Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, VII namučiai

Hmm, tai gal ir man konservų jamt g.gif dabar pas jį visada pilnas indelis sausiako, kiek nori tiek ėdo, specialiai nedozuoju. Bet jei galima konservus, tai vakarais gal palepinčiau g.gif
jis dabar gudruolis mano dukrytės avižinę košę kartais lapnoja, ji nesuvalgo, stovi ant jos staliuko lėkštutė, girdžiu jau šliurpsi kažkas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hanifa @ 2015 09 08, 20:47)
As konservus duodu isryto, sausa per pietus ir vakare . Mano katinas toks gudrus, kaip koks suniukas atnesa man isryta pakelio slapio maista ir padeda prie lovos, atseit uzteks miegoti duok man valgyti. Tas pats ir su sausu pabraizo i pakeli ir ziuri i mane biggrin.gif
Hanifa, koks gudrus jūsų katulis lotuliukas.gif Net syptelejau perskaičius..
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2015 09 09, 08:54)
O taip maitinote nuo mažumės? Ar jau tik suaugusią katę?

Suaugusia taip pradejau maitinti tik
Atsakyti
na va, gavo konservų kačiukams applaws, įdėjau visą indel (nedidelis), tai biski paliko. Gal reikėjo pusę duot g.gif Bet buvo jam skanu biggrin.gif
Atsakyti
Yvos sūnūs vakar šventė pusmetuką 4u.gif 4u.gif visus, ir šian ryt fotkinamės, dedam čia, kaipgi atrodo tie mūsų paaugliukai smile.gif
Konservai suvirškinti gerai, lepinsim toliau biggrin.gif
ir vėl fotkintis...Nenooooriu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BurmeSS: 10 rugsėjo 2015 - 08:37
QUOTE(BurmeSS @ 2015 09 09, 20:40)
na va, gavo konservų kačiukams applaws, įdėjau visą indel (nedidelis), tai biski paliko. Gal reikėjo pusę duot g.gif Bet buvo jam skanu biggrin.gif

Aš tą indelį kokiem 3 kartams dalinu. Nes pradžioj irgi daviau visą, tai iš abžorystės suėdė viską - tai pilvas didelis, vos paėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hanifa @ 2015 09 05, 12:44)
kaip jokinga jis dar moka ziureti

Jau gera kokia foto bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Monytė @ 2015 09 06, 19:29)
O čia mūsiškė sabaliukė Aria ( Malta)  smile.gif . Medžioklės sezono ypatumai ... užklupta pačiam įkarštyje ...

QUOTE(Monytė @ 2015 09 06, 20:55)
Pasirodysim ... Rausvanosius Rudolfas ( Madridas ) ieško naujos šeimos ... wub.gif

Monyte,kokie grazuoliai pas jus auga bigsmile.gif Aria/Malta tikra pantera,grazuole wub.gif O Rudolfas... wub.gif man sis vardas jam pats paciausias ir labai jam tinka.Jis toks...na toks...RUDOLFAS biggrin.gif labai grazus ir mielas wub.gif

QUOTE(dolile @ 2015 09 08, 15:10)
O tai kokį prieš tai valgėt? Ar nėra tos pačios firmos tik kastruotiems?
Mes kai parsivežėm daviau royal canin, nes iš dviejų pasiūlytų veisėjos, tik tas Lietuvoj yra. Kitas siūlytas buvo begrūdis. Tai paskaičius forume temą apie maistą, nupirkau begrūdį Applaws kačiukams. Kol kas dar pamaišau su senuoju. Bet valgo. Vėliau skaičiau, kad senjorinė linija tinka kastruotiems.

