Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, VII namučiai

Rudolfo vardas jam labai tinka, toks solidus thumbup.gif orus

vakar blogai jaučiausi, tai cinamoninis visą laiką pramiegojo man glėby , kartu su manim wub.gif pabundu-ant rankos man prie veido galinės kojytės užmestos, karališkai parpė biggrin.gif
Atsakyti
SOS, baigiasi maistelis, reikia kažkokio kito kastruotiems katinams, koks pats pats geriausias???????????????
Atsakyti
O tai kokį prieš tai valgėt? Ar nėra tos pačios firmos tik kastruotiems?
Mes kai parsivežėm daviau royal canin, nes iš dviejų pasiūlytų veisėjos, tik tas Lietuvoj yra. Kitas siūlytas buvo begrūdis. Tai paskaičius forume temą apie maistą, nupirkau begrūdį Applaws kačiukams. Kol kas dar pamaišau su senuoju. Bet valgo. Vėliau skaičiau, kad senjorinė linija tinka kastruotiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 08 rugsėjo 2015 - 14:10
QUOTE(dolile @ 2015 09 08, 14:10)
O tai kokį prieš tai valgėt? Ar nėra tos pačios firmos tik kastruotiems?
Mes kai parsivežėm daviau royal canin, nes iš dviejų pasiūlytų veisėjos, tik tas Lietuvoj yra. Kitas siūlytas buvo begrūdis. Tai paskaičius forume temą apie maistą, nupirkau begrūdį Applaws kačiukams. Kol kas dar pamaišau su senuoju. Bet valgo. Vėliau skaičiau, kad senjorinė linija tinka kastruotiems.

speciffik kitten, bet kavoju duot tą holistinį (neva jis dabar geriausias???), tik nerandu kastruotiems unsure.gif
norisi lepint savo mazgį wub.gif

va applaws nuo metukų yra, o mano cinamonininiui pusmetis tik. tai gal imti kur kačiukams iki metų? Nieko,kad kastruotas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BurmeSS: 08 rugsėjo 2015 - 14:16
http://pigu.lt/gyvun...2_kg?id=4893433

na šitą paėmiau
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 09 08, 16:14)

Mes irgi tokį valgom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 09 08, 17:14)

Ir as toki duodu ir dar konservus kaciukams tos pacios firmos
Atsakyti
Mūsiškis, kai paragavo koncervų, tai nebenori ėst sausiako biggrin.gif
Atsakyti
As konservus duodu isryto, sausa per pietus ir vakare . Mano katinas toks gudrus, kaip koks suniukas atnesa man isryta pakelio slapio maista ir padeda prie lovos, atseit uzteks miegoti duok man valgyti. Tas pats ir su sausu pabraizo i pakeli ir ziuri i mane biggrin.gif
Atsakyti
g.gif Dabar net pasimečiau. Visada sausas maistas tik jo indelyje, reikia ir konservų?Kaip geriau.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 09 09, 07:21)
g.gif Dabar net pasimečiau. Visada sausas maistas tik jo indelyje, reikia ir konservų?Kaip geriau.

Musu rytas prasideda nuo tuno aliejuje.Dienos eigoje sausiukas.Vakare palepinu vistiena,putpeles kiausinis ar grietines ar dar ko nors
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2015 09 09, 08:59)
Musu rytas prasideda nuo tuno aliejuje.Dienos eigoje sausiukas.Vakare palepinu vistiena,putpeles kiausinis ar grietines ar dar ko nors

O taip maitinote nuo mažumės? Ar jau tik suaugusią katę?
Atsakyti