Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų džiaugsmai ir rūpesčiai :)

QUOTE(Galileja @ 2015 08 03, 10:52)
Sveika Burbuliacija, turiu klausimeli. Kaip supratau, tu per nakti maitinai tik savo suneli, o mergyte leidai miegoti kiek ji nores? g.gif

Aha, taip ir buvo. Nezadinau jos jau maitint. Tai nuo 23 iki 7 ismiegojo, 7 val ji is (.) truputi pavalge ir toliau miegojo. O kodel klausi, Galileja? 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(Atisa @ 2015 08 03, 10:52)
Kazko tylios mamos  cool.gif  Edenute isvis dingus kazkur  g.gif ir Tino  smile.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 03, 11:13)

Na taip mamos tyli, gal namie nesedi jei orai geri, Edenute kiek is foto fb maciau, tai irgi gamtinasi kazkur  rolleyes.gif  Kitos irgi gal kuom uzsieme, jei ne vaikais biggrin.gif  4u.gif

Atisiuk, su litru Tave thumbup.gif man tai dar vis po maišiuką kitą per parą užšaldymui lieka doh.gif kameros jau 2/3 pilni, nebėr kur mėsos dėt biggrin.gif

nedingus aš niekur. skaitau, bet nelabai kartais turiu ką pasakyt. sėdžiu namie ir tikrai tik vaikais užsiėmus ax.gif nieku kitu. irgi svečių turėjom, stebukliukus gražius parodėm, pasidžiaugėm. labai dabar jau merginos vis kuo nors padžiugina, reaguoja į viską, tėvelius pažint pradeda. smagu thumbup.gif o šiaip karščių nemėgstu, bet kai matau, kaip jos kaifuoja plikos, tai jau kaip nors džiaugsmingiau ištversiu aš juos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 08 03, 09:52)
Labas rytelis  4u.gif
Kazko tylios mamos  cool.gif  Edenute isvis dingus kazkur  g.gif ir Tino  smile.gif

man tos pacios mintys del leliuku drinks_cheers.gif bet neliudesi ziuredama i mamas nei Tu nei as, leksim i TR thumbup.gif thumbup.gif as jau noriu beveik lekt lotuliukas.gif

as nedingus, emociju laikas toks unsure.gif
Rugseji vyras islekia iki kaledu ( cia toji kelione kur nestumo metu mano atidejo) tai stresiukas truputi, ir ieskau moteriskes kuri pusdieniui man nuo kokio spalio ateitu padet is esmes, kad i parde nulekciau ar pan, kelioms valandelems nes 24 val per para vienai kelis menesius gali but sunkoka, tai man taip sunku moraliskai, tokia gera moteriske ir turim, siandien atejo ji pasiziuret kaip jai seksis tai tikrai vaikus myli nesvietiskai. Tobula, pedagogiska, mankstas leliuku moka viska pradirbus poliklinikoje. Nu bet negera ant sirdies, aisku visa laime kad dabar nereikia nei minutei palikt, bet spali nezinau kaip jai palikt galesiu net tai valandelei, einu is proto del savo vaiko biggrin.gif negaliu prileist minties kad atsikeles pamatytu ne mane ir tos jo sypsenos butu ne man , nu zodziu durnos mintys, atrodo as sulipus su juo. Na bet raminu save juk as busiu kartu ir namie kazka daugiau pasidarysiu juk neisleksiu visai dienai kazkur, tiesiog manau kad jau viena kai liksiu tai tureciau ir moraliskai jau leist priimt ta pagalba, nes jos tikrai reikes g.gif dar katinas tas plaukuojasi, o mazius sliauziot turetu pradet link ziemos, reiks ji pati siurbliuot turbut nes po kirpyklos ataugo per menesi visi plaukai doh.gif tai ukis visas man lieka vienai unsure.gif

