Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvukų namučiai,

QUOTE(LaQueen @ 2015 08 31, 17:36)
Ačiū. smile.gif
Kiek laiko jūs planavot? ax.gif

Planavimas truko 6 metus smile.gif
QUOTE(Krown @ 2015 08 31, 21:17)
Sveikos nestukes  4u.gif

Atejau pasveikinti visu pabrejusiu ir palinketi sveikatos dar nesiot bestorejancioms :-D
Mes jau grizome namo ir bandome isivaziuoti  bigsmile.gif bandau didint savo penuko kiekius ir iprast nemiegot  biggrin.gif  kol kas ramus vaikuciai, laikomes rezimo ir valgom bei miegam kas 3 h, naltys kol kas beveik visos maziau ramios, gal jie diena su naktim sumaise galvoju  g.gif

Sveikinimai sugrįžus, pratinkitės, džiakitės vieni kitais wub.gif dažnai būna sumaišytos didena su naktim, po truputį atkeisit ir sustatysit į vietą tą laiką ax.gif
Atsakyti
Krown, sveikinu grizus namo!! wub.gif Ramiu naktu ir daug pienuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orya: 01 rugsėjo 2015 - 07:54
Aciu merginos, sinaktis buvo pati ramiausia kol kas is visu - priimu tai kaip zenkla, kad namai patiko leliukams biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 09 01, 09:19)
Aciu merginos, sinaktis buvo pati ramiausia kol kas is visu - priimu tai kaip zenkla, kad namai patiko leliukams  biggrin.gif  wub.gif

O kaip nepatiks, kai ten jauku šilta ir ramu ir dar mamytės buvimo kvepia nuolat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 09 01, 09:19)
Aciu merginos, sinaktis buvo pati ramiausia kol kas is visu - priimu tai kaip zenkla, kad namai patiko leliukams  biggrin.gif  wub.gif

Gi jie ten užaugo per 9mėn wub.gif
O kaip su pieneliu-dabar tik juo maitini ar duodi mišinuko? Jei maitini mp, tai kaip-paeiliui ar abu iškart ima (.) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 09 01, 09:40)
Gi jie ten užaugo per 9mėn wub.gif
O kaip su pieneliu-dabar tik juo maitini ar duodi mišinuko? Jei maitini mp, tai kaip-paeiliui ar abu iškart ima (.) 4u.gif

Ojej, mums ikimpilno ismaitinimo mp dar toli biggrin.gif kadangi kaip neisnesioti buvom maitinami ligoninej misinuku ir mano keliais lasais priespienio, o maitino tokiom soskem kad turbut kaip 3 numerio iskart tai mums susidraugaut su papu gavosi ir yra labai sudetinga. perejus ligoninej prei savo buteliuku, kur sunkiai traukiasi va jau bicas ima papa ir cia jau didis laimejimas, o merginos burnyte tokia miniatiurine ir dar liezuvi visada pakelus kad papa paduot man rodos misija neimanoma biggrin.gif taupydama savo sveikata as juos maitinu nutrauktu savo pienu ir orimaitinu misiniu ir taidarau paeiliui nes kol kas juoszadint reikia kad pavalgytu, neisalksta tiek kad pasiprasytu per 3-4 h. Zodziu eksperimentuojam ir laukiu kol turesiu tas pieno upes, kol kas jos sunkiai teka biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodom ir mes, dar kol kas ligoninej, bet jei ryt leliukai bus priauge svorio, tai vaziuosim namo. Sunkiausia pas mus yra uzmigti, o uzmigus atsikelti ir valgyti, bidinam mes juos po valanda..
Siandien pirma para bus kai maitinsiu tik mp, ziiresim kaip cia bus. To pieno lyg daug, bet ar jiem uzteks. Iki siol mazaji broli maitinau tik mp, o va didysi gaudavo truputi misinio.
Kadangi pagal savaites gime per mazo svorio, tai gavom tyrimu visa kruva ir lyg viskas gerai, tik mama ragana per mazai primaitino:)
QUOTE(Krown @ 2015 09 01, 15:32)
Ojej, mums ikimpilno ismaitinimo mp dar toli  biggrin.gif kadangi kaip neisnesioti buvom maitinami ligoninej misinuku ir mano keliais lasais priespienio, o maitino tokiom soskem kad turbut kaip 3 numerio iskart tai mums susidraugaut su papu gavosi ir yra labai sudetinga. perejus ligoninej prei savo buteliuku, kur sunkiai traukiasi va jau bicas ima papa ir cia jau didis laimejimas, o merginos burnyte tokia miniatiurine ir dar liezuvi visada pakelus kad papa paduot man rodos misija neimanoma  biggrin.gif  taupydama savo sveikata as juos maitinu nutrauktu savo pienu ir orimaitinu misiniu ir taidarau paeiliui nes kol kas juoszadint reikia kad pavalgytu, neisalksta tiek kad pasiprasytu per 3-4 h. Zodziu eksperimentuojam ir laukiu kol turesiu tas pieno upes, kol kas jos sunkiai teka  biggrin.gif

Krown sveikinu grizus namo as ir laukiu, gal sakau viskas bus pprasciau.
Vitaleja kaip tu auuuuu. Gal tu mano kaimyne?
Mergaites o kas sekanti?
Atsakyti
QUOTE(auksek @ 2015 09 01, 15:55)
Pasirodom ir mes, dar kol kas ligoninej, bet jei ryt leliukai bus priauge svorio, tai vaziuosim namo.

