Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit šiaulietės

QUOTE(waja28 @ 2009 10 17, 12:54)
nu neturetu kabinetis del sviesu,gali tiesiog paklaust paties egzaminuotojo,nes istikruju kiekvienai masinai vis kitaip.as tai savo instruktoriaus klausiau del veidrodeliu nes veidrodeliai irgi vienur vienaip reguliuojas,kitur kitaip,tai sake kad del to klaidos neskaito,kad tarkim paklausi kaip veidrodelius nusireguliot.oas zinok irgi 24 uzsiregistravus egzui,bet vis dar galvoju ar laikysiu ar ne.nu kazkaip nepsitikiu savim ir tiek.beto tik 2 pravaziavimus ateinancia savaite teturesiu,tai manau po ju apsispresiu galutinai.o kiek pravaziavimu is vis turejai,ir kaip pati jautiesi ar jau pasiruosusi ar dar yra abejoniu?

as jau visus 20 akademiniu valandu pravaziavau ir dar antrad papildomai eisiu, taip pat penktadieni arba sestadieni papildomai pries egza, zinokit as bijau, jauciu kad neislaikysiu, ypac jei gausiu kt masina regitroj, db tai su volsvagen golf mokinausi...nes aikstelei to isibegejimo nemoku, uzgestu kartais ir taip klaidu darau mieste tai siaubas, na jauciuos taip kad nueisiu susimokesiu pinigelius pradesiu vaziuot ir iki sekancio karto pasakys... doh.gif o kelinta valanda jus laikot? as tai antra valanda, bloga laika pasirinkau... verysad.gif db gailiuos.... ir visi nuteike mane kad as neislaikysiu... bet zinoma stengsiuos kiek galesiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 10 17, 12:25)
as jau visus 20 akademiniu valandu pravaziavau ir dar antrad papildomai eisiu, taip pat penktadieni arba sestadieni papildomai pries egza, zinokit as bijau, jauciu kad neislaikysiu, ypac jei gausiu kt masina regitroj, db tai su volsvagen golf mokinausi...nes aikstelei to isibegejimo nemoku, uzgestu kartais ir taip klaidu darau mieste tai siaubas, na jauciuos taip kad nueisiu susimokesiu pinigelius pradesiu vaziuot ir iki sekancio karto pasakys...  doh.gif o kelinta valanda jus laikot? as tai antra valanda, bloga laika pasirinkau...  verysad.gif  db gailiuos.... ir visi nuteike mane kad as neislaikysiu... bet zinoma stengsiuos kiek galesiu...  unsure.gif

oi zinok as tai jau tu papildomu"n" turejau bet sunkoka man dar gatvej,buna pasimetu kazkaip sankryzose.aikstelei tai viskas gerai,bet vat neaisku kaip toj regitros aikstelej bus,ji man tokia maza pasirode,tos vietos tiek mazai.man tai buna kad rodos viskas jau normaliai,ir aikstelej ir gatvej,jau galvoju galiu laikyt egza,bet buna dienu kad tiesiog nesiseka,darau toj gatvej nesamones ir tada vel imu abejot ar esu pasiruosus egzaminui.as tai 8val tureciau laikyt,kazkaip sake geras laikas,tik kazi kaip reiks atsikelt ryta taip anksti.del masinu tai irgi man baisoka,bet siaip su polo vazinejau,dabar su golfu,abi man tokios nieko.tik o astra tai vyras turi,bet tik karavanas ir dar toks kliadaras-siaubas kai pavazineju su tom mokyklinem tai musiske atrodo tragedija kazkokia.
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(bonitute20 @ 2009 10 17, 08:44)
sveikos, as ir ejau i stoties gatve, tai vazinejaus su Edmundu tos imones savininku ar kaip cia iseitu, tai super geras instruktrius, beje jis ir kursus veda o ne darius... Edmundas su amziumi,  darius jaunas nesuprantu to, man atrodo kad kt ji giria nes jaunas bachuras... tik nesupykit uz tai...  4u.gif as ir galvojau kad su dariu vazinesiu, bet pasirdo, kad nea...  smile.gif nors ir labai dziaugiuos siuo instruktoriu... zinoma jis ir su tel pakalba ir kur sustja, bet jai jam nieko del t nesakai, jis net gai dar pavazineti.  mirksiukas.gif 

norejau paklaust jusu gal zinot kaip su sviesom regitroj, as kai vaziavau 10pravaziavimu tai nei karto nejungiau sviesu sako nereikia kai pradedam vaziuot is karto uzsidega,  regitroj irgi taip pat? blush2.gif po to bus kokia klaida jei neijungsiu sviesas regitroj, 24d laikau jau...

