Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

laba
na, gal spesiu parasyt kazka. pati atsikeliau tik puse devyniu smile.gif .
oras neblogas, bet kt savaite vel siluma pranesa, penktadieni , maciau, net 30 rodo doh.gif Jau ko , bet karsciu nepernesu sad.gif . Man si vasara is viso tobula buvo, tikra lietuviska vasara...

blyn, paskaitau, kad jusu vaikiukams beveik visiems daro kraujo tyrima... musiske gydytoja nedare ne karto joriui g.gif ir dukrai , va 7 metai, tai gal koki karta tik ir daryta - po ligos. Mazum reik uzklaust, pasidaryt unsure.gif

QUOTE(Wiliux @ 2015 07 31, 10:09)
Sukilo nakti mazei temperatura, MB isveze slapima tyrimams. Turiu bloga nuojauta, kad  el gulsim i ligonine

ui, sveikit 4u.gif Aciu die, kad ne ta bjaurybe su grizo, gal tikrai kokie dantukai kalasi - tada imunitetas jautresnis pas maziukus, tai ir viruseli pasigavo.

QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 31, 21:03)
Nu tai gal atsisiust pavyktu. As antra karta irgi siunciaus ir Amazon. Ziuriu ant pakelio surasytos visos zoles kurios ieina i sia arbata, tai raso kad pankolio, kmynu, anyziu seklos, kazkokia ozrage ir verbena, tai gal ir LT koks atitikmuo butu? tu dvieju paskutiniu augalu tai as nezinau.
Bet idomu, nes viena pankoliu arbata irgi geriau, bet nuo jos nepastebejau kad kazkas vyktu, o va nuo sito viso misinio zoliu, tai akivaizdziai.

turi but pas mus tu zoliu vaistinese tikrai. Ozrages seklos tai naudojamos kaip prieskonis (primena dziov.grybus) . O nebandet paziuret , gal yra pas ta zolininkes - (pavardziu nepamenu doh.gif) - karaliuniene, karvelis, simkunaite g.gif Ten gi visokiu gydomuju arbatu ir zoleliu buna...

nezinau, kaip del ozrages, gal stebukla daro, bet man tai niekas nepadejo ...kibira isgerdavau tu pankoliu, kmynu ir pan arbaros - lactobac, vadinos... ne laso daugiau neatsirado doh.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 31, 22:53)
As greitai pastebejau pagerejima, per pirmas kelias dienas. Pirma kart kai sudaviau ryte, tai vakarop maziuke ir issikakojo, nors nebuvo kakojus 3 paras, vis stenejo ir kankinos, o po to kazkaip lengviau kasdiena buvo su tuoleto ir perdimo reikalais. Ir dar pradejau duot ta sab simplex, tai regis tikrai maziau pilvuka pucia. Suvalgo ji man dabar daugiau is buteliuko be tu stenejimu ir verksmu kaip kad buvo iki siol. Na tik 2 dienas dar tik duodu ta sab simplex tai tikiuosi cia nesutapimas o tikrai pagerejimas 

na, jei matosi diskomfotas vaikiuko, tai gal ir negerai, kad ilgai nesikakina. Bet jei nieko - tai gali ir savaite nesitustint, maitinamas motinos pienu. Maniskiui taip buvo. Pradejes buvo kas savaite daryt, paskui vis trumpino perioda ... biggrin.gif . Bet uztai kiek pampiu sutaupem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 08 01, 08:03)

nezinau, kaip del ozrages, gal stebukla daro, bet man tai niekas nepadejo ...kibira isgerdavau tu pankoliu, kmynu ir pan arbaros - lactobac, vadinos... ne laso daugiau neatsirado doh.gif
na, jei matosi diskomfotas vaikiuko, tai gal ir negerai, kad ilgai nesikakina. Bet jei nieko - tai gali ir savaite nesitustint, maitinamas motinos pienu. Maniskiui taip buvo. Pradejes buvo kas savaite daryt, paskui vis trumpino perioda ... biggrin.gif . Bet uztai kiek pampiu sutaupem biggrin.gif

Tai va, idomu kodel vienom padeda o kitom ne g.gif

Del tustinimosi tai zinau akd nebutinai kasdiena privalo. Ir dabar ji kasdiena nesitustina, bet kaip tu ir sakai, diskomfortas didelis buvo vaikui del tu duju nes kakis pakietejes buvo ir iseit negalejo, po bakteriju dabar daug lengviau padaro, nors ir nekasdiena.