Labai smagu, kad viskas gerai ir linkiu, kad jau namučio ryt važiuotumėt:)

Vitalėja tyli, tai matyt jau vakar gimdė...laukiam iš jos žiniųsmile.gif
Tik va Karmensita.. kažkur prapuolus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 09 01, 05:45)
Na nezinau ka reiskia gimdyti naturaliai, bet manau cp tik saldainis palyginus su juo  biggrin.gif ta diena buvo kupina adrenalino ir stresiuko iki pat kol neisgirdau merginos balseli  4u.gif atvaziavau jau su 5 cm atsidarymu, nieko nejauciau isvis, daktarai sako, na ka tai prakirpsi, vandenukus ir lauksim, nes organizmas pasiruoses :-D:

5 cm atsidarymas, o tu nieko nejautei:) geras...Gal būtų lengvas gimdymas buvęs.
Atsakyti
QUOTE(auksek @ 2015 09 01, 14:55)
Pasirodom ir mes, dar kol kas ligoninej, bet jei ryt leliukai bus priauge svorio, tai vaziuosim namo. Sunkiausia pas mus yra uzmigti, o uzmigus atsikelti ir valgyti, bidinam mes juos po valanda..
Siandien pirma para bus kai maitinsiu tik mp, ziiresim kaip cia bus. To pieno lyg daug, bet ar jiem uzteks. Iki siol mazaji broli maitinau tik mp, o va didysi gaudavo truputi misinio.
Kadangi pagal savaites gime per mazo svorio, tai gavom tyrimu visa kruva ir lyg viskas gerai, tik mama ragana per mazai primaitino:)

Krown sveikinu grizus namo as ir laukiu, gal sakau viskas bus pprasciau.
Vitaleja kaip tu auuuuu. Gal tu mano kaimyne?
Mergaites o kas sekanti?

Kaip smagu, kad jums jau kvepia namuciais. As merginos dar 2in1 paruosiamieji mane drasko, o gimda nesidaro nei milimetro. Kaklelis kietas ilgas ir siauras, tai nusiminiau, tikriausiai nepagimdysiu pati, lelius Jau 3900, tai kaip toki dicki per toki kakleli pagimdyti. Zodziu merginos esu pikta ir pavargus nuo tos ligonines. Siandiena su daktaru kalbejau, tai ryt dar ziures viska ir jei nieko, pirmadieni cp blink.gif tai stai tokios naujienos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaleja @ 2015 09 02, 19:21)
Kaip smagu, kad jums jau kvepia namuciais. As merginos dar 2in1 paruosiamieji mane drasko, o gimda nesidaro nei milimetro. Kaklelis kietas ilgas ir siauras, tai nusiminiau, tikriausiai nepagimdysiu pati, lelius Jau 3900, tai kaip toki dicki per toki kakleli pagimdyti. Zodziu merginos esu pikta ir pavargus nuo tos ligonines. Siandiena su daktaru kalbejau, tai ryt dar ziures viska ir jei nieko, pirmadieni cp blink.gif tai stai tokios naujienos verysad.gif

Oi kaip negerai, laikykis mergyt!!! O tai ko taip ilgai laukia,o skatinti negalima arba anksčiau padaryti CP, jeigu tu kankiniesi. Visgi tareisi su daktaru, galėtų būti lankstensis.
Atsakyti
QUOTE(Ruta.B @ 2015 09 02, 20:50)
Oi kaip negerai, laikykis mergyt!!! O tai ko taip ilgai laukia,o skatinti negalima arba anksčiau padaryti CP, jeigu tu kankiniesi. Visgi tareisi su daktaru, galėtų būti lankstensis.

Papuoliau kaip visada blogu laiku biggrin.gif labai daug gimdyviu, gimdykla tiesiog uzkista, o ir daktaras nutare dar saikingai palaukti, o gal kas naturaliai ivyks. Skatinamuju sake, net neapsimoka varyti, nes su tokiu kakleliu vargu ar pasiektumeme kokiu rezultatu. Nelinkes jis manes kankinti. smile.gif Siandiena nuosprendzio diena, tai laukiu, kada jis viska pasianalizuos dar karta pasiziures ir darysim gimdymo plana, kuris greiciausiai pasibaigs pirmadieni cp.
Austela, tu Jau tikriausiai namie biggrin.gif as antrame aukste blink.gif
Atsakyti