O siaip vasara, smagu 4u.gif sia savaite karsta zada gaila kad Kaune mirksim nebent savaitgali kur.. Turiu drauge su leliuku bet jos leliuukas vaziuojant nemiega tai mes iki pajurio kartu nedavaziuotume jei reks jos, tada pazadins mano, nu ir taip toliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 03 rugpjūčio 2015 - 12:06
QUOTE(Tino @ 2015 08 03, 13:59)
sveikos,
man tai dar vis po maišiuką kitą per parą užšaldymui lieka  doh.gif kameros jau 2/3 pilni, nebėr kur mėsos dėt  biggrin.gif

Tai nieko, iki mokyklos sugers thumbup.gif
Ir as labai laukiu to meto, kai prades pazinti savus wub.gif taip dmagu, kai vaikiukas susirauke, isvydea nepazistama zmogu, ir nusvinta, priejus tevams wub.gif

Edena, suprantu tave, tikrai negera vienai, bet jei turesi pagalba is auklytes, tikrai bus lengviau, ir emociskai galvoju tau dabar sunkiau, nei kad bus kai TV isvaziuos 4u.gif mes stiprios 4u.gif P.S. o tau kartu neiseina vaziuot? rolleyes.gif del TR tai dar nenusprendem mes, bet gal ir vaziuosim ax.gif tik man dabar bus laaabai didele dilema, kiek sodinti... paniskai bijau, kad nebutu dar 2 doh.gif biggrin.gif
Del prisirisimo prie vaiko labai suprantu, ir man tas pats drinks_cheers.gif mano anyta tai vadina psichologine bambagysle biggrin.gif as pati pvz.geriausiai miegu, jei vaikiuko nors rankyte paimu ar kur visai prie pat guliu. Mums abiems labai reikalingas tas kontaktas, buvimas kartu.. bet tai normalu manau ax.gif ir man atrodo, kad as geriausiai zinau, kaip ji laikyti, rengti, maudyti, migdyti.. zinau, kad reikia dalintis siuos darbus ir stengiuosu, bet vistiek man kartais atrodo, kad kiti taip nemoka doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 03, 12:49)
Aha, taip ir buvo. Nezadinau jos jau maitint.  Tai nuo 23 iki 7 ismiegojo, 7 val ji is (.) truputi pavalge ir toliau miegojo. O kodel klausi, Galileja?  4u.gif

As tai visada zadinu antra, jeigu vienas atsibunda valgyt tai ir antra zadinu, nes taip man sake daryt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 08 03, 13:35)
tik man dabar bus laaabai didele dilema, kiek sodinti... paniskai bijau, kad nebutu dar 2  doh.gif  biggrin.gif 

Ir as labai bijau biggrin.gif aisku bus du uzauginsim ir du, bet bijau lyg snaiguciu turetumem biggrin.gif Atisa jus turit snaiguciu? Edena kiek pamenu po hyper, tai turbut turit?
Edena normalus visai tas sulipimo jausmas. Manau daugumai mamu jis budingas, man va po truputi jau praeina (na bet pana irgi nemaza), bet dar tikrai nejauciu poreikio daznai palikti vaika.
O mes siandien skalbinius dziovem. N atnese net tris skalbinius is skalbimo masinos man padziauti biggrin.gif, tai dabar as laiminga:D .
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2015 08 03, 13:35)
Tai nieko, iki mokyklos sugers  thumbup.gif

tik man dabar bus laaabai didele dilema, kiek sodinti... paniskai bijau, kad nebutu dar 2  doh.gif  biggrin.gif 

nu jo... ilgokai šaldytuvo nebus galima atšildyt biggrin.gif

kaip rodo praktika, tai, kad įsodina tik vieną, nereiškia, kad tikrai nebus dviejų lotuliukas.gif kaip mum buvo pirma mintis - "o iš kur antras" ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2015 08 03, 13:09)
As tai visada zadinu antra, jeigu vienas atsibunda valgyt tai ir antra zadinu, nes taip man sake daryt. g.gif

