Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

QUOTE(RositaK @ 2015 08 21, 13:28)
Ojej verysad.gif bet tikimės vyras sveikas unsure.gif  4u.gif
O sapnų ir aš nebesapnuoju, nes tik spėju užmigt ir vėl gamta šaukia biggrin.gif

As iki tol irgi nieko nesapnavau, bet dabar jau daug minciu, jauduliuko ir visko visko, tad matyt ir pasamonei persiduoda 4u.gif o as irgi db lakstau i wc kaip turi but biggrin.gif kaip laikrodis - 2-4-6 biggrin.gif kaip merginos jau esamos mamytes ir juokaudavo, kad nori nenori organizmas pratinasi prie vaiku maitinimo rezimo lotuliukas.gif
Atsakyti
KROWN, kaip tau faina kai jau tu žinai gimdymo datą, tiek mažai tau beliko džiaugtis pilvuku. Mėgaukis paskutinėmis dienomis. Pavydžiu thumbup.gif

Kaip šaunu žinoti tikslią datą. Kažkaip keista žinoti kad gimdymas gali prasidėti betkada dieną ar naktį.... g.gif Kažkaip jau baisu darosi...
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 21, 11:28)
Ojej verysad.gif bet tikimės vyras sveikas unsure.gif  4u.gif
O sapnų ir aš nebesapnuoju, nes tik spėju užmigt ir vėl gamta šaukia biggrin.gif

aciu Dievuliui, susizeide tik ranka, suveike oro pagalves. Bet isgascio daug ir zinoma, nuostolis didelis, masiniukas nepataisomas doh.gif tai i kauna teks mesciomis eiti, jei gimdymas prasidetu smile.gif (juokauju,nors siandien kazkokia bjauri diena).
O su gamtiniais reikaliukais, tai as irgi tik iseinu is tualeto, o leliukas spirtelna i gera vietike ir vel lekiu biggrin.gif taip diena ir nakti. O dar tie paruosiamieji manekankina, tai po kiekvieno pilvo susitraukimo begu, nes labai uzspaudzia pusle doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 08 21, 14:45)
KROWN, kaip tau faina kai jau tu žinai gimdymo datą, tiek mažai tau beliko džiaugtis pilvuku. Mėgaukis paskutinėmis dienomis. Pavydžiu thumbup.gif

Kaip šaunu žinoti tikslią datą. Kažkaip keista žinoti kad gimdymas gali prasidėti betkada dieną ar naktį.... g.gif Kažkaip jau baisu darosi...

aha, is tikro labai faina tureti gaires (nes ta diena ne 100% man kazka darys), bet jau smagu, kad pirmadieni galesiu viska susitvarkyti, susideti vaikuciu daiktelius namie, pasikloti lovyte, autokedutes susimontuoti ir tuos paciu namus susitvarkyti, katyte pamyluoti ir paziureti ir pan. - tas konkretumas labai fainas dalykas kai gali pasiplanuoti viska thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vitaleja @ 2015 08 21, 14:55)
aciu Dievuliui, susizeide tik ranka, suveike oro pagalves. Bet isgascio daug ir zinoma, nuostolis didelis, masiniukas nepataisomas doh.gif tai i kauna teks mesciomis eiti, jei gimdymas prasidetu smile.gif (juokauju,nors siandien kazkokia bjauri diena).
O su gamtiniais reikaliukais, tai as irgi tik iseinu is tualeto, o leliukas spirtelna i gera vietike ir vel lekiu biggrin.gif taip diena ir nakti. O dar tie paruosiamieji manekankina, tai po kiekvieno pilvo susitraukimo begu, nes labai uzspaudzia pusle doh.gif

Vitaleja 4u.gif svarbiausia, kad vyras gyvas ir sveikas - aisku, bedu tik padaugejo, o i gala labai nesinori spresti dar tokias bedas doh.gif laikykites seimyna - cia isprendziami dalykai 4u.gif

Man irgi paruosiamieji yra gana dazni - na ne pats maloniausias jausmas biggrin.gif tikiuosi iki to antradienio apskritai istempti, isskyru siandien pagausejo rolleyes.gif priespienis labiau bega - zodziu organizmas tikrai ruosiasi pasimatymui jau ir pats wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2015 08 21, 13:55)

Vitalėja viskas pataisoma, svarbu, kad tu toje mašinoje nebuvai. Va tada manau tai jau būtų jau didelė bėda.

