Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

QUOTE(RositaK @ 2015 08 31, 13:32)

klausykit, o yra kažkas panašaus kaip kalkuliatorius, kur galima pamatyti ar normaliai priauginėji svorio nėštumo metu?  g.gif

http://www.tevu-darz...io-skaiciuokle/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 08 31, 14:41)
nėštumo svorio skaičiuoklė išmeta, lyg tėvú darželyje.

QUOTE(burbuliacija @ 2015 08 31, 16:13)

ačiū, radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 08 29, 16:15)
Didėliausi sveikinimai wub.gif  aukit stipručiai

Ačiū. smile.gif
Kiek laiko jūs planavot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 31, 14:32)

klausykit, o yra kažkas panašaus kaip kalkuliatorius, kur galima pamatyti ar normaliai priauginėji svorio nėštumo metu?  g.gif

Rosita, man rods pas mus tik pora savaiteliu skirtumas ir pas abi dvynukai, kiek tu jau svoriuko priaugus? As jau beveik 8 kg doh.gif biggrin.gif , man 20 sav snd, pagal echo keliom dienom daugiau. Augu kaip ant mieliu blush2.gif

Laba vakara mergaites 4u.gif

Kazin kaip sekas ka tik iskeptoms mamytems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 08 31, 20:24)
Rosita, man rods pas mus tik pora savaiteliu skirtumas ir pas abi dvynukai, kiek tu jau svoriuko priaugus? As jau beveik 8 kg  doh.gif  biggrin.gif , man 20 sav snd, pagal echo keliom dienom daugiau. Augu kaip ant mieliu  blush2.gif

Mums 17sav sueis poryt wub.gif mes pagal laiką ir keliom d viršijom.
Tai vat ir klausiau kur pasižiūrėti kokios augimo tendencijos, nes aš tik 2-3kg priaugau kolkas g.gif aišku, greičiausisi dėlto, kad iki nestuke.gif nebuvau kūda-svėriau 71kg, dabar 73kg. Beto, pradžioj pykino, o dabar apetitas nepadidėjęs.
Nieko, manau dar driokstels biggrin.gif tik norisi, kad vaikai užaugtų stiprūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 31 rugpjūčio 2015 - 19:44
QUOTE(RositaK @ 2015 08 31, 20:43)
Mums 17sav sueis poryt wub.gif mes pagal laiką ir keliom d viršijom.
Tai vat ir klausiau kur pasižiūrėti kokios augimo tendencijos, nes aš tik 2-3kg priaugau kolkas g.gif aišku, greičiausisi dėlto, kad iki  nestuke.gif nebuvau kūda-svėriau 71kg, dabar 73kg. Beto, pradžioj pykino, o dabar apetitas nepadidėjęs.
Nieko, manau dar driokstels biggrin.gif tik norisi, kad vaikai užaugtų stiprūs.

Uzaugs uzaugs vaikiukai, tu tik nepergyvenk del to 4u.gif O tu dar spesi issipust, dziaukis, kad neaugi taip sparciai smile.gif
O db gal jau per paskitni skana svere leliukus? Mano 18 sav matavo, svere 255 g. ir 258 g.

O iki nestumo ir as nebuvau kuda blush2.gif , biski daugiau uz tave sveriau ax.gif . O apetitu tikrai nesiskundziu biggrin.gif , iki 12 sav buvau 2 kg paaugus, irgi pykino, bet vistiek sugebejau priaugt.

Atsakyti
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 08 31, 20:59)
O db gal jau per paskitni skana svere leliukus? Mano 18 sav matavo, svere 255 g. ir 258 g.

Nu žinok net nežinau, nesakė ji. Tik matavo pilvukus, galvytes, kojytes ir pan wub.gif gal dabar kai eisiu 19sav pasvers, reiks paklaust.
Atsakyti
Sveikos nestukes 4u.gif

Atejau pasveikinti visu pabrejusiu ir palinketi sveikatos dar nesiot bestorejancioms :-D
Mes jau grizome namo ir bandome isivaziuoti bigsmile.gif bandau didint savo penuko kiekius ir iprast nemiegot biggrin.gif kol kas ramus vaikuciai, laikomes rezimo ir valgom bei miegam kas 3 h, naltys kol kas beveik visos maziau ramios, gal jie diena su naktim sumaise galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 08 31, 21:06)
Nu žinok net nežinau, nesakė ji. Tik matavo pilvukus, galvytes, kojytes ir pan wub.gif gal dabar kai eisiu 19sav pasvers, reiks paklaust.

