QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 14, 12:20)
Na melyniu tai nebuvo, nezinau ar normalu

vit D duodu, bet ne visai kasdien. del maitinimo man rekomendavo ne maitint kas pusval, o stengtis min 2 val islaukt ir tada sumaitint doze, nes atseit jei pastoviai maitineji tai skrandis pastoviai dirba ir vaikas del to neramus. na bet ne visa laik iseidavo laikytis tu rekomendaciju. Del normu tikrai ivairia pas visas cia, bet pabandyk gal ne 60 o koki 90 vienu kartu sumaitint ir tada palaukt 2, 3 val, gal bus geriau. siaip tokio amziau vaikiukai pas mane uzmikdavo iskart kai po papo dar damaitindavau koki 20-30 misinio, tas misinys juos uzlauzdavo
Aha po mišinio ir miega ilgiau, pirmom dienom neįmanoma būdavo prikelti po mišinio, o po MP uz valandos vėl gyvas budavo. siandien buvau išvažiavusi, palikau vyrui 100 ml MP , sakė visa istriubino ir toliau vartė akis ir zirze, po 2 val grįžau, radau suplukusi tėti, verkianti vaiką

greit nutraukiau apie 50 ml pieno sudaviau, užmigo po 30 min vėl gyvas.
Pas jus Fr irgi daug saules, ir vistiek duodi.. Nors mes nelendant diena visai i lauką. Tik vakare arba ryte.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2015 08 14, 12:27)
su vit.D atsargiai. jei klystu, Jūs ne lt, daugiau saulės turite, tai ir būkite daugiau joje. aš ir lt neduočiau, kol neįsitikinčiau, kad vaikui yra vit.D trūkumas.
gali būti, kad pradeda valgyti, skrandis tempiasi, pradeda pusti pilvą, todėl toks neramus, o ne dėl alkio. galima pabandyti prieš valgį suduoti lašiukų simetikono pagrindu, pvz. sab simplex, infacol, kurie mažina pilvo putimą, gal bus geriau vaikui.
As turiu tik colic calm, daviau pora sykiu kai skandalas jau budavo labai.
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2015 08 14, 14:45)
Meile, pavandyk sab simplexa deti i kiekviena maitinima, as dedu kazkur nuo pietu valgymo i kiekviena buteliuka ir tikrai baigesi verkimas valgio metu
Afrodite, fainai, kad vaziuojat prie juros

tikrai labai gera pasigrazinti-ir as is kirpyklos kai iseinu, tokia nuotaika gera buna
As tai labai noriu pasidziaugti musu buteliukais -tikrai labai didelis skirtumas. Su dr.Browns visiskai nepriryja oro, negaliu patiket-net atsirugsta vaikas ne kiekviena karta, o atpilt beveik visai nebeatpila

ir aciu, mergaites, uz patarimus-tikrai su 2 nr soskiu sumaitinu daugiau

jau gavau ir TT advanced-sistema lygiao tokie pat kaip dr Browns, su vamzdeliu, nuorinimo sistema, tik buteliukas daug grazesnis
Meile, gal ir tu pabandyk buteliuka si vamzduku tuo? Gal nebepus pilvuko?
O galima tokiam mažam ? Kiek lašiukų ? Tiesiog i MP ? Siusiu vyrą i vaistine kad nupirktu kazka panašaus, nes Sab simplex nera pas mus.
Dar rašėte apie gerąsias bakterijas? Kada jas ir kaip naudoti?