Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit šiaulietės

QUOTE(dekoratyvine @ 2007 11 01, 21:04)
Nu ir aš norėčiau telefono, gal pravers  blush2.gif  Ačiū
O Kriščiūno mokykla turi savo internetinį puslapį čia

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(korrona @ 2007 11 01, 22:46)

Na atrodo abejoms norinčioms išsiunčiau į AŽ, jei nepavyko (aš čia tokia pat profe kaip ir už vairo) parašykit, bandysiu vel blush2.gif
Atsakyti
Aš pati lankiau kursus "Verpsto" pastate kur yra, (na tik nežinau ar dar tebėra ten, nes lankiau jau daugiau nei prieš 2 metus smile.gif ) Man ten visai patiko, geri instruktoriai, bent jau vienas tai tikrai thumbup.gif labai gerai viska išaiškino. Gaila nebepamenu jo pavardės g.gif Na jei ten tikrai tebevyksta tie kursai, tikrai rekomenduoju cool.gif
Atsakyti
Sveikutės, lankiau Jagmino vairavimo mokyklą ir esu labai patenkinta, galiu drąsiai rekomenduoti, išlaikiau regitroje iš pirmo karto. Instruktorius tai super buvo... Į pravažiavimu ėjau kaip į šventę, nes instruktorius buvo labai supratingas ir kantrus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bertike: 20 lapkričio 2007 - 15:36
zadu sausi eiti i vairavimo kursus, bet neissirenku mokyklos. kazi , kuri geresne - krisciuno ar jagmino. abi mokyklas giria, bet vistiek noretusi pasirinkti kur geriau.
Atsakyti
As galvoju kovo menesi uzsirasyti i Jagmino mokykla,nemazai girdejau geru atsiliepimu.
Atsakyti
Jau as saraselyje,siandiena uzsiregistravau Jagmino mokykloje thumbup.gif Parase kokia valanda turiu prisistatyti.
Atsakyti
QUOTE(*elle* @ 2008 01 14, 17:58)
Jau as saraselyje,siandiena uzsiregistravau Jagmino mokykloje thumbup.gif Parase kokia valanda turiu prisistatyti.

Ir kaip sekasi? Gal jau islaikei regitroje egzaminus? bigsmile.gif
Papildyta:
ups doh.gif , visai nepažiūrėjau, kad tik kovo mėnesiui užsirašei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(atura @ 2008 03 14, 13:24)
Ir kaip sekasi? Gal jau islaikei regitroje egzaminus? bigsmile.gif
Papildyta:
ups doh.gif , visai nepažiūrėjau, kad tik kovo mėnesiui užsirašei blush2.gif

sveikute 4u.gif jo mano kancios dar tik prasides,kaip bijau ne tas zodis.Dar kol buvo like daug laiko,laukiau issziojus lotuliukas.gif bet daba kuo arciau tuo labiau bijau blink.gif
O kaip tu ar jau issilaikei?Beje kurioje mokykloje mokeisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*elle* @ 2007 10 07, 18:00)
Sveikos Siaulietukes!Gal kas zinote atsiliepimu apie I.Jagmino vairavimo mokykla.
Planuoju laikyt teises pavasari.Dekoju uz atsakymus 4u.gif

Aš pati mokiausi pas Jagminą, nusiskundimų tikrai neturiu, supratingas instruktorius buvo 4u.gif
Atsakyti
oi, as irgi ruosiuos laikyti praktini jau, bet pries metus tik vazinejau ir viskas pasimirso, nes pabijojau eit laikyt egza iskart, nes aikstelej nesigavo ax.gif mokiausi autoinstruktaze, instruktorius nelabai patiko, nors ir vairuotoja is manes ne kokia, o daba paemiau papildoma pas krisciuna, pas tokia moteri instruktore,tai sestadieni vazinejau tai sakes, nieko nebemoku, si penktadieni vel eisiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievute :): 17 kovo 2008 - 14:12
QUOTE(Pravda @ 2008 03 15, 21:37)
Aš pati mokiausi pas Jagminą, nusiskundimų tikrai neturiu, supratingas instruktorius buvo  4u.gif

Jei ne paslaptis pas koki instruktoriu papuoliai 4u.gif
Atsakyti