Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(Daugmanta @ 2015 07 25, 09:04)
Mano mergaitės, kuriom siunčiau, nesisako, nesirodo, nors temutėj matau užėjusias. 

Tai čia tos ciocės iš paprašaikų-kaulintojų kategorijos. Jos temoj niekad nesirodo, tik kabo apačioj, per vasarą žvalgyboj sėdi, kad susižinotų kas kokių naujų įdomesnių veislių turi. Rudenį su trenksmu įgriūna į a/ž su savo norais. Nei jos pasigirs temoj, nei jos padėkos. Nesitikėk irnesakyk.gif

Po tokio posto pas mane turbūt jau niekas nebeprašys lotuliukas.gif ai, man px.. nail.gif vistiek nieko įdomaus neturiu dirol.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Kurios auginate Samocvetus izumrudnus, ar neplyšta jie? Mano visi sunokę "suplyšo", o norėjau jų pasiimti į kelionę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2015 07 24, 22:02)
Pati nesisiunčiau, bet iš merginų kažkuri siuntėsi, tikrai gavo ir augina.

Buciau dekinga jei beatsiuntusios amerikiniu veisliu pasidalintu kuriais geriau nesizavet biggrin.gif

QUOTE(Gardi @ 2015 07 24, 22:10)
Atsiuncia per mazdaug 10 dienu, labai graziai supakuoja, as buvau suzaveta. Ir bendrauja labai maloniai smile.gif

As buvau pernai anna russian susizavejus, bet kazkas rase, kad jie prastai dera.

Vadinas reiks pabandyt jei jau patikrintas reikalas - dekui ! Na va su tuo derejimu matyt reiktu ziuretis kokioj zonoj.. Pas mus siltnamiuos gali pomidoras tiek silumos ir saules negauti kaip kazkurioj saly ir lauke augant.. Nors tie anna alia rusiskos saknys tai atrodytu musu zonoj turetu but kaip ir ok smile.gif isbandysiu kitais metais labai jau knieti cool.gif
Kuriai kazi cia zonai mes priklausom g.gif

QUOTE(girene @ 2015 07 25, 03:59)
Ar uzdarot siltnamius kai temp.krenta.anksti keliaus,dabar tik 6 pas mus rodo.is vakaro uzdariau duris.nors langai ir durys atviri  visada.pirma kart uzdariau.mazu nereikejo

Pas mane po langais tai jei nepamirstu pridarau kai prisimenu atidarau.. Bet kadangi yra pora atomatiniu stoglangiu tai kazkAip susireguliuoja kad ryte nesusustu kol seimininke saldziai miega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 07 25, 03:59)
Ar uzdarot siltnamius kai temp.krenta.anksti keliaus,dabar tik 6 pas mus rodo.is vakaro uzdariau duris.nors langai ir durys atviri  visada.pirma kart uzdariau.mazu nereikejo?

Siandien meginsiu seklas imt.pomas nunokes,minkstas jau gera savaite. Virs jo esancius jau kramciau.sunokusius pilnai.man dar nelabai aisku,kada seklas imt?jei pernoka,turbut ir nera gerai?.kaip atskyrti?
Labas ankstyvas rytas smile.gif

Aš neuždarinėju,ir taip ryte jie būna su rasa ant šakų,baisiai bijau susargdinti
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 25, 10:23)
lotuliukas.gif ai, man px.. nail.gif vistiek nieko įdomaus neturiu dirol.gif

Kaip tai nieko įdomaus. O tai per nioliką puslapių temoje aptartas blinda bigsmile.gif

Vakar jau kantrybė neatlaikė ir pakapsčiau aplink tą vieną eilę, kur iš platus išaugo sutraukos su 10 pomidoriukų. Ten išilgai tokie urvai, kad koja telpa. MB sako, kad jei čia kurmių, tai ne mažiau kaip 4 eismo juostų autostrada blink.gif Užkamšiau, kiek sugebėjau, vandeniu užpyliau. O šiandien vienas pomidoras toje eilėje vysta verysad.gif Tai arba pati krapštydama pažeidžiau. Arba tie padlos kelio remonto darbus pradėjo gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2015 07 25, 10:30)
. Ten išilgai tokie urvai, kad koja telpa. MB sako, kad jei čia kurmių, tai ne mažiau kaip 4 eismo juostų autostrada  blink.gif  Užkamšiau, kiek sugebėjau, vandeniu užpyliau. O šiandien vienas pomidoras toje eilėje vysta  verysad.gif  Tai arba pati krapštydama pažeidžiau. Arba tie padlos kelio remonto darbus pradėjo  gun_rifle.gif

