Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

QUOTE(austela @ 2015 08 19, 10:45)
niekas man uk jokio kaklelio neziuri. einu scano 25d prasysiu kad apziuretu, echoskopu gali apziuret?

Mato ir echoskopu, bet su didesne paklaida.
Atsakyti
Nu merginos, as jau po apziuros 4u.gif Pries gera menesi perrasiau savo noru lentoje skilti apie vaikus, ir irasa kad pastosiu pakeite jau po pastojimo aktualus reikalai. Gal kazkam ir igriso mano irodinejimas, kad uzrasyti norai tikrai pildosi, bet gal kazkam tai bus paskata pradeti svajoti? bigsmile.gif blush2.gif
user posted image
Taigi, uzrasyta noru lentoje diena man liepta vykti i priimaji su visais daiktais ir laukti verdikto bigsmile.gif tai dar nereiskia, kad ta diena ir turesiu savo pupsikiukus ant ranku, na bet didele to tikimybe visgi islieka thumbup.gif Mano kaklelis jau siek tiek prasiveres ir pasiruoses, tad gali ir patys maziukai pasirinkti savo data ax.gif o jie ne tokie jau ir mazuliukai - po 2.8 kg kiekvienas wub.gif esu LABAI susijaudinusi vien pagalvojus, kad its comming bigsmile.gif net susimoketi pamirsau ir islekiau visa pilna emociju namo biggrin.gif na susimokesiu kita savaite nuvykus hihihi.gif Taigi stoju pirma i eile tongue.gif biggrin.gif na ir butu gerai, jeigu kuri nors pasiskelbtu kaip temutes kureja arba nusprestumet kad bet kuri kuria tema, kuri pirma suspeja mirksiukas.gif
taigi - svajokit merginos ir pamatysit kaip jusu norai jusu nenuvils thumbup.gif wub.gif
Nes tai kas atrodo problema, kaip siuo atveju man atsiradusi cholestaze leido priarteti prie savo svajones ir gal net ja igyvendinti wub.gif lygiai taip pat kaip noredama visa gyvenima tureti dvynukus ji davusi problemas ir IVF priartino tai prie realybes, kuri jau po savaites bus!!!! taip kad duodami issukiai gyvenime visada kazkur veda ir nebutinai i blogaja ir tamsiaja vieta mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip gražiai Krown viská parašei!:) šaunu viskas labai, jau tiek nebedaug tau liko!!! Ir viskas taip, kaip svajoji! Žinai, labai sutinku su tuo, kad problema, sunkumas neretai mus nuveda į kažká labai gero smile.gif

Man stacionare vos ilgesnį kaklelį parodė. Ir jos skaičiuoja mano nėštumá pagal mėnesines, pasiremdamos genetikú išvadom apie terminus ir pan. ( o mano gyd kažkaip kitaip, pagal já mano nėštumas 5 dienom mažesnis). Kai gimdysiu gi irgi visi žiūrės pagal mmm. Ryt man 33 sav!
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 08 19, 08:50)
Lock, na stiprybės 4u.gif Kai paskaičiuoju, aš dėl įvairių aplinkybių gulimam režime jau ketvirtą mėnesį su pertraukom trinuosi, Dieve mano, kaip atsibodo, jaučiuosi kaip zombis biggrin.gif Dėl kaklelio, tai va aš klausiau dėl jo 36 sav., ir gydytoja tik nusijuokė, nematavo, sako nebesvarbu jau, jau niekas nebebandytų vaiko sulaikyt. Tai jei teisingai skaičiuoju, Tau turbūt irgi papildomas kelias savaites nori pratempt o tada jau žalia šviesa 4u.gif Bet žiūrėk, dar ir pernešiosim biggrin.gif Būna tokių bajerių biggrin.gif

Tikrai kad o Dieve! Aš tai kaip laukinė kokia jaučiuos:D kai išeinu, aplink tiek daug stimuliacijos atrodo biggrin.gif ir dar kai pagalvoju apie raumenis nusilpusius... Galėsim sportuot kilnodamos leliukus:)
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 08 19, 14:05)
Kaip gražiai Krown viská parašei!:) šaunu viskas labai, jau tiek nebedaug tau liko!!! Ir viskas taip, kaip svajoji! Žinai, labai sutinku su tuo, kad problema, sunkumas neretai mus nuveda į kažká labai gero smile.gif

Man stacionare vos ilgesnį kaklelį parodė. Ir jos skaičiuoja mano nėštumá pagal mėnesines, pasiremdamos genetikú išvadom apie terminus ir pan. ( o mano gyd kažkaip kitaip, pagal já mano nėštumas 5 dienom mažesnis). Kai gimdysiu gi irgi visi žiūrės pagal mmm. Ryt man 33 sav!

