Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau 5

QUOTE(Alexia @ 2016 01 20, 18:35)
Aš klausiau kaip pajust, kad skydliaukė nebedirba. Vaistų dar nenoriu, bet nenoriu ir kažką praleist.

Mano atveju beveik viso organizmo veikla buvo sutrykdyta. Bet ilga laika negalejo nustatyti priezasties. Kai menesines dingo, ir ju nebuvimo priezasties negalejo rasti is ginekologines puses, tik tada nukreipe pas endokrinologa, o ten jau ATPO tyrimas rode tukstancius sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2016 01 21, 11:35)
Mano atveju beveik viso organizmo veikla buvo sutrykdyta. Bet ilga laika negalejo nustatyti priezasties. Kai menesines dingo, ir ju nebuvimo priezasties negalejo rasti is ginekologines puses, tik tada nukreipe pas endokrinologa, o ten jau ATPO tyrimas rode tukstancius sad.gif

ATPO tūkstančius man rodė 10 metų, bet skydliaukė dirbo. Aš natūraliai pastojau, išnešiojau, pagimdžiau būdama 40-ies.
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=dwnhT384sKI sitam video apie skydliauke kalba, bet as angliskai mazai suprantu, gal kuri suprantanti perziurejus idetu santrauka, nes kiek suprantu cia naudinga informacija.
Papildyta:
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 21, 14:09)
https://www.youtube....h?v=dwnhT384sKI sitam video apie skydliauke kalba, bet as angliskai mazai suprantu, gal kuri suprantanti perziurejus idetu santrauka, nes kiek suprantu cia naudinga informacija.

https://www.facebook...21625291253740/ dar jo fb puslapis yra
Atsakyti
Esme tai tokia kad atsisakyt produktu turinciu glitimo, pienisku, cukraus, kavos, alkoholio, sojos produktu. kuno ph t.b. 6.4-7 ir gaut reikalingu vitaminu naturaliu budu, tai vit D, selenas, kalcis, magnis...
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 01 21, 13:36)
Esme tai tokia kad atsisakyt produktu turinciu glitimo, pienisku, cukraus, kavos, alkoholio, sojos produktu. kuno ph t.b. 6.4-7 ir gaut reikalingu vitaminu naturaliu budu, tai vit D, selenas, kalcis, magnis...

kavos ir mirdama neatsisakysiu. be pieno produktų nėr ką valgyt. Košmaras. ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2016 01 21, 16:51)
kavos ir mirdama neatsisakysiu. be pieno produktų nėr ką valgyt. Košmaras.  ohmy.gif

ir aš tą patį sakau....daug ko galiu ,bet tik ne kavos ir ne pieno produktų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2016 01 21, 12:35)
ATPO tūkstančius man rodė 10 metų, bet skydliaukė dirbo. Aš natūraliai pastojau, išnešiojau, pagimdžiau būdama 40-ies.

thumbup.gif O as negalejau del to tris metus pastoti. Plius, per ta laika kai negalejo nustatyti diagnozes, priauginau 10 kg. Kai pradejau vartoti tiroksina, svoris biski susireguliavo, bet atgal negrizo. O vaika pagimdziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 21, 16:55)
ir aš tą patį sakau....daug ko galiu ,bet tik ne kavos ir ne pieno produktų schmoll.gif

juk tikrai ne vien pienu ir kava esat gyvos biggrin.gif pilna maisto produktu, tereikia apsidairyti. geriausia - nusipirkti receptu knyga. oj kiek ideju atsiranda! ir vyras patenkintas ivairove, nes jau buvo uzgrauzes kad ta pati per ta pati valgom
Atsakyti
QUOTE(Adsmailad @ 2016 01 22, 00:44)
juk tikrai ne vien pienu ir kava esat gyvos biggrin.gif pilna maisto produktu, tereikia apsidairyti. geriausia - nusipirkti receptu knyga. oj kiek ideju atsiranda! ir vyras patenkintas ivairove, nes jau buvo uzgrauzes kad ta pati per ta pati valgom

na čia jau nuo šeimininkės priklauso,vyras patenkintas ar ne....mes jau virš 3mėn valgom skirtingą maistą....
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 21, 17:55)

dar kaip suprastu sis daktaras pateikia tinkanciu ir netinkanciu darzoviu sarasa :

The Dirty The Clean
Celery Onions
Peaches Avocados
Strawberries Frozen Corn
Apples Pineapples
Blueberries Mangoes
Nectarines Frozen Peas
Bell Peppers Asparagus
Spinach Kiwi
Kale Eggplant
Potatoes Cantaloupes
Grapes Watermelons
Grapefruit
Sweet Potatoes
Honeydew Melon
blogai kazkaip nusikopino http://www.youcanbea...and-vegetables/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulyna: 22 sausio 2016 - 09:50
blink.gif blink.gif blink.gif siaubas,visus netinkamus valgau doh.gif
drinks_cheers.gif neleidžia čia normaliai įdėt..... bandžiau,daug darbo perrašynėt ax.gif

teisingai supratau ?jei ne taisykit...
netinkami:salieras,persikai,braškės, obuoliai ,mėlynės,nektarinai,paprika,špinatai,lapinis kopūstas,bulvės,vynuogės,...
tinka :
svogūnai,avokadai,šaldyti kukurūzai,ananasai,mangai,šaldytos pupelės,šparagai,kivi,baklažanai,melionai,arbūzai,greipfrutai,saldžios bulvės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 22 sausio 2016 - 10:37
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2016 01 22, 11:24)
blink.gif  blink.gif  blink.gif siaubas,visus netinkamus valgau doh.gif
drinks_cheers.gif  neleidžia čia normaliai įdėt..... bandžiau,daug darbo perrašynėt ax.gif

teisingai supratau ?jei ne taisykit...
netinkami:salieras,persikai,braškės, obuoliai ,mėlynės,nektarinai,paprika,špinatai,lapinis kopūstas,bulvės,vynuogės,...
tinka :
svogūnai,avokadai,šaldyti kukurūzai,ananasai,mangai,šaldytos pupelės,šparagai,kivi,baklažanai,melionai,arbūzai,greipfrutai,saldžios bulvės...

as dar buvau radus kad netinka brokolis ir ziedinis kopustas
siaip ten ta knyga yra pirkt kiek supranto sito gydytojo bet kad angliskai minimaliai suprantu tai jokio tolko... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paulyna: 22 sausio 2016 - 10:44