Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit šiaulietės

QUOTE(perliux79 @ 2009 11 01, 17:23)
g.gif
na,atene,jei pradejai su mechanine,tai ir baik:)auksciau galva!!!
nieko,nenorek is pirmo karto vaziuot,o ir tiem kurie turi didelia patirti visko nutinka biggrin.gif    patikek:)
Pabandyk,pasikeist instruktoriu.Neik tik pas moteris:)
Paprasyk algio instruktoriaus,tau jis ikveps pasitikejimo....
O antras patarimas,papildomus nusipirk pas instruktoriu dariu....viskas bus ok:)    4u.gif

Ačiū už palaikymą, mano draugė mokėsi pas Algį, liko labai patenkinta.Mano instruktorius taippat neblogas, aš manau, kad problema yra manyje.Aš nesusitvarkau su pačia mašina o tiksliau su sankaba.Nei intelekto, nei proto, nei drasos man tikrai netrūksta( grožio taippat lotuliukas.gif ), bet su mechaniniais prietaisais tai ne kas doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2009 11 01, 17:35)
Ačiū už palaikymą, mano draugė mokėsi pas Algį, liko labai patenkinta.Mano instruktorius taippat neblogas, aš manau, kad problema yra manyje.Aš nesusitvarkau su pačia mašina o tiksliau su sankaba.Nei intelekto, nei proto, nei drasos man tikrai netrūksta( grožio taippat lotuliukas.gif ), bet su mechaniniais prietaisais tai ne kas doh.gif .

o kiek jus pravaziavimu jau padaret.as nemanau kad reikia jaudintis kad neiseina su ta sankaba,iprasit dar,nu nebuna taip kad neismokstama vieno ar kito.gal tikrai instruktoriu pakeist reiktu,gal kitas kitaip isaiskint moketu.Man rodoscia vieniems vienur sunkiau sekasi,kitiems kitur,mazai jau tokiu geniju kad viens du ir viska moku.O apie kuri Algi cia kalbama,pas krisciuna yra 2(Ceriauskas ir Skrodenis)
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 11 01, 18:09)
o kiek jus pravaziavimu jau padaret.as nemanau kad reikia jaudintis kad neiseina su ta sankaba,iprasit dar,nu nebuna taip kad neismokstama vieno ar kito.gal tikrai instruktoriu pakeist reiktu,gal kitas kitaip isaiskint moketu.Man rodoscia vieniems vienur sunkiau sekasi,kitiems kitur,mazai jau tokiu geniju kad viens du ir viska moku.O apie kuri Algi cia kalbama,pas krisciuna yra 2(Ceriauskas ir Skrodenis)

Aš ir nežinau apie kokį blink.gif Žinau, kad jį vadina ALGELIU.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 10 31, 22:38)
vazineju.kaip tik siuo metu su vyru ir mokausi.pries egza paimsiu dar koki pora pravaziavimu su instruktorium.bet kokiu atveju instruktorius geriau ismoko butent to ko reikia egzaminui.vyras jau vairuoja beveik 10 metu,tai jis ir moko savaip.

Taip, instruktorius ismoko kaip reikia vaziuoti, bet jus, atsisedusi uz vairo, neklausykit vyro, o vaziuokit taip, kaip jus moke. Bet kokiu atveju linkiu truputi maziau pykcio, kantrybes, suvaldyti jauduli ir issilaikyti jas. Ir nepamirskit, kad vaziuoti jus ismokino butent tie piktieji instruktoriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Littly @ 2009 11 01, 20:30)
Taip, instruktorius ismoko kaip reikia vaziuoti, bet jus, atsisedusi uz vairo, neklausykit vyro, o vaziuokit taip, kaip jus moke. Bet kokiu atveju linkiu truputi maziau pykcio, kantrybes, suvaldyti jauduli ir issilaikyti jas. Ir nepamirskit, kad vaziuoti jus ismokino butent tie piktieji instruktoriai smile.gif