Pas jus karscius pranesa o pas mus siand pirma apsiniaukusi diena per kokiu 4 menesius, ir lasai keli lietaus nukrito, bet turbut daugiau ir nebus biggrin.gif Bet irgi tokia atgaiva kai saule nekepina rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Afrodite, ale taip jau graudziai susiraukes ta bulve ragaudamas, nu tikrai kad nemegsta, akivaizdu biggrin.gif 4u.gif Kiek pas jus daug foto bigsmile.gif labai grazios visos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 01 rugpjūčio 2015 - 12:53
Saliut:) ateinu isdidziai pasigirti jog pradejom mokintis valgyt ir is bonkos ir is (.) biggrin.gif
Viskas butu kaip ir gerai, bet mane biski nervuoja kad valgymas pas juos kaip ir vienu metu gaunasi, bet maitint tai tik po viena galiu. Eina sau, tai pastoviai su kazkokia sazines grauzatim maitini viena, o kitas guli kaip naslaitis... O dar jei kas laukianciam atsitinka, as iskart prieit negaliu, kol valganti padedu kol ka... Kaip ir susitvarkau as su jais, tik va tas maitinimas biski knisa. Gerai jei kuris miega, tai susitvarkai su vienu tada imi mieganti. Bet tas retai deja buna.
QUOTE(misheliina2 @ 2015 07 31, 21:44)
Pacifika maciau dvynuku grupei jusu maziukus kokie fainuoliai, lova tai mes irgi tokia reanimacijoje turejom, ir namuose irgi dabar tokia pertvara esam padare wub.gif

Aciu, jie mano saules wub.gif As jau noreciau juos iskelt i paprastas lovas nes kartais atrodo jog noretusi jau jiem vietos daugiau, ypac kai guli veidais vienas i kita, tada ziurek jau kuris ranka broliui ant galvos uzsideda ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 08 01, 13:16)
Saliut:) ateinu isdidziai pasigirti jog pradejom mokintis valgyt ir is bonkos ir is (.)  biggrin.gif
Viskas butu kaip ir gerai, bet mane biski nervuoja kad valgymas pas juos kaip ir vienu metu gaunasi, bet maitint tai tik po viena galiu. Eina sau, tai pastoviai su kazkokia sazines grauzatim maitini viena, o kitas guli kaip naslaitis... O dar jei kas laukianciam atsitinka, as iskart prieit negaliu, kol valganti padedu kol ka... Kaip ir susitvarkau as su jais, tik va tas maitinimas biski knisa. Gerai jei kuris miega, tai susitvarkai su vienu tada imi mieganti. Bet tas retai deja buna.

Aciu, jie mano saules  wub.gif  As jau noreciau juos iskelt i paprastas lovas nes kartais atrodo jog noretusi jau jiem vietos daugiau, ypac kai guli veidais vienas i kita, tada ziurek jau kuris ranka broliui ant galvos uzsideda ir t.t.

Pasifica, suprantu tave labai gerai del maitinimo 4u.gif Tik maniskiai jeigu pabude, tai kaip naslaiciai salia ramiai neguli, iskart kakaryne paleidzia kad duot valgyt biggrin.gif Tai as viena pasidedu salia ir jam bnke ikisu, ja paremiu ten visaip kad ji neiskristu, o kita maitinu is (.), taip abu valgo ir nuskriaustu nera. Tik aisku ir tai nera lengva, nes tas kur su bonke, tai buna pasimuisto, ji issprusta, reik vel idet, o rankos uzimtos doh.gif Arba kai atraugint reik. Ir tas maziukas kuris ant (.) jo gaila, nes jo ramu valgyma reik trikdyt doh.gif Zodziu abu matint vienam zmogui vienu metu sunku yra. Geriausia kai vienas dar miega, pamaitini pirma, po to antra. Arba mes su vyru dainames, jis viena maitina, o as kita. O tu nebandei tos dvynuku pagalves? Man ji neprilipo, bet yra kurios sekmingai maitina abu vienu metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 07 31, 22:44)
Zinau, kad kartojasi tas uzdegimas, viena kart susirgai ir jau gali kartotis daznai, bet daktarai nieko nesiulo tik stebet gal kaip stiprint ta slapimo sistema, tikiuosi kad daugiau nesikartos jums tas uzdegimas ir temperaturu pakilimai  4u.gif