Butinai paklausk mirksiukas.gif Ir nepamirsk pasigirt bigsmile.gif
As kai ligoninej gulejau, tai tada ir pamatavo mus, siaip tik db butu pasvere kai buvau pries kelias dienas.

QUOTE(Krown @ 2015 08 31, 21:17)
Sveikos nestukes  4u.gif

Atejau pasveikinti visu pabrejusiu ir palinketi sveikatos dar nesiot bestorejancioms :-D
Mes jau grizome namo ir bandome isivaziuoti  bigsmile.gif bandau didint savo penuko kiekius ir iprast nemiegot  biggrin.gif  kol kas ramus vaikuciai, laikomes rezimo ir valgom bei miegam kas 3 h, naltys kol kas beveik visos maziau ramios, gal jie diena su naktim sumaise galvoju  g.gif

O, jau namie 4u.gif , smagumelis 4u.gif sekmingo isivaziavimo smile.gif 4u.gif Dazniau, kai tik turesi laiko, duok apie save zinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes  4u.gif

Mes jau grizome namo ir bandome isivaziuoti  bigsmile.gif bandau didint savo penuko kiekius ir iprast nemiegot  biggrin.gif  kol kas ramus vaikuciai, laikomes rezimo ir valgom bei miegam kas 3 h, naltys kol kas beveik visos maziau ramios, gal jie diena su naktim sumaise galvoju  g.gif

Sveikinu grįžus namo! Kol kas pas jus viskas šauniai:) o kaip tau CP praėjo, kaip jauteis per/po operacijos?
Atsakyti
Sveikos nestukes  4u.gif

Oo, sveika, mamyte wub.gif labai sveikinu pagaliau laikanti stebuklus delnuos wub.gif daug pienuko 4u.gif
Aš tai seku ir mamyčių temą cool.gif semiuos patirties ir kaupiu bagažą blush2.gif
QUOTE(*Žiemuže* @ 2015 08 31, 21:27)
Butinai paklausk 

Nu reik užsirašyt į klausimų lapelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2015 08 31, 21:42)
Sveikinu grįžus namo! Kol kas pas jus viskas šauniai:) o kaip tau CP praėjo, kaip jauteis per/po operacijos?

Na nezinau ka reiskia gimdyti naturaliai, bet manau cp tik saldainis palyginus su juo biggrin.gif ta diena buvo kupina adrenalino ir stresiuko iki pat kol neisgirdau merginos balseli 4u.gif atvaziavau jau su 5 cm atsidarymu, nieko nejauciau isvis, daktarai sako, na ka tai prakirpsi, vandenukus ir lauksim, nes organizmas pasiruoses :-D maniau numirsiu is streso, bet turejau okulisto israsa, kurio deka cp ivyko ir ivyko labai greit: 10 h apziura, o 12.30 jau abu buvo gime biggrin.gif tai drebejau visa laika ir buvo baisu biggrin.gif spunaline nejautra gavau ir prapjove, tikejausi didesnio komforto biggrin.gif labai tave ten judina, krapsto, vaikucius stumia isejimo link, jautiesi tikrai kaip mesos gabalas ir tave ten visaip rakineja biggrin.gif pirma para nejud, tave stebi nuola, man spaudimas nekritomor gavau daug vaistu, ladeliniu visa para, vaikai buvo atskitai intensyvioj terapijoj tai akuseres is papuku bande isgaut priespieni, akuseres laaksto, nes gimdyviu bumas tiesiog, tau vaikams pieno reikia tai pergyveni kad pati sau gulinti nepadesi - prasai vyro kad numelztu ir t.t tas visas periodas ligonineje sakyciau yra ne tiek dziugus momentas, o didziulis isbandymas tiek fizine tiek moraline prasme, turi buti nuditeikes netiketumams 4u.gif savo vaikus isvydau apart gimdyklos tik antra para, apie priglaudima prie papo kaip neisnesiotuku net kalbos nera, vyras laksto visur kaip ismanydamas ir sukasi, tu guli... rolleyes.gif na bet diena po dienos visko mokaisi, einasi lengvyn,stojiesi eiti ir trecia para jau pilnumoi vaikstai thumbup.gif tokie mano isgyvenimai, negrazinu ju, nes manau norit susidaryti tikra vaizda 4u.gif
Atsakyti