O argi kurmiu urvai urvai matosi? Mums prieš n metu kurmiai žole buvo sugadine,tai tik išknistos krugos matosi.Tunelius gal kurkliai daro. Nieko bjauresnio turbut neesu mačius. Neseniai tas padaras mano lauko pomidorus ištuneliavo. Lieju aš juos ir nesuprantu kodėl vanduo kaip i praraja subėga. Dusinau as ji su aliejum ir kiaušiniu lukštais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2015 07 25, 11:30)
Kaip tai nieko įdomaus. O tai per nioliką puslapių temoje aptartas blinda  bigsmile.gif

Vakar jau kantrybė neatlaikė ir pakapsčiau aplink tą vieną eilę, kur iš platus išaugo sutraukos su 10 pomidoriukų. Ten išilgai tokie urvai, kad koja telpa. MB sako, kad jei čia kurmių, tai ne mažiau kaip 4 eismo juostų autostrada  blink.gif  Užkamšiau, kiek sugebėjau, vandeniu užpyliau. O šiandien vienas pomidoras toje eilėje vysta  verysad.gif  Tai arba pati krapštydama pažeidžiau. Arba tie padlos kelio remonto darbus pradėjo  gun_rifle.gif

Na tai statytk gaudykles.as per para pagavau svolaciu darze.nes tikrinom po 2 paru,tai jau smirdejo
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 07 25, 11:45)
O argi kurmiu urvai urvai matosi?

Man ne kurmiai tunelius, o žiurkė kasdavo. doh.gif kurmiai kupstus. mirksiukas.gif

Aš neatsigėriu eroso, erelio širdies, severnaja karona derėjimu. doh.gif neturiu kompo, negaliu telefono rezoliucijo sumažint. Kaip jums įdėt foto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 25 liepos 2015 - 11:15
QUOTE(FAINulka@ @ 2015 07 25, 09:38)
Buciau dekinga jei beatsiuntusios amerikiniu veisliu pasidalintu kuriais geriau nesizavet  biggrin.gif

Nu vat, aš irgi galvoju, ar tiks Cutlai lietuviškas klimatas g.gif kad Bulgarijoj jai tinka, tai suprantama. Kaži, ar kas bandė?
Atsakyti
Nežinau, kas tuos tunelius rausia. Aplink šiltnamį radau ryte porą šviežių kurmiarausių. Reiks MB prašyti, kad slastukus pastatytų. Viduje lyg irgi kilstelėta vienoje vietoje. Bet ten MB įleidus bus daugiau bėdų nei iš kurmio doh.gif Ai, kai rudenį nurausiu, bus galima pakasinėti ir pasiaiškinti, kas ten darosi.

Mičiko, part.lt leidžia sumažinti pavekslėlį įkeliant. Gal ir kiti galerijų puslapiai turi tokias galimybes. Labai laukiu visų nuotraukų, nes irgi patyliukais seilę varvinu ir kaupiuosi sėklyčių prašymui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 25, 11:11)

Aš neatsigėriu eroso, erelio širdies, severnaja karona derėjimu.  doh.gif neturiu kompo, negaliu telefono rezoliucijo sumažint. Kaip jums įdėt foto?

pagal mane prieš fotkinant reikia nustatyt kiek tu pikseliu reikia g.gif
beje kaip bulves auga iš Gusevo? [jei kažko nemaišau,lyg tu pirkai iš jo tu melynu g.gif ]
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 25, 10:23)
Po tokio posto pas mane turbūt jau niekas nebeprašys lotuliukas.gif ai, man px.. nail.gif

vistiek nieko įdomaus neturiu dirol.gif

Norėtai . Joms irgi px ...,ką tu čia bliuzniji.Jau aš ir kirvuku švaistausi,a vis tiek nebijosi... irnesakyk.gif Nors man negaila,gal jos laiko neturi rašyt.Arba nemoka ax.gif .
Nors aš nežinau,kada tas sėklas rinksiu šiemet doh.gif Iš žalių blink.gif ?Nu,iš šitiekos veislių,gal tik dešimt išragavus vasaros pabaigoj unsure.gif Svieto pabaiga.

Turi turi,pvz.normalaus dydžio Izumrudnas grūšias.Beje,Tobolsk pas man ne visi lygiais užpakaliais ko tais.Yra ir negražiais.Užtat labai patinka Ivanuška,gražios kriaušės wub.gif Nu,bet kad nenoksta doh.gif

Atsakyti