Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

QUOTE(Snowryte @ 2015 08 20, 10:27)
Aciu uz silta priemima  4u.gif  wub.gif
Norejau paklaust ar geriate kava ir koks poziuris i tai. Labai zemas spaudimas ir as vis ja pagurksnoju, bet tiek prisiskaiciau visko...

Aš geriu viena kartą per dieną po pietų (nes irgi žemas spaudimas), bet turiu nusipirkus ir be kofeino kavos, tai jei labai noriu tai tos atsigeriu.
Atsakyti
Snowryte - sveika prisijungus! Ar dabar jau visos bedos uz nugaros? 4u.gif bigsmile.gif linkiu, kad visas kitas etapas butu kuo ramesnis ir sklandus 4u.gif

Del kavos tai mano spaudimas aukstas ir geriu viena karta dienoj nesukdama galvos smile.gif Bet as isvis tokia atsiputus del visko - mano manymu kuo maziau stresuoji del to ka darai ar noretum daryti tuo tau paciai ir vaisiui geriau 4u.gif biggrin.gif na degtines negeriu ir nerukau zinoma (negeriau ir nerukiau ir be nestumo biggrin.gif ) bet valgau tai ko noriu ir kas man skanu (net nerekomenduojama steika ar lasisa suritinu), geriu tai ko nori organizmas - o jis pagrinde nori tik vandens ir kavos puodziuko biggrin.gif zodziu saves i nepatogia sau pozicija nestatau vien todel, kad esu nescia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 20 rugpjūčio 2015 - 11:00
QUOTE(Krown @ 2015 08 20, 10:59)

thumbup.gif thumbup.gif puikus poziuris smile.gif
Atsakyti
Ziemuze, pritariu Krown, negerai baltymas, bet tikriausiai daktarė nebūtų paleidus namo, jei jis po dviejų dienų stebėjimo vis dar būtų šlapime, matyt dėl dehidratacijos, sukeltos vėmimo, viskas..
Snowryte, sveika prisijungus ir linkiu, kad daugiau problemų nebebūtų 4u.gif Spaudimas mano irgi visada labai žemas, įprastai 60/90 smile.gif Prie tokio dabar stengiuos gerti kavą be kofeino, atradau Illy Deko mėlynam indely, na man ji skanesnė už kofeinizuotą, o pasąmonę apgaunu biggrin.gif Dar padeda didelio kiekio vandens gėrimas, dabar, kai karštasis sezonas, stenkis neperkaist, nedaug stovėt, nes tikrai bus silpna ir spaudimas kris. Jei jau spaudimas krenta žemiau, t.y. būna 50/70 ar mažiau, tai man pirmas kelias link alpimo, iš patirties, tai jau tenka tada espresso vieną įkalt su kofeinu, kaip greitąją pagalbą. Šiaip manau, 1 puodelis per dieną ir kofeinizuotos labai nepakenks, nes ar geriau vaikui mama su pusiau aptemusia sąmone, juk ir jam visa medžiagų apykaita sulėtėja ir kyla problemos 4u.gif
Ir pritariu Krown dėl požiūrio drinks_cheers.gif Jau kai pastojau, tiek žmonių man pasakojo, kas blogai valgyti nėščioms, kad supratau, kad nėra nei vieno saugaus produkto biggrin.gif Tai pasirinkau kompromisą ir paragauju visko, jei norisi, svarbu gal tik nepriryt iki kaklo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmensita: 20 rugpjūčio 2015 - 11:17
mergaitės, įsiminkite, bent kartą vėmus, organizmas netenka skysčių ir kitų svarbių medžiagų daug daugiau nei mums gali atrodyti, iškart gerkite rehidroną ar hydralį skysčiams ir mineralams atstatyti. tas pats galioja ir vaikučiams, jų organizmai maži, todėl jiems šis dalykas dar svarbesnis.
Atsakyti
As nesuprantu, del to baltymo slapime, pas mus slapima tiria tik paeme ir imerkia tokia juostele, kur ph rodo, daugiau nieko, nesuprantu ir nesuka galvos nesciosios, tai kada tada pvz pamato, kad kazkas negerai jame? Reiks gines klaust, nes kazkoks juokingas tyrimas man
Beje, jum krauja daznai daro? Man tik pradzioj dare, ir ligoninej aisku, daugiau nebekartojo
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 08 20, 10:59)
Snowryte - sveika prisijungus! Ar dabar jau visos bedos uz nugaros?  4u.gif  bigsmile.gif linkiu, kad visas kitas etapas butu kuo ramesnis ir sklandus  4u.gif

Del kavos tai mano spaudimas aukstas ir geriu viena karta dienoj nesukdama galvos smile.gif Bet as isvis tokia atsiputus del visko - mano manymu kuo maziau stresuoji del to ka darai ar noretum daryti tuo tau paciai ir vaisiui geriau  4u.gif  biggrin.gif na degtines negeriu ir nerukau zinoma (negeriau ir nerukiau ir be nestumo  biggrin.gif ) bet valgau tai ko noriu ir kas man skanu (net nerekomenduojama steika ar lasisa suritinu), geriu tai ko nori organizmas - o jis pagrinde nori tik vandens ir kavos puodziuko  biggrin.gif zodziu saves i nepatogia sau pozicija nestatau vien todel, kad esu nescia  4u.gif

