Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

QUOTE(Lock @ 2015 07 22, 21:48)
Mano pupsiai jau 1500 ir 1400 gr, o aš dar net ne dekrete formalia!!!Pritariu dėl sunkumo juos nešiot, nors tuo pačiu gėda skústis, nes jūs dar ilgiau juos nešiojat! O ir šiaip tiek laukta, taip norisi, kad viskas būtú gerai smile.gif

Eina sau kokie dickiai bigsmile.gif thumbup.gif tu lankaisi gal antakalnio kliniku stacionare? g.gif man ten viena gydytoja 28 sav. Irgi kai numatavo viena is vaiku doh.gif ir tai nebuvo tiesa biggrin.gif mano sveria normaliai pagal laika, tavo tokie tikrai pakaupe riebaliuko biggrin.gif bet tas tai gerai siaip bigsmile.gif tik va kad sunku nesiot rolleyes.gif sveikatytes tau 4u.gif

Aive - o tu jaudiniesi tik del to kad pilvas issipucia vakare ar tau ir raizo pilva labai? g.gif jeigu tik del pilvo dydzio tai visoms jis padideja labai vakare, cia normalu 4u.gif ir patikek, niekas nieko ten nespaudzia, maniskiai speja dar vartytis ir keisti pozas, tai nesijaudink del savo mazelyyyycio biggrin.gif wub.gif o jeigu raizo labai ir skauda, tai pirmiausia perzvelk mityba kaip sako AnaMari, o jei labai skauda tai gerk espumizan 4u.gif

Mano kaklelis 3,5 thumbup.gif siaip labai geras, tureciau juos pilnai isnesioti wub.gif bet patrumpejo jau nuo 4,3, tai ziuresim kokiais ciaxtempais jis toliau trumpes mirksiukas.gif nu ir tu gimdos kietejimu as nejauciu, net neramu biggrin.gif jus visos juos jauciat, o as ne g.gif kazi kodel, gal man jie yra tik as nesuprantu, bet nu lyg nera, tik isitempia ir pakieteja kai vaikai juda, nu tai cia normalu, mazai ten jiems vietos slauni permest ant kito sono
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 23 liepos 2015 - 00:18
QUOTE(Krown @ 2015 07 23, 00:08)
Mano kaklelis 3,5  thumbup.gif siaip labai geras, tureciau juos pilnai isnesioti  wub.gif bet patrumpejo jau nuo 4,3, tai ziuresim kokiais ciaxtempais jis toliau trumpes  mirksiukas.gif  nu ir tu gimdos kietejimu as nejauciu, net neramu  biggrin.gif 

Aš irgi nejaučiu tų gimdos kietėjimų. Bet jie pasirodo būna ir nejaučiant:) Gal mes nejautrios smile.gif Prieš porą sav. ginė sako apžiūros metu, ar nejaučiat kaip sukietėjo, sako matau akyse kaip kietėja, o aš visiškai nieko nejaučiau tuo metu, tik pykau, kad studentai spokso biggrin.gif
O kaklelis buvo 3 cm prieš dvi sav., tai sakė irgi kad atitinka laiką ir viskas normaliai.

Aive, vaikiuko tikrai nenuspaus, daugumai būna:) Čia matyt organizmas pratinasi prie didesnių apimčių biggrin.gif

Lock, net nebūtinai bus riebaliuko prikaupę, gali būt, kaip Krown sakė, blogai numatavę, arba pvz., jei tu aukšta ar vyras aukštas, tai vaikiukai bus ilgesni:) Juk svoris per echo = galvos apimtis x šlaunikaulio ilgis x pilvo apimtis 4u.gif Ir jis paskaičiuojamas tik tam, kad stebėti, kaip kinta laike, t.y. ar vaisius vystosi, ar sustojo, o realiai esu girdėjus, kad paklaida būdavo su gimimo svoriu ir 0,5 kg ir daugiau smile.gif
Atsakyti
Nius ir užkėlei čia mus į patį sąrašo viršų Krown smile.gif Ačiū už namus!
Atsakyti
Aciu, mergaites, nuraminot. Ne, pilvo neraizo, tiesiog tempia, pucia, taip kaip buna jei suvalgytumet dideli arbuza, o veliau dar uzkastumet biggrin.gif Jau neiseina ir itraukt. Aptemptu drabuziu jau negaliu vilketi, nes matosi tas arbuziukas biggrin.gif Kazkaip anksti gal, kaip manot? Reikes shopintis, nes nesinori kad anksciau laiko visi darbe pradetu klausineti blush2.gif
Mano gine O.K. taip pat keistai skaiciuoja, ne nuo paskutiniu men.pirmos dienos, o nuo isodinimo dienos plius 6 dienu blastute. Tai pagal ja man dar 1 savaite maziau, nei skaiciuojant nuo menesiniu dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 23 liepos 2015 - 09:31
Labas rytas 4u.gif

