QUOTE(Andro @ 2015 09 20, 13:28)
Gal dar galim bendrom jėgom pažiūrėti- moteris prašo pažiūrėti jos situaciją su nuosavu vyru, santuokoje 30 metų, vyras dairosi į buvusią šeimą, senas jau ir priklus. Ji visą gyvenimą už carą jį laikė ir mano kad nori išsivaduoti iš priespaudos. Pati labai daug dirba kad būtų nepriklausomą, yra ori ir išdidi moteris. Taigi ištraukiau fortūos ratą , kardų 6 ir lazdų 7. Patarimui -pentaklių 9. Man patiko fortūnos ratas -tarsi įmanoma pajudinti tai ką ji sumanius nors atrodo neįtikima tokiuose metuose ką nors keisti, bet lazdų 7 tai jo- apsisprendimas su sunkiom pasekmėm. Bet čia man. Su pentaklių 9 visai patirties neturiu.
man atrodo, kad ji vistik issilaisvins is to caro priespaudos.

kiek deliojau kortas, tai foetunos ratas man reiskia pokycius, dazniausiai i gera puse. kardu 6, tai nauja pradzia susijusi su seima, gali buti, kad viskas pradedama is naujo kitoj vietoj, nes si korta dar reiskia kelione su seima vandens transportu ar kt. lazdu 7, tai dedamos pastangos, kad pasiekti tiksla, kovojama del tikslo, bus problemu, bet jos iveikiamos. o monetu 9 simbolizuoja vienisa zmogu, bet turinti gera finansine padeti. jis gali islaikyti save, megsta leisti pinigus, bet ir gauna ju pakankamai. dziaugiasi gyvendamas vienas, budamas savarankiskas.

tai jeigu sujungti visas kortas, tai mano nuomone ji issikovos savo laisve ir bus kaip toji monetu 9.
Change the way you see things, and the things you see will change" - Wayne Dyer