QUOTE(Delfinukas @ 2015 07 23, 18:22)
Taip, taip, ir maniškė į vandenį reaguoja, valgant irgi kartais duoda apie save žinot. O ryte tai neduok D nepavalgysi ilgiau nei valandą, spurda, kruta, matyt reikia maisto ir jai gaut
Pabunda kartu su manim 
As esu pastebejusi, kad labiausiai juda kai as aklana
Merginos mielos, as saraso virsuje!!!!
Negaliu patiketi
Mes vis dar laukiam, musu tikroji ir didzioji Meile letapede
Pirmadieni vel eisiu i ligonine, siandien buvau, viskas gerai, kolkas jokiu pozymiiu nera.
QUOTE(Meile_ @ 2015 07 24, 17:27)
Merginos mielos, as saraso virsuje!!!!
Negaliu patiketi
Mes vis dar laukiam, musu tikroji ir didzioji Meile letapede
Pirmadieni vel eisiu i ligonine, siandien buvau, viskas gerai, kolkas jokiu pozymiiu nera. 
"As ateinu... Ruoskit sauskelnes"
Oho, gi rimtai pilnas terminas, sveikinu
Aš tai turiu nuojautą, kad iki pilno pati neištrauksiu, nežinau kodėl:)
QUOTE(Karmensita @ 2015 07 24, 19:47)
Oho, gi rimtai pilnas terminas, sveikinu
As turiu tokia pacia nuojauta, tik zinau kodel
Ar neteks kartu ligoninėje pagulėti tada:) Kurią nusižiūrėjot? Aš mėtaus tarp Santariškių ir Antakalnio.
QUOTE(Karmensita @ 2015 07 24, 22:11)
Ar neteks kartu ligoninėje pagulėti tada:) Kurią nusižiūrėjot? Aš mėtaus tarp Santariškių ir Antakalnio.
Bus matyt
Va va, man irgi šitie du faktoriai labai svarbūs. Bet manau, abiejose ligoninėse yra "imančių" ir "laukiančių".. O dėl atskiros palatos, tai žinoma geriau. Bet aš labiau baiminčiaus ne kaimynės su kūdikiu, o jos svečių, gi būna tokių nesupratingų, pas kurias nuo pirmos dienos eina giminaičiai iki penktos eilės lankyt šniūrais, o tu čia žmogus turi ne tik jų bazarų klausyt, bet dar ir maitint prie jų..
O Jums nebuvo taip, kad visi gydytojai, kuriems teko susidurt su Jūsų nėščiosios kortele, būtinai pakomentuodavo, kad po IVF? Gal sutapimas, bet man jautė pareigą pakomentuot visi, įskaitant net ir dantistę ir nefrologą
Kai kuriems akys sublizgėdavo "aha, po IVF, reiškia pinigų turi", iškart balsas paplonėdavo
Nu man tai kas, bet galvojau, tikėkitės tikėkitės, ale aš visus pinigus IVFui išleidau ir jums jau jokių specialių padėkų nebus
Tai, kad žmogus po IVF, reiškia mano atveju labiau, ne kad mėtysiu pinigus į kairę ir dešinę, o kad kovosiu iki paskutinio, jei manęs nežiūrės tinkamai
O Jums nebuvo taip, kad visi gydytojai, kuriems teko susidurt su Jūsų nėščiosios kortele, būtinai pakomentuodavo, kad po IVF? Gal sutapimas, bet man jautė pareigą pakomentuot visi, įskaitant net ir dantistę ir nefrologą
QUOTE(Karmensita @ 2015 07 25, 10:44)
Nu man tai kas, bet galvojau, tikėkitės tikėkitės, ale aš visus pinigus IVFui išleidau ir jums jau jokių specialių padėkų nebus
Tai, kad žmogus po IVF, reiškia mano atveju labiau, ne kad mėtysiu pinigus į kairę ir dešinę, o kad kovosiu iki paskutinio, jei manęs nežiūrės tinkamai 
Taip, taip pritariu. Tie pinigėliai mums per du kartus sudarė nemažą sumelę, o jei dar skaičiuot visą priešistorę, tai... patylėsiu. Taip kad aš irgi labai jau skūpa šiuo klausimu. Aišku dabar teks kažką padovanot, nes tartasi su gyd. Bet einant pas kitus, niekam nieko nepalieku, jų toks darbas. Mes irgi dirbam, mums "arbatos" niekas už tai nepalieka, o ir nereikia
Sveikos,
kokiom mielom gimdymo nuotaikom gyvenat
AnaMari
uz geras naujienas del kaklelio
O as kol kas nepatenkinta nesciosios prieziura
toks jausmas, jei jau laukiesi trecio, niekam tu neberupi
aisku, gerai kad jokiu nusiskundimu neturiu, bet neramumu pilna: abu gimdziau su antibais, nes streptB turejau, antro nestumo gale pries gimdyma buvo sukiles kraujo spaudimas, dar turiu kelias mazas miomas. Atrodo nieko baisaus, nu bet kol kas net visu situ bedu I nesciosios kortele neraso
abu anuos nestumus gaudavau susitikima su konsultantu (tipo gydytoju), dabar ne. Vienu zodziu
biski neramu
bet cia uk tokia keista sistema, nors pirmiems dviems nestumo prieziuroms nusiskundimu neturiu
kokiom mielom gimdymo nuotaikom gyvenat
AnaMari
O as kol kas nepatenkinta nesciosios prieziura
QUOTE(Karmensita @ 2015 07 25, 11:44)
Va va, man irgi šitie du faktoriai labai svarbūs. Bet manau, abiejose ligoninėse yra "imančių" ir "laukiančių".. O dėl atskiros palatos, tai žinoma geriau. Bet aš labiau baiminčiaus ne kaimynės su kūdikiu, o jos svečių, gi būna tokių nesupratingų, pas kurias nuo pirmos dienos eina giminaičiai iki penktos eilės lankyt šniūrais, o tu čia žmogus turi ne tik jų bazarų klausyt, bet dar ir maitint prie jų..
Kai kuriems akys sublizgėdavo "aha, po IVF, reiškia pinigų turi", iškart balsas paplonėdavo
nu zinok pas mane atvirksciai, niekas net nepastebi, kad ivf cia rezultatas