Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit šiaulietės

Jau turbut visos paneles issilaike teises, kad sis skyrelis taip nutilo 4u.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(migdolas @ 2009 11 28, 12:56)
Jau turbut visos paneles issilaike teises, kad sis skyrelis taip nutilo 4u.gif  ax.gif  blush2.gif

Nelaikė, nelaikė, pakeičiau mokyklą,laukiu instruktoriaus skambučio.Gal su kitu instruktoriumi seksis geriau ax.gif
Atsakyti
o i kokia vairavimo mokykla dabar uzsirasete? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latte`: 29 lapkričio 2009 - 00:08
Aga,AteneV, i kokia mokyklele perejai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migdolas: 29 lapkričio 2009 - 11:52
QUOTE(migdolas @ 2009 11 29, 12:51)
Aga,AteneV, i kokia mokyklele perejai? blush2.gif  4u.gif

Bagdono, bet dar nevažiavau, instruktorius neskambina....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė V: 29 lapkričio 2009 - 17:36
QUOTE(Atėnė V @ 2009 11 29, 18:35)
Bagdono, bet dar nevažiavau, instruktorius neskambina....

Tai cia papildomus imat kitoj mokykloj,ar kaip cia?
Atsakyti
4u.gif
labutis,
na,issilaikius migdole,bet laiko stoka,darbas,mokslai...nors dar kiek cia to laiko praejo nuo rugsejo 16d.
pasiziuriu,paskaitineju....

g.gif idomu kaip sekasi kitoms mamytems....
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 11 29, 18:50)
Tai cia papildomus imat kitoj mokykloj,ar kaip cia?

Gal pagalvosi, kad aš kvanštelėjusi, bet nusipirkau visus 10 važiavimų ir baigusi turėsiu tos mokyklos pažymėjimą.Man nepatiko, kad buvusioje mano mokykloje instruktoriai apkalba savo mokinius, pati girdėjau, kaip aikštelėje vienas instruktorius siūlė savo mokinę iš Kuršėnų kitiems ir niekas nesutiko, nes su ja daug vargo.Tą patį gali kalbėti ir apie mane.Ir iš vis, man susidarė toks įspūdis, kad aikštelėje jie susirenka ne mus mokyti, bet paplepėti, kaip pildyti kažkokius dokumentus, kiek kas turi mokinių, kaip praleido savaitgalį...Žodžiu, vyriškas turgelis doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2009 11 30, 10:14)
Gal pagalvosi, kad aš kvanštelėjusi, bet nusipirkau visus 10 važiavimų ir baigusi turėsiu tos mokyklos pažymėjimą.Man nepatiko, kad buvusioje mano mokykloje instruktoriai apkalba savo mokinius, pati girdėjau, kaip aikštelėje vienas instruktorius siūlė savo mokinę iš Kuršėnų kitiems ir niekas nesutiko, nes su ja daug vargo.Tą patį gali kalbėti ir apie mane.Ir iš vis, man susidarė toks įspūdis, kad aikštelėje jie susirenka ne mus mokyti, bet paplepėti, kaip pildyti kažkokius dokumentus, kiek kas turi mokinių, kaip praleido savaitgalį...Žodžiu, vyriškas turgelis doh.gif .

Jo,man irgi teko karta nugirst instruktoriu pokalbi aiksteleje,tai zinok buvau pakraupus-kas antras zodis keiksmazodis.Ir tokie jau keiksmazodziai,kad bjauru girdet,nu kad jau taip kokie bomzai taip kalbetu suprasciau,o cia visgi mokytojai,ir dar prie savo mokiniu...siaubas.Kulturos-nulis.Tai isivaizduoju kad ir apie savo mokinius gerai pavaro.Osiaip tikrai manau, kad teisingai pasielget pakeitusi mokykla.Pala,jus lyg su automatine norejot mokytis?
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2009 11 30, 10:26)
Jo,man irgi teko karta nugirst instruktoriu pokalbi aiksteleje,tai zinok buvau pakraupus-kas antras zodis keiksmazodis.Ir tokie jau keiksmazodziai,kad bjauru girdet,nu kad jau taip kokie bomzai taip kalbetu suprasciau,o cia visgi mokytojai,ir dar prie savo mokiniu...siaubas.Kulturos-nulis.Tai isivaizduoju kad ir apie savo mokinius gerai pavaro.Osiaip tikrai manau, kad teisingai pasielget pakeitusi mokykla.Pala,jus lyg su automatine norejot mokytis?

Tikrai norėjau su automatine,bet pirma pabandysiu su kitu instruktoriumi, jei vėl nesiseks, tada griebsiu automatą, nes Bagdonas ją turi.
Atsakyti
QUOTE(perliux79 @ 2009 11 30, 01:31)
4u.gif
labutis,
na,issilaikius migdole,bet laiko stoka,darbas,mokslai...nors dar kiek cia to laiko praejo nuo rugsejo 16d.
pasiziuriu,paskaitineju....

g.gif  idomu kaip sekasi kitoms mamytems....

tai dizdiuliai sveikinimai 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Atėnė V @ 2009 11 30, 11:23)
Tikrai norėjau su automatine,bet pirma pabandysiu su kitu instruktoriumi, jei vėl nesiseks, tada griebsiu automatą, nes Bagdonas ją turi.

Tikrai manau, kad viskas bus gerai ir pasiseks su kitu, nuosirdziai to linkiu 4u.gif
Atsakyti
Na ka paskaiciau cia ir as noreciau pasidalinti savo vargo keliais biggrin.gif tai va mokiausi vairavimo mokykloj nezinau nenoriu skelbti jos pavadinimo gal nelabai korektiska butu, bet labai nusivyliau, vien i ja prisiregistravau, nes salia namu 5min kelio, bet dabar pagalvojus jei galeciau tai tikrai rinkciausi kita g.gif o buvo ir tokiu nesusipratimu, kad dingo mano pravaziavimo lapas kazkur, pravaziavimus 10 vos ne 2men vazinejau nes po 1valanda laiko vazinedavom i svaite pora kartu , kadangi daug turedavo mokiniu instruktorius kaip atsimenu tai negera palieka kiek kankintis reikejo schmoll.gif taigi baigus pravaziavimus prisipazinsiu beveik nieko neismokino doh.gif taigi teko ieskotis instruktoriaus papildomiem pravaziavimam, cia pasiskaiciusi radau kur siulo instruktoriu ir paskambinau jam taigi pravazinejom 4kartus ir ka jum galiu pasakyti puikiai ismokino, labai geras instruktorius, 4 karta pravaziavimo pasiemiau pries regitra ryte pavazinejau ir tiesiai i regitra ir islaikiau is pirmo karto be jokio vargo thumbup.gif net regitrininkas klause kokioje mokykloje vazinejau, nes sako labai gerai ismokino, tik deja sakau ne mokyklos nuopelnas, o papildomos pamokos su instruktoriu doh.gif taigi siulau nenuleisti ranku jei nesiseka su vienu instruktorium reikia keisti kita, nes kiti tai patyliu kaip moko ne veltui dauguma ir neislaiko schmoll.gif o as dabar jau menesi dziaugiuosi savo teisemis ir masinyte wub.gif linkiu ir Jums sito drinks_cheers.gif
Atsakyti