QUOTE(Amariliai @ 2015 09 14, 12:22)
Mano klausimas sitai temai: kaip man seksis naujoji veikla, kuria tik tik pradejau ir pratesiu, issisprendus techninems problemoms.
Amariliai, o kolega kartais ne vyras?
6 kardai / apv Velnias (pap. 8 kardai ir apv 4 pentakliai) / 6 taures / 9 pentakliai / apv Imperatorius (pap 2K)
Man atrodo Tau gana sunku imtis sios veiklos del kazkokiu aplinkybiu, bet tuo paciu ir nori to, tikiesi, kad tai pades Tau isspresti tam tikrus vidinius dalykus, kurie tave riboja, o taip pat pades buti kiek atviresnei pasauliui ir zmonem, kitaip tariant islaisvins is pernelyg didelio savisaugos instinkto. Manyciau, kad tas ir pasiteisins, turetu buti grazus bendradarbiavimas su kolega, rupestis vienas kitu ir pan. Netgi manyciau, kad Tu suzydesi kaip moterisn nuo tos veiklos (arba, jei tai kolega vyras - nenustebciau, kad del jo ar per ji). Nors su laiku, gali buti, kad kolega ims kiek per daug vadovauti ir tas Tau nepatiks, noresis pasitraukti, uzsisklesti, nebevykdyti sios veiklos, taciau vargu ar taip ir padarysi
Stengiausi atsiriboti nuo minties, kad kolega vyras, bet sunkiai man tas sekesi... Siaip, jei tai tiesa, manyciau, kad gali su laiku buti net jo atstumta kaip moteris...
Papildyta:
QUOTE(Amariliai @ 2015 09 14, 12:22)
Patarime kardu riteris su sventiku ir loversais. Nu kardu riteriu as niekada nepasitikejau, sventikas yra tas zmogus, su kuriuo tandema kuriam, o loversu as bijau. jie man pastoviai duoda arba med pagalba (geriausiu atveju), arba nesamoningas meiles, arba pasirinkima tarp juodo ir balto, kuri as normaliai padarau neteisinga, kardu riteris butent ta isryskina, lekima be galvos, nemastant apie pasekmes. Nesuprantu patarimo, reikia nuomones is salies.
dekui.
dekui.
O man atrodo pagal patarimo kortas, kad tai, ka Tu jauti, ir tai, ka demonstruoji, kas liecia visa si Tavo projekta neatitinka vienas kito. Ir arba Tu pati bandai savo vidui (vengiu cia sukonkretinti i jausmus, bet taip gali buti) isakyti elgtis taip, kaip elgiesi isoreje, arba tai patarimas Tau butent taip elgtis. O bendras patarimas, manau, yra susivokti, kaip yra viduj, o kaip isoreje ir atrasti tame santarve, pusiausvyra, vienybe (cia grynai Crowley kortu paveikslelius paziurejus savo nuomone sakau, bet gi zinai, koks mano santykis su juo

Papildyta:
QUOTE(Andro @ 2015 09 10, 22:21)
Mergaitės gal pabandom bendrom jėgom pažiūrėt situaciją
Del kokios priezasties mergina traukiasi is sios darbo vietos?
lazdu karalius / apv likimo ratas (pap apv 10 tauriu ir apv 6 lazdos) / apv teismas (apv 8 taures / apv tauriu pazas) / 9 lazdos
Man toks jausmas, kad si mergina visai kitaip isivaizdavo si darba, nei yra is tiesu. O tai, kas yra, nelabai ja zavi. Is viso, atrodo, kad jauciasi taip, kad ne jos cia vieta, kad nesugebes suderinti darbo ir seimos, kad gali prarasti seima per si darba arba susigadinti savo reputacija, bijo, kad nesugebes gerai atlikti pacio darbo ir anksciau ar veliau arba pati pabegs, arba elementariai bus atleista del pareigu neatlikimo ar netinkamo ju atlikimo. Ir dar bijo pastrigti siame darbe, kuris jos netenkina ir prarasti kitas galimybes, bijo ji siame darbe uzsisedeti ir todel bega, kol dar neiklimpo i sia "pelke" (pelke - cia ne tai, kad pats darbas ar jo atmosfera bloga, bet ji blogai jame jauciasi).
As dar del to jos galimo nestumo logiskai pagalvojau. Na, jei ji nescia, negi jai apsimoketu iseiti is darbo? ar neprarastu ji tokiu atveju motinystes ismoku?