Nu jo, cia taip liepe turbut tam kad issiukdyt ta iproti kad abu vienu metu valgo, abu vienu metu ir miega- tam kad tevam butu lengviau. Na mano praktikoj tai nelabai gaunas, nes vaikai labai skirtingi. Nors daznai taip naturaliai gaunas kad panasiu laiku jie miega, tai ir valgo panasiu laiku, bet ne visada. Mano bernelis nesiskundzia apetitu ir visad istustina savo doze, o su mergyte tai buna visokiu kuriozu. Ir jeigu ji giliai imigus ir as ja zadinciau, tai gal koki gurksni ir nurytu bet ne daugiau, ir vel luztu, esu bandzius. Todel kazkaip leidziu jiems ju naturalia vaga teketi. Vistiek bus skirtingi su valgymo iprociais, nes vienas yra bernas o kita panike, vienas kaip tetis - tik duok paest, o kita kaip mama- jei nenori, tai neikisi biggrin.gif Tai ir nezadinau nakti su ta viltim kad iprastu per nakti miegot be prabudimu. Tikiuosi ir bernelis ta iproti is seses greitai perims. Miegoti tai jie abu gana neblogi miegaliai yra, tik va dar kolkas nesusitvarke esam kur naktis kur diena, tai kartais daugiau parpia diena ir maziau nakti. Na bet tikiuosi kad dar uz pora menesiu gal kaip nors susistatysim dienos ir nakties rezima rolleyes.gif

O tau pavyksta juos taip grieztai vienu metu mikdyt ir valgydint? Primink, kiek jiems laiko? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2015 08 03, 13:33)
nu jo... ilgokai šaldytuvo nebus galima atšildyt  biggrin.gif

kaip rodo praktika, tai, kad įsodina tik vieną, nereiškia, kad tikrai nebus dviejų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 08 03, 12:02)
minutei palikt, bet spali nezinau kaip jai palikt galesiu net tai valandelei, einu is proto del savo vaiko  biggrin.gif negaliu prileist minties kad atsikeles pamatytu ne mane ir tos jo sypsenos butu ne man , nu

Edena, tavo jaudulys manau suprantamas, bet dar turi laiko apsiprast su sia mintim kad bus pasalinis zmogus. Be to is pasakojimo atrodo kad tikrai miela ir kompetetinga auklyte, tad susidraugausit ir tikrai paciai bus lengviau. O juk ir nepaliksi pusdieniuj ar daugiau, kiek pati jausi kad gali tiek ir paliksi, pradzioj gal net isvis kartu tik busit kol igausi visiska pripratima ir pasitikejima zmogumi. Svarbiausia kad pati gali nuspresti ar palikti ir kiek laiko. O po to kai priprasi, manau kad kaifuosi turedama tokia pagalba thumbup.gif ir dziaugsies kad gali iki parduotuves ar grozio salono be problemu nulekti mirksiukas.gif Svarbiausia neversk saves daryti nieko ko nenori. Apsiprasi su ja ir viskas savaime gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 03, 15:54)
Nu jo, cia taip liepe turbut tam kad issiukdyt ta iproti kad abu vienu metu valgo, abu vienu metu ir miega- tam kad tevam butu lengviau. Na mano praktikoj tai nelabai gaunas, nes vaikai labai skirtingi. Nors daznai taip naturaliai gaunas kad panasiu laiku jie miega, tai ir valgo panasiu laiku, bet ne visada. Mano bernelis nesiskundzia apetitu ir visad istustina savo doze, o su mergyte tai buna visokiu kuriozu. Ir jeigu ji giliai imigus ir as ja zadinciau, tai gal koki gurksni ir nurytu bet ne daugiau, ir vel luztu, esu bandzius. Todel kazkaip leidziu jiems ju naturalia vaga teketi. Vistiek bus skirtingi su valgymo iprociais, nes vienas yra bernas o kita panike, vienas kaip tetis - tik duok paest, o kita kaip mama- jei nenori, tai neikisi  biggrin.gif Tai ir nezadinau nakti su ta viltim kad iprastu per nakti miegot be prabudimu. Tikiuosi ir bernelis ta iproti is seses greitai perims. Miegoti tai jie abu gana neblogi miegaliai yra, tik va dar kolkas nesusitvarke esam kur naktis kur diena, tai kartais daugiau parpia diena ir maziau nakti. Na bet tikiuosi kad dar uz pora menesiu gal kaip nors susistatysim dienos ir nakties rezima  rolleyes.gif

