Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XXIII

Darbu to nepavadinciau biggrin.gif delioju Radiant Wait'a, dabar New Vision pradedu. Kartais Casanova Tarot. Bet turiu dar ir daugiau blush2.gif
Atsakyti
O jetau, su casanova negalėčiau įsijausti į būrimą. Man jos per pošlos biggrin.gif Aš dėlioju su Gilded tarot ir the mystic faerie. Šitos dvi kaladės man tiesiog pasakiškai, fantastiškai gražios wub.gif
Atsakyti
Nesutinku del casanovos schmoll.gif jos erotiskos, ne poslos biggrin.gif manara, vat ten tai poslos biggrin.gif grazios gilded, jei nieko nemaisau. As turiu Legacy of the divine, bet nedelioju ju, nepriejau kol kas. Daugiausiai vis tik Waita. O dar Sensual Tarot is pradziu deliojau, kaip bebutu keista jos man tiesiogiai paveiksleliais daznai kalbejo, bet uzmeciau jas...
Atsakyti
Gilded šitos http://www.gothwitch...57b96012c3b.jpg Super gražios wub.gif o faerie šios http://www.astroamer...tarot/t-mft.jpg
Waitas irgi puiki kaladė. Labai aiški, konkreti, klasikinė smile.gif
Atsakyti
Apie ta ir galvojau. Tai as to paties autoriaus Legacy turiu bigsmile.gif o faeria ne man ax.gif nors grazi, bet is cia matomu kortu, sakyciau, man per daug saldi smile.gif
Atsakyti
Legacy labai panašios, turiu ir jas, bet dabar banga su anom dviem paminėtosioms burti. Na taip, faerie tokios romantiškos, švelnios. Kartais jas dėstau neskaudiems meilės klausimams apie pasimatymus pvz smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 22 rugpjūčio 2015 - 16:56
Begale tu graziu ir mielu kaladziu. As jau net nebeziurineju ju, nes zinau, kad tikrai ko nors uzsinoresiu, o tada uzsidegus nusipirksiu ir gules jos stalciuje, nes taip ir neprieisiu iki ju biggrin.gif Na, gal kada nors po keleto metu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irony: 22 rugpjūčio 2015 - 17:06
Žinoma, viskam savas laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 22 rugpjūčio 2015 - 17:20
O kiek jus laiko su Taro? kaip jos atkeliavo i jusu gyvenima?
Atsakyti
Oficialiai su taro kortomis esu 10 metų, bet susidomėjimą ezoterika pajaučiau daug ankščiau - mokykliniais laikais. Skaitydavau viską, ką rasdavau miesto bibliotekoje lietuvių, anglų, rusų (vėliau ir prancūzų) kalbomis magijos tematika. Vėliau pati įsigijau taro kalades, susikirto keliai su skirtingais mokytojais, bendraminčiais ir taip po žingsnelį pradėjau gilintis į šitą pasaulį. Tiesa, aš domėjausi ne tik konkrečiai kortomis, bet ir kitomis mantinėmis sistemomis: numerologija, chirologija, magijos dėsniais, taip pat astrologija. O kas jus suvedė su taro? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 22 rugpjūčio 2015 - 17:34
Prasyciau i mane "tu" smile.gif
As tai palyginus dar visai naujoke ax.gif pirmos kortos iskirptos is zurnalo pas mane atsirado paauglystej, jau net nesuskaiciuoju kiek metu atgal, gal kokie 15, bet tik tiek, kad atsirado. Studijuoti neuzteko laiko ir/ar kantrybes - vis pabandydavau ir vis atidedavau smile.gif juokingiausia tai, kad daugybe metu jas pralaikius ir pagaliau nusprendus ismesti, po nepilnu metu jos realiai isiverze i mano gyvenima ir emiau rimtai tuo dometis (tiesa, is pradziu lenormand, po to tik taro). Tiesiog gyvenime reikejo kazko, kas atitrauktu nuo kasdienybes ir padetu neisproteti. Tai vat, nepilni metai, kaip rimtai (pagal laiko galimybes) ikritus i taro smile.gif
Atsakyti
Į mane tada irgi "tu" mirksiukas.gif

Svarbiausia pačiam pajausti, kada norisi imti kortas į rankas 4u.gif Kartais reikia ir pailsėti, nepavargti tiek pačiam, tiek kaladės nenuvarginti. Pvz man būna, kad jei kelias dienas nepaimu kortų į rankas (nors nedažnai tas), tai po kelių dienų pertraukos - susikalbėjimas būna fantastiško lygmens. Atrodo kalba absoliučiai tiesiogiai. Buvo viena tokia situacija, kai paklausiau iš ryto, ko man reikėtų tą dieną saugotis: iškrito atvirkščia karieta. Ir spėkit, kas įvyko? Atsitrenkė į mašinos galą užsižioplinęs žalias lapas. Nesmarkiai, bet jau autoįvykis biggrin.gif
Atsakyti