Pas mane paruošiamieji dar neprasidėjo. Kaip ir visą nėštumą nuolatos draugauju su WC, nebus problemų naktimis keltis prie mažylės, nes pripratus keltis, kas valandą-dvi.

Pas mane kaip keista ir priešpienio visai nėra. Iš vienos pusės gerai, nereikia su juo vargti:)
Atsakyti
Aciukas Krown 4u.gif
Atsakyti
Krown, tai paskutinis savaitgalis be vaikų, pasimėgauk ramybe biggrin.gif
Žiemuže, kaip tyrimas? 4u.gif
Vitaleja, gerai sako Ruta.B , kad Tavęs toj mašinoj nebuvo, svarbu..
QUOTE(vitaleja @ 2015 08 21, 12:25)
Ji senoviniu budu su tokia triubele paklauso ir pasako, kad viskas gerai biggrin.gif

Čia tai prajuokinai biggrin.gif
QUOTE(Ruta.B @ 2015 08 21, 14:39)
Pas mane kaip keista ir priešpienio visai nėra. Iš vienos pusės gerai, nereikia su juo vargti:)

Pas mane irgi nėra, ta prasme pats savo iniciatyva nebėga:D Bet kiek žinau, tai ne rodiklis, ar turėsim pieno, kai pagimdysim 4u.gif
Paruošiamieji man po truputį atsiranda. Ir vaikas jau kai įsiremia į abu šonus, tai galvoju, kokį čia špagatą gimdoj daro, du guzai kiekvienam šone biggrin.gif
QUOTE(RositaK @ 2015 08 21, 12:28)

Man kažkaip tokiu metu prasidėjo lakstymai į wc būtent dienos metu, kaip sakau, „be reikalo“, nes tik lašui kitam:D O naktinio atsikėlimo dabar kol kas vieno pakanka, apie penkias, kaip tik ateina katė maisto paprašyti ta proga, kad atsikėliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmensita: 21 rugpjūčio 2015 - 19:13
QUOTE(Karmensita @ 2015 08 21, 20:12)
Krown, tai paskutinis savaitgalis be vaikų, pasimėgauk ramybe  biggrin.gif

Aciu wub.gif stengsiuosi mirksiukas.gif Siandien labai kieteja daznai pilvukas, maudzia ji ir isskyru pagausejo tai siek tiek ta ramybe drumscia, nes bijau anksciau pabyret, noreciau kad lygiai 37 sav. butu suejusios kai juos istrauks ax.gif unsure.gif

o tau vandenukus ziures antradieni? 4u.gif
Atsakyti
Aha, antradienį. Tikiu, kad viskas bus gerai ir ta kišenė vandenų trūkstama atsiras. Jaučiu ramybę, nenori maniškė dar lauk eit, jokių ekstra požymių smile.gif Aišku, gal ji ir apgaulinga, ta ramybė, bet manau, savaitę dar galiu patinginiaut, turbūt visvien organizmas kažkokius signalus iš anksto pasiųstų, jei jau artėtų TA diena:) Gal kaip tik taiko maniškė, kai vasarinis anšlagas gimdyklose baigsis bigsmile.gif Aišku, darželių prasme tai mums visoms rugpjūtinukėms rugsėjinukėms Vilniuje nepasisekėbiggrin.gif
O kaip Tau, kadangi planinis CP, gal pavyktų rezervuotis atskirą palatą iš anksto? Su NG tai visiška loterija.
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 08 21, 22:03)
Aha, antradienį. Tikiu, kad viskas bus gerai ir ta kišenė vandenų trūkstama atsiras. Jaučiu ramybę, nenori maniškė dar lauk eit, jokių ekstra požymių smile.gif Aišku, gal ji ir apgaulinga, ta ramybė, bet manau, savaitę dar galiu patinginiaut, turbūt visvien organizmas kažkokius signalus iš anksto pasiųstų, jei jau artėtų TA diena:) Gal kaip tik taiko maniškė, kai vasarinis anšlagas gimdyklose baigsis  bigsmile.gif Aišku, darželių prasme tai mums visoms rugpjūtinukėms rugsėjinukėms Vilniuje nepasisekėbiggrin.gif
O kaip Tau, kadangi planinis CP, gal pavyktų rezervuotis atskirą palatą iš anksto? Su NG tai visiška loterija.