Krown, aš irgi nejaučių kartais kietėjimų, o gydytojai mato doh.gif
Kaklelis tavo pavyzdinis, tikrai turi išnešiot thumbup.gif

Einu ir aš už pusvalandžio savo kaklelio tikrint.. baisu unsure.gif
Atsakyti
AnaMari, sėkmės! Krown, kaklelis puikus!
Aš tai priešingai, juos jaučiu, bet nesuprantu, ar gydytojai supranta apie ką aš kalbu... Tik pasiskundžiu-sako, tai gal jum raiščiai, taigi du vaikai, gimda pertempta nėr ko norėt. Arba sako, ar skauda? Neskauda. Ai, tai gerai jaučiatės:)
Fiziškai tai tegu jie būna, man tik užeina neramumas, kad čia gal negerai, gal kakleliui kas darosi, kad tik nepagimdyčiau per anksti ir pan. Ir vis pagaunu save slapta viliantis, kad man kažkas stebuklingu būdu panaikins tuos susitraukimus ir galėsiu atsipalaiduot. Bet jau pradedu suvokt, kad nepanaikins...

Dar prisiminiau vieną dalyką, ką gydytojai sakė-neglostyti pilvuko, nes glostymas skatina oksitocino išsiskyrimą, o šis gimdymo veiklą. Sakė per gimdymą kai trūksta veiklos paglosto pilvą.tad jei yra bėdų su tais susitraukimais, geriau neglostyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lock: 23 liepos 2015 - 10:02
O kiek nejautruoliu is ryto susirinko bigsmile.gif biggrin.gif viskas aisku, vadinasi jeigu jie ir yra, manes jie nekankina thumbup.gif na jau kai LABAI pervargstu tai pastebiu kad pilvas prasosi poilsio biggrin.gif bet jau viskas sutvarkyta, perdeliota, apgalvota, tai nebera kur ir persitempt irnesakyk.gif lovyte jau susirinkom wub.gif kazkaip laukiu jau nebegaliu kada tie mazuliai bus su mumis blush2.gif wub.gif sapnuoju vis kad viena kazkur vaika pamirstu ir tik vienas pieni gauna, lakstau ieskau pientraukio ir t.t lotuliukas.gif zodziu jau pasamone irgi pranesa, kad veiksmas juda i prieki bigsmile.gif

AnaMari - geros apziuros, grisi visa laiminga po pasimatmo pamatysi tongue.gif

Aive- na as tau ne pavyzdys kaip su dvynukais, bet tokius rubus kaip pedkelnes, kelnes ir pan. Turejau keisti jau 9-10 sav. biggrin.gif bet po viena yra ir tokiu kur va iki 20 sav. Puikiai visur telpa, cia labai indivudualu ir tavo atvejis irgi toks, tad atsipalaiduok, storek su saiku ir megaukis nestumu biggrin.gif 4u.gif as darbe pasisakiau 13 sav. Kai mano manymu jau tiesiog nebuvo imanoma nepastebeti pilvo, o pasirodo itare tik vienas ar du zmones, o kitiems net i galva nesove tokia mintis biggrin.gif taip kad gali tau paciai atrodyi kad viskas akivaizdu, o kiti paprasciausiai nenagrineja taves taip idemiai ir nesureiksmina kazkokiu smulkmenu mirksiukas.gif

Delfinuk - aha, jau jums spaudimas tai daromas nemazas klausyk biggrin.gif kaip savijauta tavo? Kaip del tu vandenu tau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 23 liepos 2015 - 10:30
QUOTE(Krown @ 2015 07 23, 11:00)
tokius rubus kaip pedkelnes, kelnes ir pan. Turejau keisti jau 9-10 sav.  biggrin.gif 

Aš irgi blush2.gif savo mėgiamus džinsus oi kaip greit reikėjo nugrūst giliai į stalčių-matyt bent dviem meteliams biggrin.gif ir kelnių dalį. Ir treninginių namuose lakstyt jau teko ieškot su laisvesniu juosmeniu ax.gif Man tai kaifas tie pokyčiai-smagu, kai su manim tas vyksta bigsmile.gif

Aive, mano sesei tai pirmas rodiklis nėštumų būdavo pilvo pūtimas thumbup.gif net NT nesidarius jau žinojo abu kartus kad laukiasi lotuliukas.gif
Man irgo vakarais ypač padidėja, bet dar sakė ne viena nėštukė, kaid kai nutrauki crinone tai pabliūkšta pilvas-matyt jo įtaka tikrai yra, juk hormonas rolleyes.gif

Ačiū už vietą sąrašėlyje, Krown:4u:
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 07 23, 10:00)

Delfinuk - aha, jau jums spaudimas tai daromas nemazas klausyk  biggrin.gif  kaip savijauta tavo? Kaip del tu vandenu tau?

