Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 5

QUOTE(tute28 @ 2015 12 09, 22:59)
Bet skirtingai  dozuoja vaistus  g.gif Man TTH virs 6, o paskyre 25g g.gif
Ir nesuprantu apie FT4. kai TTH virsija, FT4 kaip ir turetu maziau but normos, o kai TTH zemesnis uz norma, tai FT4 but didesnis uz norma, kiek skaiciau. O pas mane abu sitie virsija i didesne puse  g.gif

jei abu tth ir ft4 virsija normas, gydymo levotiroxinu greiciausiai nepakaks. levotiroxinas yra sintetinis ft4, o ft4. pas jus kaip suprantu netruksta. pasidarykit ft3 tyrima, gali but kad jusu ft4 nesikonvertuoja i ft3, del to laisvas ft4 klajoja niekam nereikalingas.
jei yra nekonvertavimo problemu, gydymas levotiroxinus bus bevertis ir ilgainiui tik dar labiau pakenks, simptomai ryskes
Atsakyti
Lapelyje prie tiroksino 50mg parasyta " tableciu negalima vartoti kartu su maistu kuriame daug kalcio (pvz pienas ir jo produktai) "
Taip pat soja mazina poveiki.
Atsakyti
Kartu negalima, bet galima atskirai wink.gif T.y. jei tabletę geriate ryte, tai pieniškus produktus galite vartoti dienos metu. Atsisakyti jokiu būdu negalima, nes tiroksinas ir taip kalcį iš kaulų išvaro.
Su KT tiroksinas taip pat nieko bendro neturi. KT aplamai nėra gerai. Aš pasirinkau Mirena, hormonas bet vis ne per virškinamąjį traktą.

UK kiek žinau skydliaukės problemas gydo geriau, nes ten didesnis pasirinkimas vaistų. Mano draugė viena UK gydosi, tai jai skirtas ne tiroksinas o kaip tik trijodtironinas. Lietuvoje tokio vaisto net nėra registruota sad.gif Tik jį gerti reikia ne kartą dienoje o tris kartus, nes jis greiciau įsisavinamas ir aišku greičiau reikia papildyti jo dozę organizme.

Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2015 12 10, 12:49)
Kartu negalima, bet galima atskirai wink.gif T.y. jei tabletę geriate ryte, tai pieniškus produktus galite vartoti dienos metu. Atsisakyti jokiu būdu negalima, nes tiroksinas ir taip kalcį iš kaulų išvaro.
Su KT tiroksinas taip pat nieko bendro neturi. KT aplamai nėra gerai. Aš pasirinkau Mirena, hormonas bet vis ne per virškinamąjį traktą.

UK kiek žinau skydliaukės problemas gydo geriau, nes ten didesnis pasirinkimas vaistų. Mano draugė viena UK gydosi, tai jai skirtas ne tiroksinas o kaip tik trijodtironinas. Lietuvoje tokio vaisto net nėra registruota sad.gif Tik jį gerti reikia ne kartą dienoje o tris kartus, nes jis greiciau įsisavinamas ir aišku greičiau reikia papildyti jo dozę organizme.

jusu drauge turi labai gera gydytoja. maniski reikia gerai prispausti prie sienos, kad gautum ko nori. ne visi zino alternatyva levotiroxinui, daznai isikande savo paziuru ir nepajudinsi doh.gif tenka patiems sviestis medicinoje
Atsakyti
QUOTE(Adsmailad @ 2015 12 10, 09:29)
jei abu tth ir ft4 virsija normas, gydymo levotiroxinu greiciausiai nepakaks. levotiroxinas yra sintetinis ft4, o ft4. pas jus kaip suprantu netruksta. pasidarykit ft3 tyrima, gali but kad jusu ft4 nesikonvertuoja i ft3, del to laisvas ft4 klajoja niekam nereikalingas.
jei yra nekonvertavimo problemu, gydymas levotiroxinus bus bevertis ir ilgainiui tik dar labiau pakenks, simptomai ryskes

Aciu, reiks paprasyti, kad visus situs padarytu, kai eisiu pakartotinai. rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip jums sekasi svori mesti tiroksina geriant? Ar laikotes kokiu dietu? Man gerus 10kg reiktu numesti... is ju daugiau nei puse per paskutinius metus "uzsidejau"
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 12 08, 08:31)
geriu tik atsikėlusi....