Nu va as irgi galvoju kaip cia ta privacia palata gaut g.gif nera man planinis cp numatytas, tik atvaziuosiu 25 d ir tada jau spres ka su manimi darys - jeigu spaudimas bus susitvarkes, tyrimai geri ir pan., manau neskubes manes pjaut - as jau prasysiuosi ir pati, bet nebutinai bus mano noras patenkintas biggrin.gif nes tikrai su dvynukais ir dar po cp nelabai isivaizduoju gyvenimo dar su kaimyne 4u.gif juk ir jai nemalonu, maitinti nores, paplikineti su (.) kaip ir as pati, o mano vyras privales buti, nes as vaikais tai pirma para negalesiu pasirupinti rolleyes.gif tai daktarai tikrai geri antakalnyje ir supratingi, manau kad pades ir supras kiek gales - busiu jeigu ir eilej tai vistiek saraso virsuje gal kaip nors biggrin.gif blush2.gif man del darzeliu tai pasiseke - dvynukams be eiles thumbup.gif

Linkiu, kad ta kisene atsirastu, manau ji tikrai uzsislepus pas tave sau ramiausiai pupso mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=19891010,2015 08 21, 08:23]  kada galima nutraukt prg? Man jau 12 sav ir 5 . Bet gine dar bijo nutraukt, o man jau pabodo badytis  jei nutraukciau leidziama, o palikciau crinona?
[/quote]

As paskutini Crinone sunaudojau lygiai 11 sav, pagal gydytoja, butu reikeje iki 10 sav, bet buvau dasipirkus keleta papildomai, tai kas antra diena sunaudojau 4u.gif

[quote=Krown
Vitaleja - man i ligonine 08-25 ir manau kad jau be vaikuciu ir nebeiseisiu  bigsmile.gif
nakti "gimdziau", operavo mane toks grazus ir jaunas daktaras  lotuliukas.gif

Jej, kelios dieneles beliko  wub.gif , kaip nerealu

As kol kas mazai sapnuoju vaikus, keleta kart sapnavau, bet vis po viena, vid domejausi kur antras, vienam sapne viena, kitam sapne kita smile.gif

[quote=vitaleja,2015 08 21, 13:25] va vyras siandien avarija padare, sedziu visa soke, labai sveika i nestumo pabaiga  doh.gif
[/quote]

Gaila masinos, bet pinigai uzdirbami 4u.gif , svarbiausia vyras nepatyre stipresniu suzalojimu, ir kaip kazkuri mergaite rase , gerai kad taves nebuvo tuo metu, nebutum apsiejus vien stresu 4u.gif

[quote=Krown,2015 08 21, 15:03]Man irgi paruosiamieji yra gana dazni - na ne pats maloniausias jausmas  biggrin.gif tikiuosi iki to antradienio apskritai istempti, isskyru siandien pagausejo  rolleyes.gif priespienis labiau bega - zodziu organizmas tikrai ruosiasi pasimatymui jau ir pats 
[/quote]

Tu vis apie cp, o ziurek imsi ir tikrai dar natur pagimdysi, viskas pas tave taip sklandziai smile.gif

[quote=Karmensita,2015 08 21, 20:12]Žiemuže, kaip tyrimas? 4u.gif

Pas mane irgi nėra, ta prasme pats savo iniciatyva nebėga
[/quote]

Aciu, viskas gerai 4u.gif , pakartotinis tyrimas parode, kad baltymo slapime nerasta thumbup.gif

O kada pradeda tas priespienis begti?

Labas vakaras bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Žiemuže*: 21 rugpjūčio 2015 - 21:40
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 08 21, 22:39)
O kada pradeda tas priespienis begti?

liuks, kad rezultatai tavo geri thumbup.gif man pradejo begti kazkur apie 26 sav. - na ka reiskia begti, neteka jis, bet paspaudus istryksta, randi ant bliuskuciu riebias demeles ir supranti kad kartais ar uzsispaudzia krutine ar kas ir lasas po laso kaip sakant biggrin.gif o man buna net nuejus i wc ir atsisedus krutine uzsideda ant pilvo ir palasa netgi dabar jau blush2.gif bet kaip karmensita pastebejo gerai - tai nereiskia pieno upiu visiskai mirksiukas.gif
Atsakyti