Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit šiaulietės

QUOTE(Latte` @ 2009 10 23, 22:50)
Sveiki,
aš norėčiau parekomenduoti jums tikrai gerą instruktorę, Vita. ji yra iš vairavimo mokyklos Autovita. Anksčiau nebuvau nieko girdėjusi apie šią mokykla , bet vat atip gavosi kad per pažįstamus susižinojau;] Taigi,ši instruktorė man neraliai patiko,dariausi pas ją papildomus pravažiavimus. Viską paaiškina,ko paklausi visad atsako, tikrai ir kaip instruktore ir kaip žmogus - super! pati kartu nuvažiavo su manimi į regitrą (dariaus papildoma pravažiavimą prieš egaminą) , pabuvo kartu,kai gavau maršruta paaisškino man truputi kaip ir kas ten:)  papildomi pravažiavimai manau nėra brangūs pas ją -50lt. Jos kontaktus galite surasti internetiniame puslapyje, nežnau ar čia galima jį rašyti (kad nebūtų reklama) taigi tiesiog i google įveskit "autovita" ir rasite tą internetinį puslapįsmile.gif

gal kas nors iš jūsų taip pat mokėtės pas Vitą?

o su kokia masina ji moko?ir tiesa kokiam mieste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waja28: 24 spalio 2009 - 13:41
uoj neparasiau miesto:) ji Šiauliuose:) moko su golfu, penktu:) zodziu masinyte nauja, gera viskas tvarkoj;]]
Atsakyti
na bet ar jums neatrodo keista,kad pav siauliuose,pagrinde visose mokyklose moko su golfais ir polo,astra tik viena kita,o regitroj paliko tik astros,o anksciau buvo ir polo ir golfu.tai gal regitra specialiai cia taip,kad tik apsunkint egza,nes pav kiek man tai tarkim polo ar golfas,ir valdymu,ir dydziu labai skiriasi nuo astros,nu bent jau man tai buvo sokas kai i astra isedau.
Atsakyti
joa man astra irgi nepatiko,bet veliau pripratau;] ten reikia labai sveniai isjunginet posukius, as tik pirstu priliesdavau ir jis issijungdavo;]] nes jeigu biski smarkiau jungsi tai is kart isijungs i kita puse posukis;D o seip regitra perkasi astras nes jos pigesnes man atrodo;] ir seip kiekvienam mieste man atrodo regitrose pagrinde yra astros;] taip kad ir mokykklos turetu jau po truputi ziuretis,gal isigyti viena kita astra;]]
Atsakyti
QUOTE(Latte` @ 2009 10 25, 12:01)
joa man astra irgi nepatiko,bet veliau pripratau;] ten reikia labai sveniai isjunginet posukius, as tik pirstu priliesdavau ir jis  issijungdavo;]] nes jeigu biski smarkiau jungsi tai is kart isijungs i kita puse posukis;D o seip regitra perkasi astras nes jos pigesnes man atrodo;] ir seip kiekvienam mieste man atrodo regitrose pagrinde yra astros;] taip kad ir mokykklos turetu jau po truputi ziuretis,gal isigyti viena kita astra;]]

nu jo man ir su tais posukiais buvo bedu doh.gif su golfu viskas faina, o su regitros tai tokie keisti ax.gif
Atsakyti
Del masinyciu tai man atrodo jei neklystu buwo laikas kai didzioji dalis buwo golfai ir polo,tad daugelis mokyklu isigijo siuos auto,o db regitroj ju sumazejo...gal isties regitra ne siaip sau taip daro. Nes mokyklos nespes taip greit keist masinu. Bet dziugu vistiek kad jau dauguma turi naujus auto ir nereikia mokytis ant senu "geldu" , o tai isedus i nauja tikrai nebezinotum kaip islaikyt egza doh.gif
Papildyta:
Del masinyciu tai man atrodo jei neklystu buwo laikas kai didzioji dalis buwo golfai ir polo,tad daugelis mokyklu isigijo siuos auto,o db regitroj ju sumazejo...gal isties regitra ne siaip sau taip daro. Nes mokyklos nespes taip greit keist masinu. Bet dziugu vistiek kad jau dauguma turi naujus auto ir nereikia mokytis ant senu "geldu" , o tai isedus i nauja tikrai nebezinotum kaip islaikyt egza doh.gif
Atsakyti
Kazkaip man cia susidubliavo blush2.gif
Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
Atsakyti
as jau pirma pravaziavima su Darium vaziavau. tai visai nieko. patiko kaip inkstruktorius jis man. nesaukia, nors ir klaidu dariau, gerai paaiskina situacijas. tikiuosi ir toliau taip bus. kol ismoksiu gerai vaziuoty. sake biski "spaus" mane, nes man terminas issilaikyt teises yra iki vasario menesio. Zodziu tikrai kolkas nesigailiu kad ji pasirinkau.

