QUOTE(ne_mamukas @ 2009 03 28, 10:17)
Duokit kokio GERO instruktoriaus nr, kad nelabai sukautu, nes tikrai neistversiu

Reikia tokio tikrai pakantaus, kad viska normaliai isaiskintu

Dekoju...
Buvau girdejusi is kazkur apie kazkoki Algi, jo nr gal turite?
ziuriu cia paskutine zinute praeitais metais parasyta, bet jei kokia busima vairuotoja cia uzsuktu, gal pravers

tai va mokiausi as JAGMINO mokykloj. kaip su teorija, nzn, nes eksternu laikiausi bet apie pravaziavimus galiu pasakyt stai ka: tuos privalomus 10 turejau pas instruktoriu Virginiju. kazkuri viename forumu sia tema rase, kad gerai jis ismokina. FUI FUI IR DAR KARTA FUI kas per zmogus. jau pirmuose vaziavimuose sugebejo ranka man ant slaunies uzmest kazkaip labai jau itartinai jausmingai sakydamas "nestabdyk, zaisk tik su sankaba", aikstelej po kelis kartus islipdavo rukyt ir negana to paskui svieziai padumyjes prisikises man aiskindavo kaip ir ka daryt reik.

nu bet nieko sakau, istversiu, nevariau pasikeist jo. ipusejus pamokom prasidejo aiskinimai pakeltu tonu ir tokia ironija, kad net bloga, i vaziavimus kaip i siaubiaka ejau nusiteikus but isgasdinta ir su sugadinta nuotaika.

kad ir koks negabus butum, instruktorius manau neturetu taip elgtis... bet vat papildomus vaziavimus su instruktorium JONU vaziavau. ir pamaciau koks turi but PROFESIONALUS DARBUOTOJAS

per kelis pravaziavimus suzinojau ir ismokau daugiau, nei per tuos privalomus 10, tik va niekaip nesuprantu kaip as nebenuejau anksciau paprasyt, kad duotu vazinet su kokiu kitu instruktorium, ne su tuo Virgiu... KRISCIUNAS kiek girdejau anksciau geras buvo, db kuo toliau tuo daugiau is pazistamu nekokiu atsiliepimu tenka isgirst.. nu bet gal cia kaip kam

tai va merginos, issipleciau cia kaip turi but, bet esme visos sitos litanijostokia : netinka kas nors- nedelskit ir nebijokit pas kita instruktoriu eiti