Sveika. Man kaip ir geriau. Kaskada lb seniai teko vartoti riboksina, tai buvo deficitas ur skyre prie sirdies ligu. O dabar jis yra priskirtas papildu grupei ir medikai su sypsena i ji ziuri. O as vartoju. Tikrai geriau jauciuosi. Koks tavo tth?
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2015 12 10, 15:50)
O kaip jums sekasi svori mesti tiroksina geriant? Ar laikotes kokiu dietu? Man gerus 10kg reiktu numesti... is ju daugiau nei puse per paskutinius metus "uzsidejau"

As per metus turiu +10kg.. is pradziu geriau 25 mg,paskui 50,paskui 75, dabar geriu 100 mg,is pradziu atrodo labai tiko sita doze, nes svoris neaugo kelis men,bet dabar vel per pora sav +5kg..antrad buvau kraujo nusileist, ziuresim kokie atsakymai bus,jauciu vel didint doze reikes..
Atsakyti
As irgi eisiu po svenciu pas endokr., kazko sokinet pradejo, pastoviai palaikydavau TTH apie 1, rudeni netiketai nukrito iki 0,4. sumazinom doze, ziuriu svoris auga...noriu jau grizt prie iprastos dozes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2015 12 10, 18:27)
As irgi eisiu po svenciu pas endokr., kazko sokinet pradejo, pastoviai palaikydavau TTH apie 1, rudeni netiketai nukrito iki 0,4. sumazinom doze, ziuriu svoris auga...noriu jau grizt prie iprastos dozes. g.gif

Matau vyksta diskusija del pieno produktu. Tai va. As geriu balinta kava, valgau varske pusryciams. Jokiu pokyciu nebuvo, kol nepakeite tiroksino novathyraliu. Pakeiciau ne viena gyd, bet kol pati nepareikalavau , tol niekas nieko ir nepasiule.
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 12 10, 17:10)
Sveika. Man kaip ir geriau. Kaskada lb seniai teko vartoti riboksina, tai buvo deficitas ur skyre prie sirdies ligu. O dabar jis yra priskirtas papildu grupei ir medikai su sypsena i ji ziuri. O as vartoju. Tikrai geriau jauciuosi.  Koks tavo tth?

atšaukė gydytoja praeitą savaitę vizitą,apendicitą jai operavo.pas kitą nėjau.žadėjo,kai grįš,iškart paskambint..Dabar vėl pakankamai gerai jaučiuos wub.gif beje,užsisakiau tų kalcio druskų,2tradienį važiuoju į Vilnių pasiimt
įtariu ,kad per pigūs vaistai ,gydytojų požiūriu,tau padeda mirksiukas.gif dėl to ir šaiposi...gi kitiems užtenka ir gudobelės tinktūros bigsmile.gif o iš jų biznio nepadarysi g.gif
dėl pieno...ryte kava,tik balinta...po 2-3val tas pats.valgau varškę,vakare geriu kefyrą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 10 gruodžio 2015 - 18:31
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 12 10, 19:24)
atšaukė gydytoja praeitą savaitę vizitą,apendicitą jai operavo.pas kitą nėjau.žadėjo,kai grįš,iškart paskambint..Dabar vėl  pakankamai gerai jaučiuos wub.gif beje,užsisakiau tų kalcio druskų,2tradienį važiuoju į Vilnių pasiimt
įtariu ,kad per pigūs vaistai ,gydytojų požiūriu,tau padeda mirksiukas.gif dėl to ir šaiposi...gi kitiems užtenka ir gudobelės tinktūros bigsmile.gif o iš jų biznio nepadarysi g.gif
dėl pieno...ryte kava,tik balinta...po 2-3val tas pats.valgau varškę,vakare geriu kefyrą

Ot taikliai pastebeta. As perku vaistus LT. Tai va; recepta novathyral gali israsyti ir seimos gyd. Atpuola reikalas lakstyti pas endo.
Atsakyti