Svarbiausia rekomendacija laikyti svariai ir siltai. Nenaudoti serveteliu, tik prausti uzpakaliuka vandeniu, nevesti i baseina. Stiprina petrazoliu nuoviras ir spanguoles.
Aciu visoms uz linkejimus pasveikti. Naktis buvo labai sunki, is tu kai dziaugiesi, kad baigiasi. Siandien jau geriau. Pabere, vel vaziavom i poliklinika del sventos ramybes, bet berimas virusinis thumbup.gif . Kas faina, kad jau beveik neropoja, pries liga ropojimas dar buvo pagrindinis judejimo budas smile.gif
Pasidalinsiu praktiniu patarimu, gal naujoms mamoms ateityje bus naudingas (jei dar nezinot) - jei reikia suduoti skyscius (vandens, didesne procija vaistu), o vaikas atsisako, labai patogu pasitelkti svirksta. Va as dabar lakstau is paskos ir girdau elektrolitais (?) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 01, 13:27)
O tu nebandei tos dvynuku pagalves? Man ji neprilipo, bet yra kurios sekmingai maitina abu vienu metu  4u.gif

Nebsndziau nes vel gi reikia kad kas padetu juos susidet, as dar tiek nepazengus kad viena ranka viena kita ranka kita suvaldyciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacifica @ 2015 08 01, 13:16)
Saliut:) ateinu isdidziai pasigirti jog pradejom mokintis valgyt ir is bonkos ir is (.)  biggrin.gif

Aciu, jie mano saules  wub.gif  As jau noreciau juos iskelt i paprastas lovas nes kartais atrodo jog noretusi jau jiem vietos daugiau, ypac kai guli veidais vienas i kita, tada ziurek jau kuris ranka broliui ant galvos uzsideda ir t.t.

QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 01, 13:27)
Pasifica, suprantu tave labai gerai del maitinimo 4u.gif Tik maniskiai jeigu pabude, tai kaip naslaiciai salia ramiai neguli, iskart kakaryne paleidzia kad duot valgyt  biggrin.gif Tai as viena pasidedu salia ir jam bnke ikisu, ja paremiu ten visaip kad ji neiskristu, o kita maitinu is (.), taip abu valgo ir nuskriaustu nera. Tik aisku ir tai nera lengva, nes tas kur su bonke, tai buna pasimuisto, ji issprusta, reik vel idet, o rankos uzimtos  doh.gif  Arba kai atraugint reik. Ir tas maziukas kuris ant (.) jo gaila, nes jo ramu valgyma reik trikdyt  doh.gif  Zodziu abu matint vienam zmogui vienu metu sunku yra. Geriausia kai vienas dar miega, pamaitini pirma, po to antra. Arba mes su vyru dainames, jis viena maitina, o as kita. O tu nebandei tos dvynuku pagalves? Man ji neprilipo, bet yra kurios sekmingai maitina abu vienu metu  4u.gif

Pacifica labai dziaugiuosi uz jus, vis paseku kaip jums sekasi. O maitinimas ir man didziausia misle, kol kas nieko neperku ir stengiuosi save visaip nuteikti kad maitinsiu tik is (.) be jokiu buteliuku ir pientraukiu ir labai noreciau abu kartu...
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 01, 13:42)
Afrodite, ale taip jau graudziai susiraukes ta bulve ragaudamas, nu tikrai kad nemegsta, akivaizdu  biggrin.gif  4u.gif  Kiek pas jus daug foto bigsmile.gif labai grazios visos  4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Atisiuk,as jau tau parasiau a.z mirksiukas.gif Jeigu negausi zinutes,tai paskambink man nes isvaziuojam i Kauna ir nebusim iki ryt velaus vakaro,o ir interneto greiciausia neturesim.Tikiuos kad telefona dar turi mano mirksiukas.gif
Burbuliacija,aciu labai uz pagyras.Na,as kai viena su vaiku,fotoaparatas visada po ranka tai jei kazkas kyla man galvoj,ar pamatau ka idomaus ir pyskinu-bus vaikui paciam idomu pamatyt ir prisimint.O ir man smagu mirksiukas.gif
WILIUX.sveikatytes tavo princesytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visoms grazaus sekmadienio ir ryt geros savaites pradzios 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir JOKIU LIGU mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif
Kazko tylios mamos cool.gif Edenute isvis dingus kazkur g.gif ir Tino smile.gif

