip juokinga atrodo ,  kazkoks nesusipratimas,  kaip vaiku smelio deze  blush2.gif  biggrin.gif

Tai jei pati vis keturpėsčia eini ir nėra kada ant dviejų kojų atsistot nuo pomidorų kiekio, ar nori dar ir sūnui apynasrį uždėt? bigsmile.gif Aš irgi žaidžiu tokioj pat smėlio dėžėj smile.gif Gerai jaučiuosi, nepavargstu, pomidorų priežiūra šįmet man malonumas, o ne katorga. Pavalgymui gana, dalyboms irgi, o kiek rudenį liks, bus perdirbimui. Manau, kad dar ir vištoms liks. Karolių bus lotuliukas.gif

Nuorodose veislių pavadinimų nuobodybės - visur tas pats š...., tik kitoj klešnėj doh.gif Naujokėms gal ir egzotika. Išbandyti įdomu.
Atidžiai stebiu kokią veislę kitiems metams dar iš savo šiltnamio išprašyt. Šiaip jau radau. Nesakysiu. Adija mane nokautuos... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 23, 15:42)
Nesakysiu. Adija mane nokautuos... lotuliukas.gif

Sakyk tik ,davai,nesilaužius .Žalią?Nu,nelupsiu,net nekaukštelsiu ,pasbažint galiu.
Aš pvz. kitąmet tikrai nesėsiu Samocviet Izumrudnyj schmoll.gif Man tos triliputinės kriaušės skanesnės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 23, 15:28)
Džiaugiuosi už tavi . Man tavo kriaušių skonis dzin visai,abo maniškės Izumrudnos -triliputo dydžio  ax.gif Bet irgi gardžios ir derlingos.Nu ,bet pirdukų pirdukai .

Pafotkink bigsmile.gif tik ne su užpakaliu.. Padaryk nors kartą su tam skirtu aparatu ir įžiūrimą fotkę..
Atsakyti
g.gif Tau gal Spasai tai bus...Daugiau negirdėjau , kad ji dėl ko nors svaigtų...a dar obuoliai žali gali būti... ax.gif
Atsakyti