Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 5

QUOTE(bevardė @ 2016 01 22, 15:23)
Panašu, kad esat alergiška, man nuo augalų spyglių irgi tinsta rankos ypač nuo tų geltonų slyvukų. Nu bet niekada į galą nešovė mintis po tokio įsidūrimo skiepytis ir dar kas du metai  doh.gif  Galų gale difterijos stabligės vakcina 5 m galioja.

esu skaicius, kad net naturaliai prasirgus stablige, imunitetas nesusidaro. t.y. galit po pvz menesio vel susirgt. klausimas: koks skiepo tikslas?

yra nemazai medziagos apie skiepu ilgalaiki poveiki, t.y. ju sudetiniu daliu ir autoimuniniu letiniu ligu rysi. ganetinai idomu, paskaitinekit smile.gif
Atsakyti
Visos cia kalbate apie autoimunini tiroidita. Man sake, jog man hipotiroze. TTH- 8. Paziurejus echoskopu, sveikatos korteleje parase diagnoze - difuzine 1a struma. Sake liga neisgydoma, tad sakykit, man taip pat autoimuninis tiroiditas? Nieko aiskiai nepaaiskino, tad sunku suprast. smile.gif

Dar, sake kava galima gerti 3-4 val. po isgertos tiroksino tabletes. Cia skaiciau kad po 1 val. Tai kaip yra is tiesu, kada jus ja geriat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilita21 @ 2016 01 23, 11:35)
Visos cia kalbate apie autoimunini tiroidita. Man sake, jog man hipotiroze. TTH- 8. Paziurejus echoskopu, sveikatos korteleje parase diagnoze - difuzine 1a struma. Sake liga neisgydoma, tad sakykit, man taip pat autoimuninis tiroiditas? Nieko aiskiai nepaaiskino, tad sunku suprast. smile.gif

Dar, sake kava galima gerti 3-4 val. po isgertos tiroksino tabletes. Cia skaiciau kad po 1 val. Tai kaip yra is tiesu, kada jus ja geriat? smile.gif

šitai turėjo jums gydytoja paaiškint g.gif bet greičiausiai taip ir yra
kavą geriu nepraėjus nė pusvalandžio...na neištempiu aš kitaip...valandą laiko dar apspangusiai blūdynėt doh.gif +man turbėt gerai dabar pasisavina vaistai,nes jei taip susitvarkė tth su mano kavos gėrimu wub.gif ,vadinas,bent jau man,tai įtakos nedaro bigsmile.gif o gal tai lemia ir tai,kad jau drugelio nebeturiu g.gif
Atsakyti
O kada nuo vaistu vartojimo pradzios jums dingo visi negalavimai? Ar nedingsta is vis? Plauku slinkimas, svorio augimas, nuovargis ir panasiai. smile.gif
Atsakyti
Ai, ir dar. Ar nieko tokio jei kartais pamirstama isgerti tiroksino tablete? Viena diena negalejau isgerti. Ir siaip, ar tiroksinas nekenkia organizmui, sirdziai ir panasiai? Visgi jei visa gyvenima reikes ji gerti.. smile.gif

Nors man hipo, bet gydytojas pamataves spaudima sake, kad jis per aukstas. Taip pat sportuojant, labai pakildavo spaudimas, veidas raudonas raudonas, net kakta. Trenere issigandusi vis klausinedavo ar gerai jauciuosi, nors kiti net apsilimo nepadare ir net nesusile. O skaiciau, kad spaudimas turetu buti kaip tik per zemas. Gal esat kuri su tuo susidurusi?
Atsakyti
QUOTE(Leilita21 @ 2016 01 23, 17:38)
O kada nuo vaistu vartojimo pradzios jums dingo visi negalavimai? Ar nedingsta is vis? Plauku slinkimas, svorio augimas, nuovargis ir panasiai. smile.gif