O as noreciau tau papriestarauti, tikrai manau giria ne todel kad jis jaunas, o todel kad puikiai dirba savo darba. man asmeniskai butu visai dzin buve ar mokytu 25m ar koki 50m.- svarbu rezultatas! o jis tikrai greitai ir puikiai ismoke!!!
Ir db net dvi pazystamos pas ji mokosi tai tikrai jis pats ir desto teorija,, kazkaip keista kad tu sakai jog veda pats savininkas na bet kiek zmoniu tiek nuomoniu
Beje sekmes laikantis egzamina, tikiuosi pavyks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdolas: 20 spalio 2009 - 07:50
Bonitute20, gerbiu tavo nuomone, bet as taip pat su tavimi nesutinku...
Niekada negirciau zmogaus tik del jo amziaus, man net keista kad tu taip rasai g.gif Svarbiausia kaip zmogus dirba savo darba, o ne kiek jam metu...
Man visai nesvarbu kiek Dariui metu buvo ar yra, esme kaip moko, o moko jis tikrai labai gerai, manau cia ir yra VISA ESME!!!!

Bet dziaugiuosi kad tau tiko ir patiko ir kitas instruktorius, tai reiskia jog toje mokykloje dirba labai geri instruktoriai thumbup.gif
ir dar man taip pat keista jog sakai kad teorija moko ne Darius, nes kiek jau lanke pazystamu (ir visi skirtingais menesiais) tai visiems iki vieno teorija desto Darius g.gif
na bet koks isties skirtumas, svarbiausia kad kiekvienas atrastu ta geriausia varianta 4u.gif
sekmes laikantis egzamina!
Atsakyti
taikad del to instruktoriu amziaus sunku pasakyt kurie geresni,vat jaunesni gal kantrybes daugiau turi,o patirties maziau,senesni jau ir nervus ir kantrybe prarade,nuo tokio darbo,o patirties aisku daugiau turi.as kazkaip anksciau norejau kad butu vyresnis,labiau patyres,bet kai pavazinejau su tokiu nervininku seniu,tai galvoju,gal geriau kad kantrus,o ne labiau patyres butu. g.gif .Kaipsekasi bonitutei20 mokytis?tai varysim sestadieni bndyt laime regitroj? ax.gif
Atsakyti
panos as mokiausi krisciuno imoneje, teorija issilaikiau ir pravaziavimus pas gedimina dariau. tai jis man nepatyiko, saulia, rekia, o isaiskinti nemoka, tai ieskau kito instruktoriaus papildomiems vaziavimams. o tas instruktorius Darius is kokios imones yra ir kokia kaina ima uz pravaziavima?
Papildyta:
ir ar galima neislaikius mokyklinio vaziavimoegzamino imoneje kur mokeisi eiti pas kita instruktoriu ir ten mokintis? speju kad galima, bet ar paskui galesiu eiti i regitra laikytisegzamino, gal butinas mokyklos baigimo koks pazymejimas?
Papildyta:
laukiu mergos atsakymo, ar man reiks jei as mokinsiuos su kitu instruktorium is kitos firmos paskui gryst i krisciuno imone ir ten issilaikyt mokyklini egzamina pas kita instruktoriu?kad gauciau pazymejima kad baigiau krisciuno imone. ar nebutina?
Atsakyti
QUOTE(Audrikė @ 2009 10 21, 10:48)
panos as mokiausi krisciuno imoneje, teorija issilaikiau ir pravaziavimus pas gedimina dariau. tai jis man nepatyiko, saulia, rekia, o isaiskinti nemoka, tai ieskau kito instruktoriaus papildomiems vaziavimams. o tas instruktorius Darius is kokios imones yra ir kokia kaina ima uz pravaziavima?
Papildyta:
ir ar galima neislaikius mokyklinio vaziavimoegzamino imoneje kur mokeisi eiti pas kita instruktoriu ir ten mokintis? speju kad galima, bet ar paskui galesiu eiti i regitra laikytisegzamino, gal butinas mokyklos baigimo koks pazymejimas?

mokyklos baigimo pazymejima as gavau baigusi tuos 10 privalomu(beje irgi pas krisciuna mokausi),ta tipo mokyklini padrem per paskutini vaiavima,bet ten tik aikstelej.kadangi mane isodino i kita masina(pas tokia jadvyga),kad kitas vairuotojas ta tipo kontrolini padarytu,bet man aisku grybas gavosi,nes ir masina buvo didesne,ir instruktore tik isedus man i masina gerkle paleido,kad sedyniu neisejo greit susireguliuot,nu zodziu pravalas.bet ta kontrolini vistiek uzskaite.o jau po visko ejau i mokykla psiimt pazymejimo.tai vat.pasiemus pazymejima toliau gali eit kur nori.ir dar noriu pasakyt,kad geriau del pamoku (na jau tu papildomu)tarkis asmeniskai su paciu instruktorium,o ne per mokykla,nes kai jiems pinigeliai eina,tai jie ir stengiasi daugiau,ir aisku nesukauja taip.
Atsakyti
tai ir man taip buvo tik mano instruktorius tam kitam pasake kad rasytu kaip yra, tai kelias klaidas padariau ir man neuzskaite to mokyklinio. tai speju man reiks vistiek gryst i krisciuno imone ir ten baigt nors ta aikstelej tipo islaikyt ane? o jei as su kitos firmos mokinsiuos man nieko neduos jei papildomai mokinsiuos, negausiu jokio pazymejimo?
Papildyta:
nu jo, nes kai as vazinejau tuos 10 pravaziavimu tai per mano laika instruktorius Gediminas ir masina plovykloj plaudavosi, ir siaip sustodavo kur nueiti, o as laukdavau masinoj. ir niekada ilgiau neuzlaikydavo, tai as maziau laiko ir pravaziuodavau. ir nieko neismokau. o tas daznai saukia, sako ar nezinai kaip daryt reik. sakau ne. o tas tai as tau nesakiau? sakau ne. o tas nusivaipo ir viskas. labai jis man nepatiko. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrikė @ 2009 10 21, 11:17)
tai ir man taip buvo tik mano instruktorius tam kitam pasake kad rasytu kaip yra, tai kelias klaidas padariau ir man neuzskaite to mokyklinio. tai speju man reiks vistiek gryst i krisciuno imone ir ten baigt nors ta aikstelej tipo islaikyt ane? o jei as su kitos firmos mokinsiuos man nieko neduos jei papildomai mokinsiuos, negausiu jokio pazymejimo?

