QUOTE(Wiliux @ 2015 08 11, 15:00)
Musiske miesto smelio dezese kuiciasi, ten tikrai visokio bieso pilna

. Mano sesers vaikai dideli, sunus jau pilnametis. Gimtadienyje bus N ir jos jaunesnis pusbroliukas, tiek tu vaiku

Taip, dabar kai esu tikra, jog supranta man jau ramu. Matyt kaip
Natalija rase, nepatiko N tie tikrinimai. O dabar kai "komandos" sudetingesnes, tai atnesa paprasytus daiktus. Tik suo nervinasi, nes ka nors atnesti tai jo pareiga
Smagios sventes!
Sportinuka mes turim pegPerego Si, bet naudojam tik keliones kai skrendam lektuvu arba isimetu i measina kai nezinau ar isvis prireiks. Pagrindinis musu vezimas didzioji Emaljunga vis dar, dar iki siol miega jame pietu
QUOTE(Afrodite69 @ 2015 08 11, 15:03)
egk ir wiliux grazios ir isimintinos sventes maziukems jusu

o pasveikinsiu po laiko,taip sakant paveluotai,nes kazkaip mama ismoke nuo mazens kad negalima sveikinti pries gimtadieni.Jau geriau paveluotai pasveikint nei anksciau.Tai taip ir padarysiu
Aciu

Nesusirkit

Jei zinai, kad gali buti nuo vaistuku, tai tikriausiai taip ir yra. Tik zinoma, pastebek labiau, nes maziukai labai greit nusivemia. Man dickis kazkada tiesiog geibti akyse ant ranku pradejo, nes nesupratau kad cia greit reikia ko imtis, labai buvau issigandus.
O karscius cia tik as viena megstu?
QUOTE(zuzla @ 2015 08 12, 09:34)
anot mūsų gydytojos, bet kokiu atveju, jei vaikas nors kartą apsivėmė, reikia sugirdyti tirpalą, skirtą netekusiems skysčių, pvz. Hydral, skanesnis yra bananų skonio. pas mus dabar visada po ranka. šį savaitgalį, kai D.C. perkaito, irgi porą kartų vėmė, nuo temperatūros, nuo karščio, girdau iki šiol 2-3 kartus per dieną.
Mes irgi sita gerem viena kart, nes persivalge mandarinu ir apsiveme, as kai turejus patirties nekokios, tai persigandau, gerai kad viskas gerai baigesi tada. O jai patiko tas gerimelis, dar norejo.
Kaip zuzliuko sveikata? Neleidi i darzeli dabar?