Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

QUOTE(GabiVia52 @ 2015 08 18, 20:02)
viskas gerai, ne pyktis atejau 4u.gif  kiekvienas matyt savo asmenini poziuri turi i taro, del to ir buna skirtingos interpretacijos. pvz is vienos merginos isgirdau, kad ji naudoja dvi baltas kortas kaladej biggrin.gif normaliai turetu buti viena, jeigu ji yra. bet cia kaip kam geriau smile.gif as turiu viena kalade, kurioje jos is viso nera.

O kas pasakė, kad "normaliai" turi būti viena? Yra, kas nenaudoja visiškai baltos, net jei kaladėje ji yra, o yra kas naudoja. Tai galbūt tiesiog populiariausi variantai. 4u.gif
Aš pati turiu vieną kaladę, pirkau ją "pocket size", kad norėdama galėčiau nešiotis su savimi. Ten irgi dvi baltos kortos, jos skirtingos, bet dvi. Aš taip pat tą kaladę naudoju su dviem, bet esu sau nusistačius, kad jei kris tam tikra viena balta kortą, aš elementariai ištrauksiu kitą į jos vietą, o jei kita balta korta - užskaitysiu kaip baltą. Ir tokiam keistam naudojimui turiu labai paprastą praktišką paaiškinimą - kad visų kortų būtų vienodas nusidėvėjimas ir, pametusi vieną kortą, aš vis dar turėsiu pilną kaladę ir vis dar su balta korta mirksiukas.gif
Atsakyti
na, del tuscios kortos. dedi kortas kuriuo tai klausimu ir iki tuscios buna pozicijos teisingos, tusciai iskritus toliau nebededu. jei tuscia krenta iskart, kas pasitaiko, tai nededu tuo klausimu dar ilgai. cia mano asm poziuris. yra buve, kas tikrai ne zioplas Taro srity, man sake isvis tuscios nenaudot. nu ir dar kai kuriu dalyku daryt/nedaryt. bet darau kaip noriu ir kaip jauciu esant teisinga. kortu i raudona maiseli nededu ir buriu sekmadieniais, prastom menulio dienom ir kaip man tik patinka. nededu tada, kai pati jauciuosi blogai, nors irgi galiu save nulauzt valios pastangom ir eit i ta busena, kuri leis deliot. bet save saugau, mylimiausiaja, nes paskui sunku paciai buna. Taro tokia sritis, kad intuicija cia veikia daugiau nei kieno nors asmeniniai aiskinimai ir svetimi santykiai su Taro. Tai tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(ironyoffate @ 2015 08 19, 03:38)
O kas pasakė, kad "normaliai" turi būti viena?

Ir pas mane 2

QUOTE(Amariliai @ 2015 08 19, 06:21)
<...> yra buve, kas tikrai ne zioplas Taro srity, man sake isvis tuscios nenaudot <...>

čia grynai praktiniais sumetimais, man atrodo.

Taro -gerokai mistifikuotas reikalas net ir mūsų laikais.
Kažkaip baimė dar valdo.

Nei Taro, nei chiromantija man į magiją nepanašu, labiau į mokslą plačiąja prasme, arba Žinių Sistemą. Juk viskas jau yra, visi milijonai tūkstančių galimybių egzistuoja, mums tik reikia pasirinkti labiausiai norimą 4u.gif
Atsakyti
Informaciją mes gauname iš pasąmonės ir visatos. Visa mistika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 19, 08:50)
Informaciją mes gauname iš pasąmonės ir visatos. Visa mistika smile.gif

Kiek Gyvenimo Kelio reikia nueiti, kol šitą supranti smile.gif

Pas mane kaip visada galva pilnutėlė klausimų tongue.gif

Ar yra kas užsiima Taro meno mokymu? Noriu įvaldyt Taro ir būtų gerai turėti Mokytoją. Ar išvis šiais laikais tokie dalykai egzistuoja? Ar viskas apsiriboja sausu teorijos išdėstymu (kursai)?
Atsakyti
na nezinau, as kai susiduriau su Taro pirmasyk, iskart pamaciau, kad cia kalba pasamoniniai archetipai ir intuicija. bet neatmetu gyvenimo kelio svarbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kenda* @ 2015 08 19, 20:23)
Kiek Gyvenimo Kelio reikia nueiti, kol šitą supranti  smile.gif

