QUOTE(kristij @ 2008 03 18, 10:14)
as irgi mokausi jagmino mokykloj. pries tai klausiau kur geriau, pas krisciuna ar pas jagmina, niekas neatrase, tai pas jagmina uzsirasiau... ir zinot, visai man nepatiko... ne tai, kad nepatiko, bet... na nemoku paaiskint, gal as labai maksimaliste, bet man geras mokytojas tas, kuris isaiskina taip, kad net klausimu nebelieka. o cia, jei nebuciau klausinejus, tai ir nebutu viskas aisku. destytojas paskaito is knygutes, jei kas kam neaisku, tai kazka paaiskina. taigi is knygutes galiu ir pati paskaityt... todel klausinejau, klausinejau, klausinejau... ko gero blondine pasirodziau - tipo nieko nezino...
dabar vyksta pravaziavimai. instruktorius tas pats teorijos destytojas. na nezinau, negaliu sakyt, kad jis man neaiskina ar aiskina blogai, bet tikrai ne viska, nes papildomai emiausi dar instruktoriu is krisciuno, tai daugiau paaiskino... ir mano tas instruktorius pats pedalus minko ir neleidzia normaliai man vairuot. kazi kaip ismoksiu

.
jei norit, kad nebutu sunku mokytis, galit eit pas jagmina, pas krisciuna viskas labai grieztai ir rimtai, kiekviena pamoka paklausineja, po kiekvienos temos vyksta tipo kontrolinis.
kaip kam patinka.
Ar tik mes ne toj pačioj grupėj mokėmės?

Ir mano instruktorius buvo tas pats dėstytojas, tai irgi jaučiau, kad pedalus minko, o aikštelės ypatumus perpratau tik prieš paskutinį važiavimą...Baisiai nepatiko, kai čiupdavo už vairo, nors ir pati matydavau, kad reikia pasukti... buvo malonu tik tai, kad nei karto nepakėlė balso, nerėkė, nors kartais pridarydavau tokių nesąmonių

. Teoriją man patiko kaip aiškino, pakartojo po kelis kartus įsimintinas vietas ir įsiminiau, jokių problemų nebuvo laikant teorijos egzaminą

O pravažiavimo egzaminą taip pat išlaikiau iš pirmo karto, bet teko ir su kitais instruktoriais pasimokyt
Papildyta:
QUOTE(*drieziuke* @ 2008 03 15, 15:20)
sveikute

jo mano kancios dar tik prasides,kaip bijau ne tas zodis.Dar kol buvo like daug laiko,laukiau issziojus

bet daba kuo arciau tuo labiau bijau
O kaip tu ar jau issilaikei?Beje kurioje mokykloje mokeisi
Aš jau išsilaikiau

, baigėsi mano košmaras. Mokiausi Jagmino mokykloj

Nebijok, viskas bus gerai, svarbu nesijaudinti ir važiuojant nepamiršti kvėpuoti