Maniskiai taip pat valgo RC,bet sis be grudis labai mane sudomino.Reikes internetinej pardej jo paieskot.Nes cia nemaciau jo pirkti.As visuomet bambedavau ant tu grudiniu sausiuku,kad katinai ne vistos kad grudus lestu.Na va,pasirodo yra ir normalaus edalo thumbup.gif Aciu uz informacija wub.gif

QUOTE(hanifa @ 2015 09 08, 21:47)
As konservus duodu isryto, sausa per pietus ir vakare . Mano katinas toks gudrus, kaip koks suniukas atnesa man isryta pakelio slapio maista ir padeda prie lovos, atseit uzteks miegoti duok man valgyti. Tas pats ir su sausu pabraizo i pakeli ir ziuri i mane biggrin.gif

Fainuolis gudruolis lotuliukas.gif Arcis tik isgirsta kad as virtuve,tuoj pat atbilda ziiuret ka as veikiu.Taip ir gaminam kartu
user posted image

QUOTE(BurmeSS @ 2015 09 10, 09:33)
Yvos sūnūs vakar šventė pusmetuką  4u.gif  4u.gif visus, ir šian ryt fotkinamės, dedam čia, kaipgi atrodo tie mūsų paaugliukai smile.gif
Konservai suvirškinti gerai, lepinsim toliau  biggrin.gif
ir vėl fotkintis...Nenooooriu  biggrin.gif

Sveikinam su pusmeciu vyrukus!Rodomes ir mes kokie dideli uzaugom!
user posted image
Atsakyti
Man tie sokoladukai tokie grazus , nerealiai grazi spalva. Mes dabar turim problemele, mano katinas isidemejo kai kada einam i tualeta jungiam sviesa ir jis dabar eidamas i tualeta suoka iki migtuko ir jungia , patenkintas , poto ispaskos as isjungineju biggrin.gif Dabar jau ir i virtuvei bando jungti. Jauciu kaip isejsim kur nors parejus rasim visur sviesa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hanifa @ 2015 09 10, 22:17)
Man tie sokoladukai tokie grazus , nerealiai grazi spalva. Mes dabar turim problemele, mano katinas isidemejo kai kada  einam i tualeta jungiam sviesa ir jis dabar  eidamas i tualeta suoka iki migtuko ir jungia  , patenkintas , poto ispaskos as isjungineju biggrin.gif Dabar jau ir i virtuvei bando jungti. Jauciu kaip isejsim kur nors  parejus rasim visur sviesa  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu gerulis!
Atsakyti
QUOTE(hanifa @ 2015 09 10, 21:17)
Man tie sokoladukai tokie grazus , nerealiai grazi spalva. Mes dabar turim problemele, mano katinas isidemejo kai kada  einam i tualeta jungiam sviesa ir jis dabar  eidamas i tualeta suoka iki migtuko ir jungia  , patenkintas , poto ispaskos as isjungineju biggrin.gif Dabar jau ir i virtuvei bando jungti. Jauciu kaip isejsim kur nors  parejus rasim visur sviesa  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nerealiai thumbup.gif teks lipnia juostele kaip nors klijuot išeinant lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jam ką, tamsoj ne lygis kakot? lotuliukas.gif Fainuolis biggrin.gif
Na man irgi šokoladukai patys patys,. gal kad siamo katės norėjau biggrin.gif

Papildyta:
Arčis gerai pagautas-sėlinantis tigras thumbup.gif
Atsakyti
Musu Maksas(Airis) turbuti preitam gyvenime buvo krepsininkas, dabar kaip ziurim krepsi jis soka ant televizoriaus ir pradeda gaudyti kamuoli, nusoka nuo teliko ir iesko po jo kur nuriedejo, aisku neberanda ir vel soka ant ekrano gaudyti. Dar draugai buvo pas musu tai taip jokemesi iki asaru is jo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hanifa @ 2015 09 11, 19:09)
Musu Maksas(Airis) turbuti preitam gyvenime buvo krepsininkas, dabar kaip ziurim krepsi jis soka ant televizoriaus ir pradeda gaudyti kamuoli, nusoka nuo teliko ir iesko po jo kur nuriedejo, aisku neberanda ir vel soka ant ekrano gaudyti. Dar draugai buvo pas musu tai taip jokemesi iki asaru is jo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Musu Yva kai mazesne buvo gaudydavo per Tv laida teleloto begancius kamuoliukus ir taip pat ju ieskodavo😀
Atsakyti