O tau pavyksta juos taip grieztai vienu metu mikdyt ir valgydint? Primink, kiek jiems laiko?  4u.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif

Naktimis jie atsibunda dazniausiai kartu, o dienomis tenka viena is ju zadint, o taip nesinorisi trigdyti ju angelisko miego. Mano berniukas ir mergaite valgo beveik po vienoda kieki.
Mums jau menuo ir savaiete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galileja @ 2015 08 03, 15:03)
Naktimis jie atsibunda dazniausiai kartu, o dienomis tenka viena is ju zadint, o taip nesinorisi trigdyti ju angelisko miego. Mano berniukas ir mergaite valgo beveik po vienoda kieki.
Mums jau menuo ir savaiete smile.gif

Tai gal tau pavyks islaikyti toki ritma visa laika, labai saunu, paciai bus lengviau thumbup.gif Man tai kazkur nuo 6os savaites prasidejo visos tos nesamones su dukrytes pilvu, valgymu, verkimais, tai kazkaip ir issiderino tas ritmas. Ir labai sunku butu abu vienu metu maitint nes su ja daug daugiau terliones dabar gaunas kol ji pavalgo. Ir kai as viena turiu priziuret tai labai sunku persiplest. O veliau kai jie ugtels tai vel manau galima bus abu vienu metu valgydinti. Na bus kaip ir pas visus- pusryciai, pietus ir t.t
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 03 rugpjūčio 2015 - 15:58
Sveikos
QUOTE(Pacifica @ 2015 08 01, 14:16)

Mes kazkaip pagalvojom kad jos ipratusios visa laika but kartu, tai kol kas iega vienoj lovytei, buna net rankom susiliecia taip faina stebet wub.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 08 03, 10:52)

Su pieno padaugejimu 4u.gif wub.gif Tos vitaminus vilniuje ziuriu nenupirksi g.gif man jau rytoj atves ta humana arbata ziuriu ten irgi yra ta zole, tai gal pades g.gif

vakar pradejo gert vitaminus, gelezi ir dar zuvu taukus, tai po zuvu tauku fontanu atpyle abidvi doh.gif tai jau cia pakalbejau su vietiniom mamom tai visos duoda vitamina d lasiukuose, sako zuvu taukus nuo 1m pradejo duot, tai vyras nuvaziavo ir nupirko tai ziuriu geriau toleruoja ax.gif

Gal gaite atsiust prisijungimo kodukus, noriu paziuret i jusu angeliukus ir savo parodyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2015 08 03, 19:54)
Mes kazkaip pagalvojom kad jos ipratusios visa laika but kartu, tai kol kas iega vienoj lovytei, buna net rankom susiliecia taip faina stebet  wub.gif

maniškės tik dabar susidomėjusios pradeda žiūrėt į sesę, anksčiau taip nevalingai liesdavosi, viena žiūrėdavo, kibindavo, tai kita nekreipdavo dėmesio.

panašu, būsiu prisikalbėjus, kad jom karštis patinka. išvežus lauke nemiegojo nei kiek, o tik zirzė ir net iki klykimo daėjo, ko jau seniai nebuvo. atgal grįžau su viena rankose, o kita vežime. labia "lengva" buvo su viena ranka stumt platų vežimą ir vaiką nest per visa rajoną... rytoj gales vyras tą malonumą apturėt. kaip kitiem vaikam vežimuose ne karšta, nesuprantu... g.gif
Atsakyti