Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkit šiaulietės

QUOTE(Atėnė V @ 2009 12 05, 12:11)
Prašau Jūsų pagalbos, kur Šiauliuose nusipirkti M raidę? Kioskus , degalines jau apvaikščiojau, neradau, visur tik klevo lapukus siūlo.Žinoma, aš jo labai norėčiau, bet pirksiu dar labai negreitai.

Nu sako deficitas tos M raides.MAn tai vyras buvo nupirkes degalinej kurioj dirba,bet sake paskutiniu metu nera,ir sake labai daug ieskanciu,tipo ner kur pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė V @ 2009 12 05, 11:11)
Prašau Jūsų pagalbos, kur Šiauliuose nusipirkti M raidę? Kioskus , degalines jau apvaikščiojau, neradau, visur tik klevo lapukus siūlo.Žinoma, aš jo labai norėčiau, bet pirksiu dar labai negreitai.

Vairavimo mokyklos turetu tureti 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandysiu ieškoti rajono degalinėse, gal ten rasiu verysad.gif .
Atsakyti
Sveikos, o as tai ejau pas instruktoriu Artura Urbieti, jo tel 868466336. Tai labai geras ir malonus zmogus.Ismokau visko, ko reikia ismokti, islaikiau is pirmo karto. Likau labai patenkinta. Aciu jam labai. thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Paisekė, pasirodo M raides pardavinėje automobilių detalių parduotuvėse thumbup.gif .
Atsakyti
Merginos, ar regitroje trumpasias šviesas reikia pačiai isijungti, ar jos savaime dega.Kokiomis šviesomis reikia važinėti aikštelėje?Abu mano instruktoriai skirtingai mokė, pirmasis sakė, kad reikia isijungti gabaritus, antrasis, kad iš vis jokių nereikia.
Atsakyti
na bent jau astrose tai nereikia;] užvedus mašiną jos pačios įsijungia;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latte`: 04 sausio 2010 - 01:18
QUOTE(Latte` @ 2010 01 04, 02:18)
na bent jau astrose tai nereikia;] užvedus mašiną jos pačios įsijungia;]

Ačiū.
Oro salygos siaubingos, šiandien važiuojant jokių juostų nematyti. Labai sunervinau instruktorių lotuliukas.gif .Turėjau sukti į kairę ,iš dviejų galimų eismo juostų sukant į kairę ,pasirinkau dešininę.Pradėjo kriokti, draskytis, įjungė avarinį doh.gif .Aplinkui važiuojantys juokiasi, aš taip pat. Kai pasibaigė cirkas, paklausiau, kas nepatiko?.Pasirodo , apžergiau ištisinę juostą, kurios iš vis nesimatė.Turbūt jo žmona naktį negera buvo ir norėjo žmogelis išsikrauti....
Atsakyti
Atėne, na svarbiausia, kad nieko blogo nenutiko blush2.gif biggrin.gif
jei ant taves rekia, tu rek ant jo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jis neturi teises rekti ant taves, jo darbas aiskinti, mokyti ir pasakyti ka blogai darai, ko nesupranti... o nesukausti ir daryti cirka tau ir kitiems ax.gif lotuliukas.gif
Sekmes mergyt, linkiu kuo greiciau issilaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migdolas @ 2010 01 08, 12:30)
Atėne, na svarbiausia, kad nieko blogo nenutiko blush2.gif  biggrin.gif
jei ant taves rekia, tu rek ant jo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jis neturi teises rekti ant taves, jo darbas aiskinti, mokyti ir pasakyti ka blogai darai, ko nesupranti... o nesukausti ir daryti cirka tau ir kitiems ax.gif  lotuliukas.gif
Sekmes mergyt, linkiu kuo greiciau issilaikyti mirksiukas.gif

Šiandien IŠLAIKIAU.Dar pati tuo negaliu patikėti.
Atsakyti
Labukas,gal ir ne i tema,bet buciau dekinga,jei kas nors galetumet atsiust KET programa man. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolly16 @ 2010 01 13, 14:55)
Labukas,gal ir ne i tema,bet buciau dekinga,jei kas nors galetumet atsiust KET programa man.  4u.gif

O apie kokia programa kalbat,ar cia teorijos egzamino testai kokie?(nu nesistebekit,ziopla boba nesuprantu)
Atsakyti