Aciu uz padrasinimus 4u.gif
Kraujavimai liovesi, tikiuosiu kad ju ir nebebus, bet hematoma dar neisnyko verysad.gif
Papildyta:
Cit, as krauja paskutini kart dariau liepos pradzioje ir sekanciam vizitui rugsejo pradziai neliepe kartot, taigi gausis keli men be tyrimo. Tik slapima darau kasmenesi.
Atsakyti
QUOTE(Snowryte @ 2015 08 20, 13:35)
Aciu uz padrasinimus  4u.gif
Kraujavimai liovesi, tikiuosiu kad ju ir nebebus, bet hematoma dar neisnyko  verysad.gif
Papildyta:
Cit, as krauja paskutini kart dariau liepos pradzioje ir sekanciam vizitui rugsejo pradziai neliepe kartot, taigi gausis keli men be tyrimo. Tik slapima darau kasmenesi.

Va man ir keista, pas mus imerkia ta ph juostele ir wuolia visas slapimo ryrimas.. Ir visom nesciom taip, man l keista, ale kai mazai savaiciu buvo nelabai sukau galvos...
Na po savaites reiks visko perklaust.
Atsakyti
Šlapimo tyrimą man daro kiekvieno vizito metu, su dešimt rodiklių, ketonai, gliukozė, eritrocitai, baltymas ir pan. Bendras kraujo tyrimas pagal nėščiųjų priežiūros programą, man atrodo, būtinas du kartus per visą nėštumą, o esant indikacijų, pvz. infekcija, mažakraujystė, gali būti ir dažniau. Nes ką tam bendram tyrime pažiūrėsi - hemoglobiną, leukocitus.. Jei neramu, pasidarykit privačiai bendrą kraujo tyrimą, kartais verta klausyt savo nuojautos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 08 20, 14:23)
Šlapimo tyrimą man daro kiekvieno vizito metu, su dešimt rodiklių, ketonai, gliukozė, eritrocitai, baltymas ir pan. Bendras kraujo tyrimas pagal nėščiųjų priežiūros programą, man atrodo, būtinas du kartus per visą nėštumą, o esant indikacijų, pvz. infekcija, mažakraujystė, gali būti ir dažniau. Nes ką tam bendram tyrime pažiūrėsi - hemoglobiną, leukocitus.. Jei neramu, pasidarykit privačiai bendrą kraujo tyrimą, kartais verta klausyt savo nuojautos 4u.gif

Neturiu kur privaciai darytis cia ner privaciu laboraatoriju, kur nuvaziuoji ir priduodi biggrin.gif buciau senai pasidarius, cia tik pas gine ar seimos daktara viska darai
Atsakyti
Zinokit mane tas crinon i kapus nuvarys doh.gif vis ant ceinono seno kraujo matosi isimaisiusio mega_shok.gif ner ramybes doh.gif

cit - na zinau sakei nenaudot, bet kazkaip neprisiverciu lotuliukas.gif toliau sau nervus edu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissChili: 20 rugpjūčio 2015 - 16:49
QUOTE(Krown @ 2015 08 20, 09:33)
Ziemuze - sveikateles jums visiems  4u.gif Del baltymo slapime tai atsargiai - o tu netinsti klausyk, galvos neskauda ir akyse nemirguliuoja? nes baltymas slapime yra rimtas reikalas  unsure.gif gerti vandens daug reikia, tai labai gera priemone nuo visko, tik nzn ar tai sumazina baltyma slapime?  g.gif na daktare geriau zino  4u.gif

QUOTE(Karmensita @ 2015 08 20, 12:13)
Ziemuze, pritariu Krown, negerai baltymas, bet tikriausiai daktarė nebūtų paleidus namo, jei jis po dviejų dienų stebėjimo vis dar būtų šlapime, matyt dėl dehidratacijos, sukeltos vėmimo, viskas..

Na prisiskaiciau, aisku prisigasdinau, ir ryt planuoju lekt nuo ryto i Rezus priduot slapima.
Kai pagulde i ligonine, tai jau buvo vakaras, ryte lieoe priduot slapima, tai buvo rytinis, BET, dar neapsiprausus, tai jame rado kazkoki kita rodikli siek tiek prasciau normos, cia del vandens isgeriamo trukumo, o jau pries paleidziant, gerokai po atsikelimo mano ir issimaudymo, liepe del visa ko pasikartot slapima, tai va po sio ir rado to baltymo 0,3. Na palinksejo galva kad nelabai gerai, pasake uz savaites pasikartot, tai as ir nepamaniau, kad cia kazkas labai baisaus doh.gif , o db kai prisiskaiciau, tai jau visai nelinksmai pasidare ir tikrai nelauksiu savaites, leksiu ryt privaciai pasidaryt, kaiop priklauso, i sterilu indeli, gerai apsiprausus, pirma rytini vidurini slapima ir tikiuos, kad jau neras to velnio...
Tik kazin, ar nereikia del sio tyrimo Rezuse is anksto tartis...gal kuri buvot susidurus...? Bandysiu eit ieskot ju internetiniame psl.

Atsakyti