Mes tai dabar lankytiniu maratone, jau pasiekem ta "leistina" amziu, tai dabar visi lankyt eina. Paziurejau, taip greit tie vaikai auga, net graudu daros verysad.gif musu pipiras jau toka didelis, ziuriu jau visa deze isaugtu rubu pridejau, or kasdien vis protingeja-jau ir sypsosi kalbinamaa, ir guguoja vis daugiau. Be galo smagu, aisku, sitlrdi dziugina kasdien wub.gif bet kai pagalvoji, nepamatysi, tuoj kpses valgys, tuoj i vaikstyne, tuoj vaikscios.. ir neber leliuko cool.gif ir vel ziuresiu su pavydu i mamas su lopsiais biggrin.gif

Mergaites, aciu, kad pasidalinot apie ta ozrage, na tikrai, kiek prisiskaiciau uzsienio psl., tai kd stebuklus daro ji g.gif visoms padeda, ir suveikia per 1-3 dienas, kitoms jau po pirmo karto g.gif na, laukiu is Afrodites ir as tu kapsuliu, tada prasinesiu, ar suveike rolleyes.gif bet sakau,gal tikrai ta ozrage kazka daro, nes man is visko, ka bandziau, labiausiai padejo Maria lactation papildai latviski, paziurejau-ir ten ozrage ieina rolleyes.gif dabar jau be vargo pritraukiu 600 ml, ir kasdien po kelis ml daugeja - arteju ir as prie litro thumbup.gif lotuliukas.gif Karalinda, pabandyk ir tu Maria lactation, gal ir tau pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 08 03, 09:52)
Labas rytelis  4u.gif
Kazko tylios mamos  cool.gif  Edenute isvis dingus kazkur  g.gif ir Tino  smile.gif

Atisiuk, su artejanciu litru tave 4u.gif biggrin.gif nu bet rimtai stebuklinga zole g.gif o as apie tokia net girdejus nebuvau unsure.gif

Tai va va, tas leliukiskas amzius skriete skrieja, kai pagalvoji kas tie keli menesiai imant viso gyvenimo trukme, tai tik akimirka jie leliukais buna unsure.gif O paskui norisi kito leliuko biggrin.gif

O mes siendien po skiepu. Gavo po duri i abi slaunytes, tai ziuresiu dabar kokie jie bus. Sako tu pasaliniu poveikiu buna po skiepu doh.gif Tikiuosi labai neisizirs.
Taip pat pasvere, pamatavo, vyrutis mano dar viena kg pridejo per menesi, o mergyte tik 500 gr, kukliai. Na ji ir maziau valgo. Vakar tai mano mergickai isvis kazkas uzplauke- visai nemiegojo visa diena , visiskai. Dar taip nera buve. Tai po to 11val vakaro uzluzo ir taip iki 7 ryto, ir dabar dar miega. Ar cia keicias tie ritmai jau jai ar siaip tik pilnatis suveike g.gif

Na taip mamos tyli, gal namie nesedi jei orai geri, Edenute kiek is foto fb maciau, tai irgi gamtinasi kazkur rolleyes.gif Kitos irgi gal kuom uzsieme, jei ne vaikais biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 03, 11:13)
Vakar tai mano mergickai isvis kazkas uzplauke- visai nemiegojo visa diena , visiskai. Dar taip nera buve. Tai po to 11val vakaro uzluzo ir taip iki 7 ryto, ir dabar dar miega. Ar cia keicias tie ritmai jau jai ar siaip tik pilnatis suveike g.gif 

Sveika Burbuliacija, turiu klausimeli. Kaip supratau, tu per nakti maitinai tik savo suneli, o mergyte leidai miegoti kiek ji nores? g.gif
Atsakyti