o mano senas instruktorius su kuriuo mokiausi, dabar suzinojau kad jis atleistas is darbo yra. sake kad reikejo man anksciau sakyt kaip jis mokin vaziuot tada butu greiciau buves atleistas. Su Gediminu Paslausku tikrai nepatariu nei vienai mokintis vaziuot. nebent jau gerai, ar is dalies moki vaziuot. nes pas ji kantrybes nulis.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 10 25, 09:41)
na bet ar jums neatrodo keista,kad pav siauliuose,pagrinde visose mokyklose moko su golfais ir polo,astra tik viena kita,o regitroj paliko tik astros,o anksciau buvo ir polo ir golfu.tai gal regitra specialiai cia taip,kad tik apsunkint egza,nes pav kiek man tai tarkim polo ar golfas,ir valdymu,ir dydziu labai skiriasi nuo astros,nu bent jau man tai buvo sokas kai i astra isedau.

Va va, man irgi teko mokintis visada su Polo, paskui su Golfu, o laikyt su Astra. Nu, pavyzdziui tos Astros gabaritai tikrai visai kitokie nei tu abieju masinu, tai ir gerai mokant, jau aiksteleje sunkiau orientuotis su atstumai gi yra.

QUOTE(Audrikė @ 2009 10 27, 10:58)
o mano senas instruktorius su kuriuo mokiausi, dabar suzinojau kad jis atleistas is darbo yra. sake kad reikejo man anksciau sakyt kaip jis mokin vaziuot tada butu greiciau buves atleistas. Su Gediminu Paslausku tikrai nepatariu nei vienai mokintis vaziuot. nebent jau gerai, ar is dalies moki vaziuot. nes pas ji kantrybes nulis.

Pamenu seniau mano viena drauge su Paslausku vazinejo. Tipo labai geras, labai fainas, tai ir man ji rekomendavo, dave nr., nes norejau kito instruktoriaus. Bet zinodama, kad ji ne per geriausiai vaziuoja, tai kazkaip irgi nesusigundziau jam nei skambint, nei vazinet su juo.
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 10 27, 11:33)
Va va, man irgi teko mokintis visada su Polo, paskui su Golfu, o laikyt su Astra. Nu, pavyzdziui tos Astros gabaritai tikrai visai kitokie nei tu abieju masinu, tai ir gerai mokant, jau aiksteleje sunkiau orientuotis su atstumai gi yra.
Pamenu seniau mano viena drauge su Paslausku vazinejo. Tipo labai geras, labai fainas, tai ir man ji rekomendavo, dave nr., nes norejau kito instruktoriaus. Bet zinodama, kad ji ne per geriausiai vaziuoja, tai kazkaip irgi nesusigundziau jam nei skambint, nei vazinet su juo.

Omano instruktorius tvirtina,kad golfas irastra vienodu gabaritu,bet as dar su juo pasigincysiu.Gal ten ir nedaug,kokiais keliais cm skirias,bet kai mums tokiems vairuotojams ir to uztenka,o juolab,kad regitros aikstele tokia maza,ten kol nuo vieno pratimo iki kito davaziuoji gali jau kuolelius isvartyt.gal todel daug kas ir suklumpa aikstelese,nes isedus pirma karta i tokia masina ir iskart i aikstele tikrai sunku.
Atsakyti
Jungiuosi į jūsų gretas,šiandien bus antrasis mano važiavimas.Mokausi pas Vytautą Repečką (Kriščiūnas).Po pirmo važiavimo man taip pradėjo skaudėti galvą, teko net anksšiau išeiti iš darbo.Pasak instruktoriaus, aš gaudausi normaliai.Taigi savaitgalį nusprendžiau pasivažinėti su mama.O tada viskas ir paaiškėjo- mašina purtosi, kratosi, gesta ir tt.Mano instruktorius pasirinko paprasčiausią variantą- už mane tuos visus pedalus sumaigydavo ir aš labai gražiai važiuodavau.Šiandien aš jam to daryti NELEISIU. Šeip jis toks ramus, tolerantiškas žmogus man pasirodė, tik galėtų leisti tą mašiną nors šiek tiek padrožti, nes kitaip aš tikrai neišmoksiu važiuoti.
Atsakyti