delioju Radiant Wait'a, dabar New Vision pradedu. Kartais Casanova Tarot. Bet turiu dar ir daugiau
 delioju Radiant Wait'a, dabar New Vision pradedu. Kartais Casanova Tarot. Bet turiu dar ir daugiau  

jos erotiskos, ne poslos
 jos erotiskos, ne poslos   manara, vat ten tai poslos
 manara, vat ten tai poslos  grazios gilded, jei nieko nemaisau. As turiu Legacy of the divine, bet nedelioju ju, nepriejau kol kas. Daugiausiai vis tik Waita. O dar Sensual Tarot is pradziu deliojau, kaip bebutu keista jos man tiesiogiai paveiksleliais daznai kalbejo, bet uzmeciau jas...
 grazios gilded, jei nieko nemaisau. As turiu Legacy of the divine, bet nedelioju ju, nepriejau kol kas. Daugiausiai vis tik Waita. O dar Sensual Tarot is pradziu deliojau, kaip bebutu keista jos man tiesiogiai paveiksleliais daznai kalbejo, bet uzmeciau jas...

o faerie šios http://www.astroamer...tarot/t-mft.jpg
  o faerie šios http://www.astroamer...tarot/t-mft.jpg 

Na, gal kada nors po keleto metu
 Na, gal kada nors po keleto metu   

pirmos kortos iskirptos is zurnalo pas mane atsirado paauglystej, jau net nesuskaiciuoju kiek metu atgal, gal kokie 15, bet tik tiek, kad atsirado. Studijuoti neuzteko laiko ir/ar kantrybes - vis pabandydavau ir vis atidedavau
 pirmos kortos iskirptos is zurnalo pas mane atsirado paauglystej, jau net nesuskaiciuoju kiek metu atgal, gal kokie 15, bet tik tiek, kad atsirado. Studijuoti neuzteko laiko ir/ar kantrybes - vis pabandydavau ir vis atidedavau  juokingiausia tai, kad daugybe metu jas pralaikius ir pagaliau nusprendus ismesti, po nepilnu metu jos realiai isiverze i mano gyvenima ir emiau rimtai tuo dometis (tiesa, is pradziu lenormand, po to tik taro). Tiesiog gyvenime reikejo kazko, kas atitrauktu nuo kasdienybes ir padetu neisproteti. Tai vat, nepilni metai, kaip rimtai (pagal laiko galimybes) ikritus i taro
 juokingiausia tai, kad daugybe metu jas pralaikius ir pagaliau nusprendus ismesti, po nepilnu metu jos realiai isiverze i mano gyvenima ir emiau rimtai tuo dometis (tiesa, is pradziu lenormand, po to tik taro). Tiesiog gyvenime reikejo kazko, kas atitrauktu nuo kasdienybes ir padetu neisproteti. Tai vat, nepilni metai, kaip rimtai (pagal laiko galimybes) ikritus i taro  

Kartais reikia ir pailsėti, nepavargti tiek pačiam, tiek kaladės nenuvarginti. Pvz man būna, kad jei kelias dienas nepaimu kortų į rankas (nors nedažnai tas), tai po kelių dienų pertraukos -  susikalbėjimas būna fantastiško lygmens. Atrodo kalba absoliučiai tiesiogiai. Buvo viena tokia situacija, kai paklausiau iš ryto, ko man reikėtų tą dieną saugotis: iškrito atvirkščia karieta. Ir spėkit, kas įvyko? Atsitrenkė į mašinos galą užsižioplinęs žalias lapas. Nesmarkiai, bet jau autoįvykis
  Kartais reikia ir pailsėti, nepavargti tiek pačiam, tiek kaladės nenuvarginti. Pvz man būna, kad jei kelias dienas nepaimu kortų į rankas (nors nedažnai tas), tai po kelių dienų pertraukos -  susikalbėjimas būna fantastiško lygmens. Atrodo kalba absoliučiai tiesiogiai. Buvo viena tokia situacija, kai paklausiau iš ryto, ko man reikėtų tą dieną saugotis: iškrito atvirkščia karieta. Ir spėkit, kas įvyko? Atsitrenkė į mašinos galą užsižioplinęs žalias lapas. Nesmarkiai, bet jau autoįvykis