Pykcio nera,taip jums gal pasirode,yra nusivylimas mokykla ir instruktoriais.Kantrybes,dar truputi turiu(nedaug),osuvaldyt jauduli-stengiuos,tik sunkiai pavyksta.
Atsakyti
Aš šiandien buvau pas Kriščiūną ir paklausiau, ar nesiruošia pirkti automatinės mašinos.Atsakymas -nesiruošia.Gaila, nes teks pakeisti vairavimo mokyklą.Manasis instruktorius R.Repečka tikrai nepiktas, nešaukia ir moko,atrodo, normaliai.Bet man prie širdies ''automatas".Ilgai svarsčiau, su mano gabumais 20 važiavimų tikrai reikės, tai gal važinėti paprastesnio valdymo mašina ir visą dėmesį sutelkti į kelią, nei pastoviai galvoti, kokį pedalą ir kokį bėgį įmesti.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2009 11 03, 13:36)
Aš šiandien buvau pas Kriščiūną ir paklausiau, ar nesiruošia pirkti automatinės mašinos.Atsakymas -nesiruošia.Gaila, nes teks pakeisti vairavimo mokyklą.Manasis instruktorius R.Repečka tikrai nepiktas, nešaukia ir moko,atrodo, normaliai.Bet man prie širdies ''automatas".Ilgai svarsčiau, su mano gabumais 20 važiavimų tikrai reikės, tai gal važinėti paprastesnio valdymo mašina ir visą dėmesį sutelkti į kelią, nei pastoviai galvoti, kokį pedalą ir kokį bėgį įmesti.

Ar nesigailesit? Jeigu kada gyvenime teks ar noresit atsisesti uz mechanines masinos vairo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 10 29, 09:34)
Tai irgi pas krisciuna mokaisi?ir kaip tas tavo instruktorius?kiek pastebejau,tai ten visi kazkokie pikti tie instruktoriai,va dabar reiks tartis su tokia jadvyga is krisciuno,del pravaziavimo,nes ji tik su astra vazineja,tai irgi bijau as jos-isterike baisi,bet nera pasirinkimo,nes reikia butent astros.teks kazkaip atkentet.

Tai čia gal tik jums su Jadvyga blogai buvo, pati pas ją mokiausi ir tada klasiokas mano pas ją irgi mokėsi, nei griežta ji nei isterikė tuo labiau, labai labai faina moteriškė thumbup.gif iš pirmo karto išlaikėm viską super labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klik @ 2009 11 03, 15:48)
Ar nesigailesit? Jeigu kada gyvenime teks ar noresit atsisesti uz mechanines masinos vairo? rolleyes.gif

Turiu draugių važinėjančių "automatais"ir nei viena iš jų važinėti mechanine mašina nebenorėtų.Žinoma, geriausia valdyti abiejų tipų mašinas, bet aš renkuosi lengvesnį variantą.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2009 11 04, 11:21)
Turiu draugių važinėjančių "automatais"ir nei viena iš jų važinėti mechanine mašina nebenorėtų.Žinoma, geriausia valdyti abiejų tipų mašinas, bet aš renkuosi lengvesnį variantą.

Jeigu manote, kad tikrai jums niekada neprireiks ir nesinores mechanines, tuomet laikykit tik automatine.
Atsakyti
Manau,kad pas A.Skrodeni smile.gif
Nieko tas Algiukas,saunus,as pas ji mokinausi,bet visgi kad ir koks geras bebutu pakeiciau,ir nesigailiu.Ir dziaugiuosi teisemis:)
Jei nebuciau pakeitus,dar iki siol netureciau teisiu:)
Visom patariu,pabandykit ne viena instruktoriumi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(perliux79 @ 2009 11 07, 01:14)
Manau,kad pas A.Skrodeni smile.gif
Nieko tas Algiukas,saunus,as pas ji mokinausi,bet visgi kad ir koks geras bebutu pakeiciau,ir nesigailiu.Ir dziaugiuosi teisemis:)
Jei nebuciau pakeitus,dar iki siol netureciau teisiu:)
Visom patariu,pabandykit ne viena instruktoriumi. thumbup.gif

Taip ir padarysiu.
Atsakyti