Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, VII namučiai

QUOTE(Iruce30 @ 2015 09 26, 18:01)
Labas vakaras. Atsiprasau, kad taip dingau... Pas mane berniukas, spalva tokia juodo sokolado. Vakar jam sukako 5 menesiai. Gal kas galite patarti, kaip elgtis, kad katinukas susidraugautu su musu suniu? Nes, Kai tik ji pamato, tai snypscia, urzgia ir siausiasi. Gerai, kad yra galimybe kuri laika nelaikyti ju kartu, bet visada taip nebus g.gif

Pas mane taip savaite buvo ir susidraugavo,viskas kazkaip naruraliai gavosi,sunku ka patarti.Budavo pasiimu kate ant ranku is suo iskart prisistato,kazkaip abu ramindavau ir viskas puikiai gavosi.
Tifa ir Iruce30 is kokios salies jusu sabaliukai? pasakokite placiau.
Niu ka,Yva sumorciavo po 2,5men pertraukos.
Atsakyti
Kaip nesenai paaiskejo, mes turime broliuka ir sesute ir Rygos.
Maniske yra Empress Dark Moon. Namuose vadiname Tessa smile.gif
Atsakyti
bet jau laipynė thumbup.gif karališka thumbup.gif
Atsakyti
Vakar Vilniui buvom tarptautiniam kaciu parodoi, kokiu tik katinu nepamatem,karaliavo parodoi britukai ir meino meskenai, visokiu idomiu spalvu, gaila nevienos burmos nebuvo. Is vieno katinuko taip su vyru jokiames, toks idomus ,tojau atsiusu foto
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Vyras sako, kad reikejo musu Airiuka atvezti, butu karaliaves ten biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2015 09 27, 09:29)
Pas mane taip savaite buvo ir susidraugavo,viskas kazkaip naruraliai gavosi,sunku ka patarti.Budavo pasiimu kate ant ranku is suo iskart prisistato,kazkaip abu ramindavau ir viskas puikiai gavosi.
Tifa ir Iruce30 is kokios salies jusu sabaliukai? pasakokite placiau.
Niu ka,Yva sumorciavo po 2,5men pertraukos.

Mano kaciukas atrodo taip pat kaip Tifos, nes jie brolis ir sesuo bigsmile.gif
Atsakyti
kai burmų nedaug, tai giminiuojamės biggrin.gif
kad tik nepasidarytų kaip su britais, sfinksais, meino meškėnais ir kt-prisiveisė be dokų, krūvos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BurmeSS: 27 rugsėjo 2015 - 19:01
QUOTE(BurmeSS @ 2015 09 27, 19:00)
kai burmų nedaug, tai giminiuojamės biggrin.gif
kad tik nepasidarytų kaip su  britais, sfinksais, meino meškėnais ir kt-prisiveisė be dokų, krūvos doh.gif

Jei toliau gyvuos toks "veislynas" kaip Elektrenuose atsiras kruvas ale burma😭
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2015 09 27, 19:18)
Jei toliau gyvuos toks "veislynas" kaip Elektrenuose atsiras kruvas ale burma😭

bet tai ten viena katė kažin? Ir kaip tada su dokumentais g.gif bet tai ir negaila žmonėms savo katės, juk nėštumai vargina...sveikatos nepriduoda
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 09 27, 19:22)
bet tai ten viena katė kažin? Ir kaip tada su dokumentais g.gif bet tai ir negaila žmonėms savo katės, juk nėštumai vargina...sveikatos nepriduoda

Pasiziurekit aplamai kiek tie zmones ivairiu veisliu kaciu ir sunu parduoda! Juk laukines kates laisveje ir gali susikergti tik progai pasitaikius. Kazin ar dokai ten buna.
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2015 09 26, 16:04)
R@skil@ as dar pamenu jusu sunaus zodzius- trecias katinas mano vardu😂

Ja ja,jau jis tai labai noretu.Bet visa prieziura man tektu biggrin.gif Siuo momentu jauciu kad tikrai uztenka dvieju katinuku.Pas mus Leila meta svori,o Arcis ji renka doh.gif g.gif Siandien sveriau,tai buvo pas Leila jau tik 3,2 kg., o pas Arci 4,7 kg.Jaciu Arciui gal tas naujasis maistukas savo padare,nors nepasakyciau kad jis daugiau sueda nei anksciau.Sito dar ir lieka,neiveikia kaip kad anksciau ryte rasdavau tuscius bliudus.Beda ta,kad Leila nieko nenori esti apart ta savo sausiaka doh.gif koncervos tik sultinuka palaizo ir kvyt.Aisku ten kokiu popcornu ar traskiu,tai tik duok.Ka daryti,jei ji ir toliau taip mes ta svori?Kazkaip neramu.Bijau ir del Arcio.Nes tas antsvoris taip pat nera i sveikata kastruotiems.O jis toks abzoriukas.Galetu tai jauciu visa diena estu.Penktadieni isemiau sparniuku kad atsileistu.Idejau juos i inda ir dar dangciu uzdengiau.Na ir ka...sedim prie tv,o misteris musu jau atsivelka sparna apgrauzta doh.gif Ir kaip jis sugebejo ta dangti atsidengt,tai jis tik vienas ir tezino g.gif
Aciu uz nuotraukytes wub.gif taip smagu paganyti akis i kitas burmytes wub.gif o tas katinas is parodos...nu visos man kates grazios,bet tik ne sitos ax.gif
Atsakyti
o mūsų Aramis ne abžora, kelis kartus per dieną paėda (visad įpilta) ir viskas. Per lėkštes neina, nebent jau kažkas laaabai kvapnaus biggrin.gif reiks pasverti, bet Arčio svorio nepavijom turbūt
Atsakyti
QUOTE(hanifa @ 2015 09 27, 17:01)
Vakar Vilniui buvom tarptautiniam kaciu parodoi, kokiu tik katinu nepamatem,karaliavo parodoi britukai ir meino meskenai, visokiu idomiu spalvu, gaila nevienos burmos nebuvo.  Is vieno katinuko taip su vyru jokiames, toks idomus ,tojau atsiusu foto

Labas vakaras.
Buvo buvo. Vienas labai grazus jaunuolis raudonas burmiukas is Latvijos smile.gif
As pati labai daug kalbejausi su veiseja apie burmas ir netgi glosciau berniuka. Tikrai grazus. Buvo sita veiseja izregistravus 3 burmas, bet paskui dvieju registracijas gaila atsauke. Ji dar tris abisinus turejo.
Atsakyti