svoris pradėjo kristi tik pakeitus mitybą...jei skaitėt temą,daugelis iš čia esančių atsisakė miltų,duonos,bulvių ...kitos ir pieno produktų...nuovargis ir dabar jaučiasi,bet ir daugelis sveikų žmonių juo skundžiasi,tad neverčiu visos kaltės tiroksinui
AUKŠTĄ SPAUDIMĄ TURIU NUO 13 METŲ....visada buvau storulė-13kos svėriau 93kg,tad spaudimą nurašynėdavo antsvoriui....po 1,5metų paaiškėjo ,kad turiu 2 kiaušinio dydžio mazgus skydliaukėje...tada greit operavo...man dabar beveik 40,o spaudimas atsinaujino po mažosios gimdymo prieš 7 metus...tada vėl nusiuntė pas endo...echoskopu pastebėjo,kad pradėjo atauginėti mazgai,tik dabar vietoj 2 jų buvo 4...tth niekad nebuvo nei per aukštas nei per žemas....beje,prieš kelis metus lankiau Sporto klubą...dėl AH,NEGALĖJAU NEI TAKELIU BĖGT,NEI DAUGELIO PRATIMŲ ATLIKYNĖT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 sausio 2016 - 18:06
As vartoju dar tik trecias menuo, sirdis nustojo makaluotis, nagai uzaugo, nebetrupa thumbup.gif Tik oro man vis dar truksta. Nezinau ar nuo skydliaukes, ar nuo zemo spaudimo, nes mano labai zemas. O svoris mano visada buvo nedidelis, pradejus gerti vaistus kg stovi vietoj. Plaukai dar slenka. Prakaitavimas pamazejo, nezinau, ar del vaistu, ar kad ziema. Oda tik dar labai sausa ir paakiai juodi, nezinau ar su skydliauke susije g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 23 sausio 2016 - 19:47
O man nuovargis didziulis o geriu jau net po 150 svoris auga nors turetu nebeaugt nesuprantu gal nepasisavina organizmas to tiroksino ar kaip,o yra tik ltiroksinas ar dar kazkoks kitoks ?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 23, 20:30)
O man nuovargis didziulis o geriu jau net po 150  svoris auga nors turetu nebeaugt nesuprantu gal nepasisavina organizmas to tiroksino ar kaip,o yra tik ltiroksinas ar dar kazkoks kitoks ?
gėriau ir po 250mcg,o lūždavau vos atsikėlusi...pakeitus mitybą ir pradėjus novothyral vartoti,, viskas labai pasikeitė wub.gif bet tai dar nereiškia,kad ir tau tai tiks...gal užtektų koreguoti maisto produktus...jei ir tai nepadės...gal tada ir prašyt,kad naują vaistą įvestų...aš mėgstanti riziką,tad iškart šokau ant kito vaisto,beje,be Santariškių žinios.
paprašyk pirma, kad padarytų ft3 tyrimą .aiškesnė situacija tampa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 sausio 2016 - 20:45
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 23, 21:43)
gėriau ir po 250mcg,o lūždavau vos atsikėlusi...pakeitus mitybą ir pradėjus novothyral vartoti,, viskas labai pasikeitė wub.gif bet tai dar nereiškia,kad ir tau tai tiks...gal užtektų koreguoti maisto produktus...jei ir tai nepadės...gal tada ir prašyt,kad naują vaistą įvestų...aš mėgstanti riziką,tad iškart šokau ant kito vaisto,beje,be Santariškių žinios.
paprašyk pirma, kad padarytų ft3 tyrimą .aiškesnė situacija tampa.

O kaip keitet mityba? Pas ka lankotes? O jis kazkoks baisesnis stipresnis ar kuo skirias nui ltiroksino?
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 23, 20:49)
O kaip keitet mityba? Pas ka lankotes? O jis kazkoks baisesnis stipresnis ar kuo skirias nui ltiroksino?

JOKIŲmiltų,kruopų,medaus,cukraus,bulvių,,duonos...valgau mėsą,žuvį,kiaušinius,vištieną +daug žalių daržovių,marinuotos netinka-jose daug cukraus,raugintas galima..kaip rašiau,kitos ir pieno produktų atsisakė,aš -ne.
tame vaiste yra dvi veikliosios medžiagos.įsiveskit internete pavadinimą,rasit informacijos anglų,lenkų,rusų kalba
lankausi pas D,Kriaučiūnienę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 23 sausio 2016 - 20:56
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 23, 21:55)
JOKIŲmiltų,kruopų,medaus,cukraus,bulvių,,duonos...valgau mėsą,žuvį,kiaušinius,vištieną +daug žalių daržovių,marinuotos netinka-jose daug cukraus,raugintas galima..kaip rašiau,kitos ir pieno produktų atsisakė,aš -ne.
tame vaiste yra dvi veikliosios medžiagos.įsiveskit internete pavadinimą,rasit informacijos anglų,lenkų,rusų kalba
lankausi pas D,Kriaučiūnienę

O sitie vaistai registruoti lt ?
Atsakyti