Mano kaklelis 1,5 cm ilgio kaip supratau ir su prasiverimu 2-3 cm ax.gif o vaikai atitinka 36 sav. + 1 d. pagal echo, o pagal mm man lygiai 36 sav., einu persitvarkysiu liniuote, nes visad rodo per mazai man laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 08 19, 15:10)
Mano kaklelis 1,5 cm ilgio kaip supratau ir su prasiverimu 2-3 cm  ax.gif o vaikai atitinka 36 sav. + 1 d. pagal echo, o pagal mm man lygiai 36 sav., einu persitvarkysiu liniuote, nes visad rodo per mazai man laiko  biggrin.gif

Kaip staigiai jis tau sumažėjo (aš čia asmeninį interesá kakleliú ilgio pokyčiams turiu), bet tau jau tiek nebedaug liko... Ech:) faina! O dėl ko tau cp paskirtas?
Atsakyti
Labas pilvuzes nestuke.gif
Po biski noriu jungtis prie jusu:) aisku nedrasiai lb bet zengiu i jusu buri:) vakar jau maciau plakancia sirdele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 08 19, 15:30)
Kaip staigiai jis tau sumažėjo (aš čia asmeninį interesá kakleliú ilgio pokyčiams turiu), bet tau jau tiek nebedaug liko... Ech:) faina! O dėl ko tau cp paskirtas?

Zinok labai stipriai jis man sumazejo - 33 sav. buvo 3,8 beveik, o va 36 sav liko jau tik 1,5 cm, bet daktare sake normalu, su dvynukais spaudimas labai didelis kakleliui todel ir trumpeja jis greiciau 4u.gif o cp del akiu man paskirtas 4u.gif

MissChili - prasom drasiau, sveikinu su nestumu! bigsmile.gif wub.gif kaip smagu kad vis naujos nestukes jungiasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 19 rugpjūčio 2015 - 14:58
Krown, na tai jungiam chronometrą ir skaičiuojam Tavo paskutines nemamytiškas dienas:D Aš tą dieną tik įprastinei apžiūrai eisiu smile.gif Man irgi norėtųsi tiksliai žinot, kada čia mano ta didžioji diena, galėtų sapne vaikas pasisakyt, kada jau belsis, bet nesako biggrin.gif Na, tegu dar pabūna viduj, nagučius ir plaukučius pasiaugina mergina smile.gif Galvoju, geriau namie ilgiau pabūt negu kad paskui ligoninėj ilgiau laikys, nemėgstu ligoninių smile.gif Dėl nesumokėjimo, tai aš irgi sykį vos neišbėgau nesusimokėjusi, pamiršusi, gerai, kad sustabdė blush2.gif Sakė, nėštukės žymiai dažniau užmiršta:D
Miss Chilli, junkis junkis į būrį drinks_cheers.gif
Lock, man tai judėjimo nevaržomo labiausiai trūksta:D Nueit pėsčiom belekiek kilometrų, labai mėgstu vaikščiot smile.gif Tikiuos, dar spėsiu pasivaikščiot geru oru tik jau su vežimėliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 08 19, 13:37)
patys maziukai pasirinkti savo data  ax.gif

nerealu - atrodo dar visai neseniai sirgom už tave wub.gif nenuostabu, kad gali viską aplink pamiršti, kai jau visai čia pat TAS susitikimas wub.gif
tai dabar tiesiojoj tu arba auksek kaip suprantu thumbup.gif

MissChili, su TUKsiukais wub.gif

aš labai atsiprašau, tačiau dar ir šios temutės negaliu kuruoti, nes kuruoju Stambulo temą, ketinu tai daryt iki gimdymo ax.gif tad prašom skelbtis savanoriškai kitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 19, 19:28)
nerealu - atrodo dar visai neseniai sirgom už tave  wub.gif nenuostabu, kad gali viską aplink pamiršti, kai jau visai čia pat TAS susitikimas  wub.gif
tai dabar tiesiojoj tu arba auksek kaip suprantu  thumbup.gif

MissChili, su TUKsiukais  wub.gif

aš labai atsiprašau, tačiau dar ir šios temutės negaliu kuruoti, nes kuruoju Stambulo temą, ketinu tai daryt iki gimdymo  ax.gif tad prašom skelbtis savanoriškai kitas  4u.gif

Rosita, koks fainas uzrasas ant tavo liniuotes wub.gif Gal jau kazka jauti? bigsmile.gif kaip greitai laikas bega ..
Atsakyti
Karmensita, o kaip tu gimdysi? Pati ar cp? Aš galvoju, kaži įmanoma po gulimo rėžimo pagimdyt? Raumenys visai nekažká gi.
Atsakyti