Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

Labas rytas 4u.gif

Ar priimsit i savo saunu buri dar viena likimo drauge?
Kaip suprantu cia bendraujat pastojusios su gyd pagalba ?

Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 08 21, 22:11)
: man del darzeliu tai pasiseke - dvynukams be eiles  thumbup.gif

Oo, geras, nežinojau! Ačiū iž info, nes dar nesidomėjau blush2.gif čia visuose miestuose tikiuosi taip?
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 08 22,)

Sveika prisijungus 4u.gif čia visos nėštukės laukiamos wub.gif bet turbūt dauguma po IVF.
O tu su pagalba? Kur pavyko? Koks nestuke.gif laikas (nes liniuotės nematau)? 4u.gif
Atsakyti
Ziemuze, ziurek, gal cia ka rasi is vezimuku http://dino.sklep.pl...-1_873_136.html
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 22, 11:03)
Oo, geras, nežinojau! Ačiū iž info, nes dar nesidomėjau blush2.gif čia visuose miestuose tikiuosi taip?

Sveika prisijungus 4u.gif  čia visos nėštukės laukiamos wub.gif bet turbūt dauguma po IVF.
O tu su pagalba? Kur pavyko? Koks  nestuke.gif laikas (nes liniuotės nematau)? 4u.gif

Rosita - zinok nezinau, as Vilniuje tai cia tikrai tokia tvarka, bet ar kituose miestuose tai galioja negaliu pasakyti 4u.gif greiciausiai ne blush2.gif nes kaip Kaunietes uz dvynukus gauna is savivaldybes dar papildomai pasalpa, o Vilnius tuos pinigelius skiria kitiems reikalams taip turbut ir cia - tik savivaldybes reikalas, kokias naudas gyventojams suteikti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 08 22, 10:52)
Labas rytas  4u.gif

Sveika prisijungusi likimo drauge biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
As taip laukiu pykinimo biggrin.gif mo manes nepykina lotuliukas.gif
What is the problem?? dirol.gif
Atsakyti
Žiemuže, super kad nebėra baltymo, reiškia viskas gerai 4u.gif
MissChilli, lauk nelaukus, gali būti, gali ir nebūti to pykinimo:) Man, pvz., nieko nebuvo, bet aš ir nelaukiau jo, mačiau, kaip draugė panašiai pastojusi kankinasi biggrin.gif
Dėl darželių, tai reiktų pasižiūrėt konkretaus miesto savivaldybės nustatytą tvarką dėl priėmimo į darželius, dvynukai Vilniuje be eilės patenka, o kitur, kaip matau, ne taip paprasta: Kaunas.
Krown, ačiū už palinkėjimus smile.gif Pagal tai, kaip kala į kepenis kojomis rankomis, kad net oro trūksta, tikiu, kad viskas pas ją geriau nei pas mane biggrin.gif
Saulute, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmensita: 22 rugpjūčio 2015 - 12:11
O Vilniuje ta tvarka jau patvirtinta? Nes kai atėjo Šimašius, jis pasakojo, kaip norėtų pakeist tą tvarką, viena iš siūlomų naujovių-dvyniai be eilės. Bet ar jau priėmė ją? Prieš porą mėn teko bendraut su dvynius turinčia šeima, tai jie negavo darželio...
Atsakyti
Aha, patvirtino 2015-05-28, žr. 16.4 punktą, įsigalioja nuo Naujų.
Atsakyti
Siuo metu 22 savaites, auginu mergyte smile.gif

Pastojau po pirmo IVF Kauno VK. Pradzioj 3 ciklus stimuliavom hormonais - nepasiseke. Po pusmecio pertraukos nusprendem imtis rimciausiu priemoniu ir po pirmo IVF tapau laimingiausia nestuke smile.gif
Dziaugiuosi kiekviena diena didejanciu pilveliu wub.gif

MissChili, manes nepykino visiskai, gal tik nuo kai kuriu kvapu sleikstulys budavo toks, gal ir tau taip bus wink.gif dziaukis wink.gif
Atsakyti
Krown galiu tik isivaizduoti koks malonus siurpuliukas eina kai zinai kad neuzkalnu TA didzioji diena, pasimegauk pilvuku dar 4u.gif

Saulute 30 ziuriu musu nestumai vienodi. Ar naktimis daznai jauti bumsiukus? Mane reguliariai 3 val nakties pazadina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Snowryte @ 2015 08 22, 16:38)
Krown galiu tik isivaizduoti koks malonus siurpuliukas eina kai zinai kad neuzkalnu TA didzioji diena, pasimegauk pilvuku dar  4u.gif

Saulute 30 ziuriu musu nestumai vienodi. Ar naktimis daznai jauti bumsiukus? Mane reguliariai 3 val nakties pazadina  wub.gif

Mane 5:30 stabiliai prizadina wink.gif o tu is Kauno?
Atsakyti
QUOTE(Saulute_30 @ 2015 08 22, 15:52)
Mane 5:30 stabiliai prizadina wink.gif o tu is Kauno?

As is Vilniaus smile.gif
Atsakyti