nu nezinau,gal irne,reiktu mokykloj pasiklaust.nu bet instruktorius koks sudzius!mano kad ir koks pabaisa buvo bet del kontrolinio pats jadvygos paprase kad uzskaitytu.tai gali bandyt kokia pamoka issipirkt pas kita instruktoriu kad ir toj mokykloj,pav man labai patiko algis ceriauskas.aikstelej tai isaiskina-liuks.ir as va kai vazineju,tai ir nesaukia,visiska priesingybe mano pirmajam instruktoriui.
Atsakyti
as mizliju gal man pirma ismokt vaziuot su pvz darium is kitos firmos o paskui pasiimt pamoka viena pas krisciuna pravaziuot ta kontrolini mokyklini ir viuskas. dar pasitikslinciau pries regitra kaip aikstelej su kitu instruktorium sektus vaziuot gal ir geriau taip butu. nu maniskis tas Gediminas matesi, sneka nesakone, bereikalo saukia, bet isaiskinti nemoka ir net nesistengia. kaip pastebejau jis buvo suinteresuotas kad as pas ji papildomus imciausi. sako pas mane daug kas ima papildomus ir vat va bernas veinas imasi papildomus ir jau 10 papildoma tipo pravaziavima pasieme. tai galvoju jei tiek daug papildomu pas ji imasi tai reiskia jis nieko neismoko.
Atsakyti
gali pabandyt,kokis kelis nusipirkt,visvien jei sunkiau sekasi,tai tu papildomu dar reiks.vat o del to kad tavo tas instruktorius suinteresuotas kad pas ji pirksi papildomus tai tikrai taip ir yra.maniskis tai irgi per visus tuos vaziavimus jau toks priciuozes senis buvo,okai jau viskas ejo i pabaiga staiga labai pasikeite,nu jau toks malonus pasidare,tai is kart nesupratau kas cia jam atsitiko,tik paskui po paskutinio vaziavimo supratau kai man pasake,kad man reik dar pasimokyt,ir kad jis jau i grafika savaitei i prieki mane uzsirases(manes net nepasiklauses ar as su juo dar noresiu vaziuot).bet deja kai pasakiau kad einu pas kita,tai apsiniauke kaip debesis iskarto.ir as dabar visiskai esu tikra,jog jie per tuos privalomus ir nemoko kaip reikiant tam kad kuo ilgiau mes tuos papildomus pirktume.o nebandei tarkim pasiskambint i mokykla ir pasiteiraut kaip del to pazymejimo,gal isduotu,sakyk kad nori su savo seimos nariais pasimokyt.
Atsakyti
Audrike, tu mokyklos baigimo pazymejima gausi tik is Krisciuno mokyklos, nes pagal viska tu kursus lankei pas juos. Tai issilaikysi mokyklini ir gausi, ir tik su juo galesi eiti i regitra laikytis.
Papildomai mokytis gali su kokiu tik nori instruktoriu ir is kokios tik nori mokyklos, bet va gaila, bet jie pazymejimo tau neisrasys 4u.gif

nenoriu kisti savonuomones, bet tikrai rekomenduoju Dariu, manau tikrai nepasigailesi thumbup.gif nzn as ir ispradziu suabejojau eidama, kad gal mazai tures patirties,bet patikek likau patenkinta 100000 %, todel kad jis ne tik kantrus, bet ir puikiai moko- manau kiti turedami net daugiau patirties taip nemoko.
mano nuomone kiekviena darba, turi dirbti tas zmogus,kuriam jis patinka.
O jam matosi , kad patinka, nes aiskina labai aiskiai, kantriai, kartais su juokeliais.
Kiekviena pravaziavima dariau be jokio streso ir baimes pas ji ax.gif
na bet kiekvieno laisvas pasirinkimas, bet kokiu atveju linkiu tik sekmes ir kuo greiciau issilaikyti egza 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
Waja28, tau taip pat linkiu kuo greiciau issilaikyti teisikes 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti