QUOTE(Galileja @ 2015 08 03, 13:09)
As tai visada zadinu antra, jeigu vienas atsibunda valgyt tai ir antra zadinu, nes taip man sake daryt.
Nu jo, cia taip liepe turbut tam kad issiukdyt ta iproti kad abu vienu metu valgo, abu vienu metu ir miega- tam kad tevam butu lengviau. Na mano praktikoj tai nelabai gaunas, nes vaikai labai skirtingi. Nors daznai taip naturaliai gaunas kad panasiu laiku jie miega, tai ir valgo panasiu laiku, bet ne visada. Mano bernelis nesiskundzia apetitu ir visad istustina savo doze, o su mergyte tai buna visokiu kuriozu. Ir jeigu ji giliai imigus ir as ja zadinciau, tai gal koki gurksni ir nurytu bet ne daugiau, ir vel luztu, esu bandzius. Todel kazkaip leidziu jiems ju naturalia vaga teketi. Vistiek bus skirtingi su valgymo iprociais, nes vienas yra bernas o kita panike, vienas kaip tetis - tik duok paest, o kita kaip mama- jei nenori, tai neikisi

Tai ir nezadinau nakti su ta viltim kad iprastu per nakti miegot be prabudimu. Tikiuosi ir bernelis ta iproti is seses greitai perims. Miegoti tai jie abu gana neblogi miegaliai yra, tik va dar kolkas nesusitvarke esam kur naktis kur diena, tai kartais daugiau parpia diena ir maziau nakti. Na bet tikiuosi kad dar uz pora menesiu gal kaip nors susistatysim dienos ir nakties rezima
O tau pavyksta juos taip grieztai vienu metu mikdyt ir valgydint? Primink, kiek jiems laiko?
Papildyta:
QUOTE(Tino @ 2015 08 03, 13:33)
nu jo... ilgokai šaldytuvo nebus galima atšildyt
kaip rodo praktika, tai, kad įsodina tik vieną, nereiškia, kad tikrai nebus dviejų
Papildyta:
QUOTE(Edena @ 2015 08 03, 12:02)
minutei palikt, bet spali nezinau kaip jai palikt galesiu net tai valandelei, einu is proto del savo vaiko

negaliu prileist minties kad atsikeles pamatytu ne mane ir tos jo sypsenos butu ne man , nu
Edena, tavo jaudulys manau suprantamas, bet dar turi laiko apsiprast su sia mintim kad bus pasalinis zmogus. Be to is pasakojimo atrodo kad tikrai miela ir kompetetinga auklyte, tad susidraugausit ir tikrai paciai bus lengviau. O juk ir nepaliksi pusdieniuj ar daugiau, kiek pati jausi kad gali tiek ir paliksi, pradzioj gal net isvis kartu tik busit kol igausi visiska pripratima ir pasitikejima zmogumi. Svarbiausia kad pati gali nuspresti ar palikti ir kiek laiko. O po to kai priprasi, manau kad kaifuosi turedama tokia pagalba

ir dziaugsies kad gali iki parduotuves ar grozio salono be problemu nulekti

Svarbiausia neversk saves daryti nieko ko nenori. Apsiprasi su ja ir viskas savaime gausis