Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

Kadangi jau visos daugiau ar mažiau pomidorais gardžiuojamės, skanaus smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 24, 19:18)

peržiūrėjau- nei servetėlės, nei sėklų nelikę- teks šv. gamintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 24, 08:08)

Gražu ir tobula drinks_cheers.gif Kaip naujokei, tai dar ir per gerai lotuliukas.gif

Reikia žinoti kokios "mandros" sėklos nori, gal net eilės prie kai kurių nėra.

Nepiktžodžiauk cool.gif Aš asmeniškai, nedrįsčiau jų pavadinti banaliais, tai tiesiog tradiciniai, patys normaliausi, puikiai derantys pomidorai.

Dekoju uz pagyras. Cia turbut naujokes statusas taip veikia. Nieko ypatingo nedarau,tik kasdien nueinu su jais paplepeti lotuliukas.gif

Aciu,pagalvosiu del seklos.

Nepiktzodziausiu daugiau. Jau atsiprasiau lotuliukas.gif

QUOTE(diuni @ 2015 07 24, 08:15)
wub.gif nuostabu....nežinau , kas čia galėtų būti dar geriau...tobula tiesiog 4u.gif

Aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 21, 19:38)
ką žinau,nieks nesigyrė schmoll.gif
veiksmas gali vykt ir savam mieste ar kaimuky,o gali ir prie ašigalio-priklauso nuo veislės mirksiukas.gif

apie tuos anna amerikiniuose ir rusu psl skaitinejaus... Vertinimai buvo 9-9.5 is 10 lai tuo tarpu mazarinius ten kokiais 7-8 vertino.. tai smalsu kaip musu salygomis ax.gif pasizymejus esu "ANNA RUSSIAN raudonas saldus kreminis vidus"...
QUOTE(daimura @ 2015 07 21, 20:49)
tany siuntėsi sun sugard, labai ilgai laukė. Parašykite jai a.ž. ir paklauskite iš kur tiksliai siuntėsi, sėklos tikrai daigios buvo.

Acium wink.gif

QUOTE(saintlina @ 2015 07 21, 20:54)
va mes irgi amerikietiskos gamybos parsisiustus Sunsugar bandem auginti. Ne vienas nesudygo. Tany pardavejas patikimesnis  smile.gif

Is principo cia vietoj galima baisybe veisliu surast, ar is kur arciau parsisiust. Na, nebent kokios veisles uzsimustinai reik.

Supratau i katras duris reiks belstis, o kazko uzmustinai tai dar nereik kolkas tyrinejimu stadija smile.gif pasitaiko parsisiunciu rubu vaikams tai pamaniau mazum ir seklu kokiu idomesniu galima but pabandyt, jei atsiuncia, neprapuola:) o kai paprasaika nelabai noris but tai kazka idomesnio atradus pasimainyt mastau galeciau rolleyes.gif

QUOTE(Riolita. @ 2015 07 21, 20:59)

maciau kad siuncia i lt bei turi daug idomiu veisliu bet ar atsiuncia? Gal zinai kiek uztrunka?

QUOTE(saridon'e @ 2015 07 21, 22:42)
Kol kas neragavau, palikau savaitgaliui galutinai sunokti  blush2.gif O sėklų gavau mainais per FB  ax.gif

Pasidalinkit ispudziais;) nu smalsu man del tos annos skamba isdidziai kaip kokia karenina smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 07 24, 11:43)
Juračiuko pomidorai irgi labai gražūs. Nežinau, gal jau augina 20 metų, tai nėr ką girt, bet vistiek  smile.gif

Ačiū, tikrai tiek neauginu biggrin.gif Stengiuosi, mokausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2015 07 24, 21:46)
maciau kad siuncia i lt bei turi daug idomiu veisliu bet ar atsiuncia? Gal zinai kiek uztrunka?

Pati nesisiunčiau, bet iš merginų kažkuri siuntėsi, tikrai gavo ir augina.
Atsakyti
QUOTE(FAINulka@ @ 2015 07 24, 22:46)
Pasidalinkit ispudziais;) nu smalsu man del tos annos skamba isdidziai kaip kokia karenina smile.gif))

Atsiuncia per mazdaug 10 dienu, labai graziai supakuoja, as buvau suzaveta. Ir bendrauja labai maloniai smile.gif

As buvau pernai anna russian susizavejus, bet kazkas rase, kad jie prastai dera.
Atsakyti
Ar uzdarot siltnamius kai temp.krenta.anksti keliaus,dabar tik 6 pas mus rodo.is vakaro uzdariau duris.nors langai ir durys atviri visada.pirma kart uzdariau.mazu nereikejo?

Siandien meginsiu seklas imt.pomas nunokes,minkstas jau gera savaite. Virs jo esancius jau kramciau.sunokusius pilnai.man dar nelabai aisku,kada seklas imt?jei pernoka,turbut ir nera gerai?.kaip atskyrti?
Labas ankstyvas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 25 liepos 2015 - 04:11
QUOTE(girene @ 2015 07 25, 03:59)
Ar uzdarot siltnamius kai temp.krenta.anksti keliaus,dabar tik 6 pas mus rodo.is vakaro  smile.gif uzdariau duris.nors langai ir durys atviri  visada.pirma kart uzdariau.mazu nereikejo?

Siandien meginsiu seklas imt.pomas nunokes,minkstas jau gera savaite. Virs jo esancius jau kramciau.sunokusius pilnai.man dar nelabai aisku,kada seklas imt?jei pernoka,turbut ir nera gerai?.kaip atskyrti?
Labas ankstyvas rytas smile.gif

Aš nedarau kartais pamirštu atidaryt ,tai kepa jie man ten tada ,tai palieku kol kas smile.gif
Ale ,kad ankstyva biggrin.gif
Pas kai ka net sudygdavo seklos jei perlaikydavo doh.gif aš imu iš gerai sunokusio ,valgomo pomidoro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 25, 08:09)
Aš nedarau  kartais pamirštu atidaryt ,tai kepa jie man ten tada ,tai palieku kol kas  smile.gif
Ale ,kad ankstyva biggrin.gif
Pas kai ka net sudygdavo seklos jei perlaikydavo  doh.gif aš imu iš gerai sunokusio ,valgomo pomidoro smile.gif

Su vistom miegot,su gaidziais keltis biggrin.gif buna,ka pabundu anksti.kol nekarsta,ejau i siltnamius.2,5val uztrunku.mano gal dar tempai letesni
Na bandysiu isiminet sekliukus
Atsakyti
Mano mergaitės, kuriom siunčiau, nesisako, nesirodo, nors temutėj matau užėjusias. Mažu nesudygo? Mano tai jau ir noksta.
Atsakyti
As net svarstykles nusipirkau lotuliukas.gif milzinams sverti.zolotyje kupola svere 520g.bet yra didesniu
Atsakyti