Pas mane kaip visada galva pilnutėlė klausimų  tongue.gif

Ar yra kas užsiima Taro meno mokymu? Noriu įvaldyt Taro ir būtų gerai turėti Mokytoją. Ar išvis šiais laikais tokie dalykai egzistuoja? Ar viskas apsiriboja sausu teorijos išdėstymu (kursai)?

Aš prieš nemažai metų esu baigusi taro kursus biggrin.gif Naudos man jie labai nedaug davė. Tiksliau nuėjusi nieko naujo nesužinojau. Išklausote įvadą apie taro kortų atsiradimą, istoriją, paskui šabloniškai supažindina su reikšmėmis ir dar keleta pamokų besimokantys paburia vieni kitiems. Va ir viskas. Nežinau, ar verta tam leisti pinigus. Tiesiog Lietuvoje nėra gilių, tvirtų magijos tradicijų, todėl visi mokymai tik vandenėlis. Su gerais mokytojais dažniausiai suveda likimas ir pašaukimas. Aš turėjau 4 mokytus. Du iš jų lietuviai, du ne smile.gif Apskritai geriausi mokytojai, didžiausi žinių lobynai slepasi Rusijoje, nes iš ten kilusi slavų magija, kuri yra pati stipriausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 19 rugpjūčio 2015 - 19:51
pritariu, merginos, 100% . kiekvienas savaip draugauja su Taro. yra visokiu niuansu. manau geriausia pasikliauti intuicija ir delioti kortas kaip kiekvienam geriausia. svarbiausia yra atsakymai ir teisingas ju interpretavimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2015 08 19, 09:30)
na nezinau, as kai susiduriau su Taro pirmasyk, iskart pamaciau, kad cia kalba pasamoniniai archetipai ir intuicija. bet neatmetu gyvenimo kelio svarbos smile.gif

Ne visai Taro turėjau omeny, o tai, kad stebuklų ir magijos nėra, kad viskas paprasta ir aišku, kai suvoki dėsnius ir realybę truputį plačiau nei mus moko mokyklose wink.gif

Man asmeniškai tai atėjo per patirtį, nors noro žinoti ir suprasti turėjau visada.

QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 19, 09:48)
Aš prieš nemažai metų esu baigusi taro kursus biggrin.gif Naudos man jie labai nedaug davė. Tiksliau nuėjusi nieko naujo nesužinojau. Išklausote įvadą apie taro kortų atsiradimą, istoriją, paskui šabloniškai supažindina su reikšmėmis ir dar keleta pamokų besimokantys paburia vieni kitiems. Va ir viskas. Nežinau, ar verta tam leisti pinigus. Tiesiog Lietuvoje nėra gilių, tvirtų magijos tradicijų, todėl visi mokymai tik vandenėlis. Su gerais mokytojais dažniausiai suveda likimas ir pašaukimas. Aš turėjau 4 mokytus. Du iš jų lietuviai, du ne smile.gif Apskritai geriausi mokytojai, didžiausi žinių lobynai slepasi Rusijoje, nes iš ten kilusi slavų magija, kuri yra pati stipriausia.

Ačiū! Kryptis aiški ir labai man tinkama smile.gif
Atsakyti
Na nėra metančių kortas ir bandančių jas interpretuoti? ax.gif
Atsakyti
As tai savaitgaliais nedelioju. Dauguma cia zino mano situacija, namuose pries kortas nusiteikusi vyra turiu lotuliukas.gif tai nesimusikuoju panosej su kortom biggrin.gif nors pratinu, vat ant lentynos svetainej prie tv guli dvi kalades ir knygos taro thumbup.gif
Atsakyti
Irony, su kokiom kaladėm dirbi? bigsmile.gif Beje, pas mane avatare irgi viena queen iš MA biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 22 rugpjūčio 2015 - 16:07