Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikinui esu per stora

QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 07 23, 13:00)
Žiauriai konkretu  biggrin.gif

nu. biggrin.gif nėra lieknumo apibrėžimo, jei neturi viršsvorio tai gal ir liekna jau biggrin.gif bet jei riebalas drimba per kelnių juosmenį, tai jau nebe liekna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 07 23, 14:02)
nu. biggrin.gif nėra lieknumo apibrėžimo, jei neturi viršsvorio tai gal ir liekna jau biggrin.gif bet jei riebalas drimba per kelnių juosmenį, tai jau nebe liekna biggrin.gif

Na tai temos autorė, iš principo, viršsvorio pradžioje neturėjo. Drimbančio riebalo per kelnes nė viena nematėm. bet kažkodėl jos ne tik kad į lieknų, bet ir į normalių, vidutinių kategoriją nieks nenori.
Atsakyti
Man su tais kūdinimosi vajais žinot, kas yra baisiausia? Kai mergiotės pradinukės, smulkios, mažos, tesveriančios 21 kg prie kokių 128 cm ūgio, vaitoja, kad jos yra per storos ir renkasi, ką valgyti doh.gif T.y. jos nevalgys mėsos, bulvių, duonos, košės, makaronų, blynų, nes viskas storina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2015 07 23, 14:07)
Man su tais kūdinimosi vajais žinot, kas yra baisiausia? Kai mergiotės pradinukės, smulkios, mažos, tesveriančios 21 kg prie kokių 128 cm ūgio, vaitoja, kad jos yra per storos ir renkasi, ką valgyti  doh.gif T.y. jos nevalgys mėsos, bulvių, duonos, košės, makaronų, blynų, nes viskas storina  doh.gif

Aš pastebėjau, kad taip dažniausiai būna šeimose, kuriose mama pastoviai apie tai kalba ir nuolat kūdinasi, pakritikuodama "storulius".
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 07 23, 14:11)
Aš pastebėjau, kad taip dažniausiai būna šeimose, kuriose mama pastoviai apie tai kalba ir nuolat kūdinasi, pakritikuodama "storulius".

Taip, nes pastoviai gauna žinutę iš mamos, kad tam, jog tave mylėtų, reikia kūdintis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 23, 12:44)
Gamta cool.gif Kodėl? Dėl sveikatos. Susivokti savo smegeninėje smile.gif

nesutinku. Jei gamta tai butu "numaciusi", tai zmones tiesiog nestoretu. Ir per kudi nebutu. O butu tokie.... idealus Bet velgi, tada klausimas, koks butu tas idealus zmogus. Kokia galima svorio paklaida, nes, kad ir pagal KMI ziurint, tai skirtumas gan nemenkas. Na, ir kada moteri butu galima pavadinti liekna (apie vyrus kita kalba, nes man vyras su pilvuku turi but, mano draugei raumenu kalnas)? Menekene? O dabar jau atvirai kalbama, kad jos per kudos, kad tai nesveika ir t.t.
Ir asmeninis klausimas jums. Tikrai neisizeisiu, siaip smalsu. Jei mano ugis 164, tai, anot jusu, gamtos ar dar kazko, koks turetu buti mano ugis? Tik ne pagal KMI, nes ten labai jau platus kg asortimentas.
Atsakyti
Manęs raumeningi irgi netraukia. Maniškis neturi six pack'o ir man tas labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 07 23, 13:15)
nesutinku. Jei gamta tai butu "numaciusi", tai zmones tiesiog nestoretu. Ir per kudi nebutu. O butu tokie.... idealus Bet velgi, tada klausimas, koks butu tas idealus zmogus. Kokia galima svorio paklaida, nes, kad ir pagal KMI ziurint, tai skirtumas gan nemenkas. Na, ir kada moteri butu galima pavadinti liekna (apie vyrus kita kalba, nes man vyras su pilvuku turi but, mano draugei raumenu kalnas)? Menekene? O dabar jau atvirai kalbama, kad jos per kudos, kad tai nesveika ir t.t.
Ir asmeninis klausimas jums. Tikrai neisizeisiu, siaip smalsu. Jei mano ugis 164, tai, anot jusu, gamtos ar dar kazko, koks turetu buti mano ugis? Tik ne pagal KMI, nes ten labai jau platus kg asortimentas.

164 manau visai tiktų 55 kg.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 07 23, 13:55)
O kas yra lieknas žmogus?

Pagal jūsų pačios svorį/ūgį pati tikrai vargu ar esat gazelė. Kokia jauna mergina su tokiais rodmenimis užsibliautų į pagalvę kruvinom ašarom galbūt, nes norėtų būti LIEKNA, o ne vidutinė.
Lieknos nendrės yra manekenės, kurios būdams 175 cm sveria 55 kg. Ir jums, ir man, ir, manau, daugumai čia esančių iki to tikro lieknumo trūksta gerokai.

Ir ką dabar daryt, kriokt?

Čia jau ne lieknumas, čia liesumas, kūdumas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 07 23, 14:06)
Na tai temos autorė, iš principo, viršsvorio pradžioje neturėjo. Drimbančio riebalo per kelnes nė viena nematėm. bet kažkodėl jos ne tik kad į lieknų, bet ir į normalių, vidutinių kategoriją nieks nenori.

Jinai buvo vienas kg nuo antsvorio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2015 07 23, 14:15)

Sorry, bet nesąmonės. Nutukinti galima bet ką. Šiaip juk žvėrys ir nebūna nutukę, nebent pas žmogų, kuris juos permaitina cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2015 07 23, 14:15)

Sunku atsakyti, nes nežinau jūsų kaulų, formų. Bet jei aš būčiau tokio ūgio, tai manau norėčiau sverti kokius 56-57 kg
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 07 23, 14:44)
Čia jau ne lieknumas, čia liesumas, kūdumas ax.gif
Papildyta:

Jinai buvo vienas kg nuo antsvorio biggrin.gif
Papildyta:

Sorry, bet nesąmonės. Nutukinti galima bet ką. Šiaip juk žvėrys ir nebūna nutukę, nebent pas žmogų, kuris juos permaitina cool.gif
Papildyta:

Sunku atsakyti, nes nežinau jūsų kaulų, formų. Bet jei aš būčiau tokio ūgio, tai manau norėčiau sverti kokius 56-57 kg

Įdomu - jei 170cm 60kg moteris yra liekna, o 70kg stora ir apsileidusi, tai koks, pagal jus, normalus, vidutiniškas svoris - kai nesi ir dručkė, bet ir ne lieknuolė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 07 23, 14:49)
Įdomu - jei 170cm 60kg moteris yra liekna, o 70kg stora ir apsileidusi, tai koks, pagal jus, normalus, vidutiniškas svoris - kai nesi ir dručkė, bet ir ne lieknuolė?  g.gif

Nesakiau, kad stora, bet nebe liekna ir reikia pasitempti. To manau iš jos ir jos vaikinas norėjo.
Atsakyti

QUOTE(suvaikejusi @ 2015 07 23, 06:50)

Ir aplamai, kiekvienas zmogus turi teise rinktis gyvenimo buda ir tikslus, niekas negali nurodineti ka valgyti, kaip rengtis ar ka galvoti. Arba priimi ir gerbi, arba ieskai savo idealo. Patarimai, paskatinimai negali perzengti ribu ir virsti tokiu terorizavimu. Labai patiko isireiskimas "smegenu lesimas"  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

autore, mesk dieda
butinai
jam ne tas tai kitas netiks
Atsakyti