Na vandenų nėra prūdai, bet jų ir nemažėja. Tai stebiu judesiukus ir laukiam... vakar man gyd. bandė užčiuopt gimdos kakleli, tai maniau pagimdysiu ant to parasparnio biggrin.gif nu taip skausmingai ji mane ten "pačiupinėjo", kad blink.gif išėjau kaip nuo arklio nulipus, visa išsiskėtus. Tai primečiau ir gimdymas vyks kažkas panašaus tik keturgubai skaudžiau... reiks prašyt nuskausminamųjų doh.gif

Kas dėl pilvo pūtimo mergaitės, tai čia nieko tokio, turėjau ir aš tą bėdelę, ir daugelis kitų forumo merginų. Čia nėštumo pradžioje tie dalykai darosi, po to praeina mirksiukas.gif reikia gal truputį tą mitybą pasekti, gal daug ankštinių ar kokių kt.produktų provokuojančių putimą vartojat. Dar sakoma, kad reikia valgyti po mažiau, bet dažniau, nei kad trys sotūs prisėdimai smile.gif

Man tai dabar viduriai per laisvi, reiks pasiskaityt, gal į galą jie palaisvėja g.gif
Atsakyti
Na va, grįžau smile.gif Kaklelis normalus, nepajudėjo, tie patys 3,5 cm thumbup.gif Ačiū, mergaitės, už palaikyma biggrin.gif

Lock, man gydytojas ir genetikė prie tokių skausmų sakė nebijot diklofenako žvakučių mirksiukas.gif

Kaip įdomiai, man kraują ir šlapimą tyrė tik neštumo pradžioj, dabar tik kai eisiu sekantį kartą g.gif

Krown, tavo pasamonė jau visiškai pasriuošus biggrin.gif O kaip miegi?

Beje, pagal gydytojo svarstykles, aš jau priaugau 8 kg blink.gif Bet kad nelabai jaučiasi man g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 07 23, 11:42)
Aš irgi blush2.gif savo mėgiamus džinsus oi kaip greit reikėjo nugrūst giliai į stalčių-matyt bent dviem meteliams biggrin.gif ir kelnių dalį. Ir treninginių namuose lakstyt jau teko ieškot su laisvesniu juosmeniu ax.gif Man tai kaifas tie pokyčiai-smagu, kai su manim tas vyksta bigsmile.gif

Aive, mano sesei tai pirmas rodiklis nėštumų būdavo pilvo pūtimas thumbup.gif net NT nesidarius jau žinojo abu kartus kad laukiasi lotuliukas.gif
Man irgo vakarais ypač padidėja, bet dar sakė ne viena nėštukė, kaid kai nutrauki crinone tai pabliūkšta pilvas-matyt jo įtaka tikrai yra, juk hormonas rolleyes.gif

O, sveika, kolege 4u.gif Kaip laikais? na kaip smagu kad augam drinks_cheers.gif garderoba reikes keist anksciau nei maniau biggrin.gif Jau pirmus nestukiskus bridzus isigijau - ziauriai patogu.
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2015 07 23, 13:34)
Na va, grįžau smile.gif Kaklelis normalus, nepajudėjo, tie patys 3,5 cm thumbup.gif Ačiū, mergaitės, už palaikyma biggrin.gif

Lock, man gydytojas ir genetikė prie tokių skausmų sakė nebijot diklofenako žvakučių mirksiukas.gif

Kaip įdomiai, man kraują ir šlapimą tyrė tik neštumo pradžioj, dabar tik kai eisiu sekantį kartą g.gif

Krown, tavo pasamonė jau visiškai pasriuošus biggrin.gif O kaip miegi?

Beje, pagal gydytojo svarstykles, aš jau priaugau 8 kg  blink.gif Bet kad nelabai jaučiasi man g.gif

Super AnaMari!!!
Man mano gyd. vieną kartą davė tą žvakutę, bet prisakė, kad tokius vaistus galima tik su gyd. leidimu vartot. Na suprask, tik tą vieną ir galiu. Realiai man jokio poveikio nuo tos žvakės nebuvo!
Atsakyti