Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, VII namučiai

QUOTE(sweet @ 2015 09 30, 13:40)
Aš savo Pinkį iš ten pirkau. Su visais dokumentais, veislynas tikrai užregistruotas. Aišku, įdomi ta šeimininkė. Turi labai daug viskiausių gyvūnų veisiamų, ir šuniukų ir kačių.

Tokie veislynai liaudiškai vadinami fermomis, gyvūnų kankinimas.. Viskas dėl pelno.. Nepirkciau iš ten gyvūnėlio iš principo schmoll.gif
Atsakyti
įdomiai, jie ten ir kitus gyvūnus parduoda g.gif ir bengalų katinus suaugusius, ir burmą septybių mėnesių, ir šunį.....
Atsakyti
Musu Airis toks abzora paliko, eda viska ka rado valgomo, viska reike slepti. Ir jo maista jau slepiu, radau viena ryta po visa vertuve isbarstita, pradraske kiaura ta Applaws dideli pake, va prisiede biggrin.gif . Mums veiseja pasake duoti jam vistos serdeles, tai duodam jam 2 siki i savaite,isverdam be druskos ir supjaustau mazais gabaliukais, laaabai jam patinka. Dar isbandziau pjuvenu kraika Cat's Best Nature Gold,labai patiko,kvapa sugeria 100%, kai valau deze nekvapelio nera, granules tokios didokos ir nelimpa prie letinu, kai islenda is savo tualeta-namuko tai tik keleto granulekes iskrent ir uztenko gana ilgai. Dabar baiges man te granules, perejnu kol kas vel pri silikoniniu, tudel ka is anksciau priperkau dideliu maisu reike isnauduoti. Bet svera mano maziau uz jusu 3,400kg.
Atsakyti
QUOTE(hanifa @ 2015 10 02, 20:04)
Musu Airis toks abzora paliko, eda viska ka rado valgomo, viska reike slepti ...

Mūsiškis Ezra panašus apžorinas ... ėda tai ne atsitūpęs , o prigulęs beveik , neatsitraukia nuo dubenėlio .. Jau net juokais praminėm jį "kriaušiuku" , nes visas panašus į kriaušę - nedidelė galvytė, pats toks ilgas ir nustorėjęs pilvukas doh.gif .. Neseniai užsilipęs ant stalo prakramtė kefyro maišelį ..balutė nebloga buvo .. O kiek prisiragavo , nežinia g.gif ..

Rrrrrrrrrrudolfas...... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Oi koks Rudolfas rimtas vyriskis patapo.Nu toks jau elegantiskas pozuotojas kad vajei wub.gif grazuolis wub.gif
Tai ziu kad mano abzorinckis storiausias doh.gif jauciu kad daugiau nebepirksiu as to Applaws.Nes visai begemotuku pataps.Leilai tai jis labai thumbup.gif kailiukas tik zvilga,tokia glotni visa patapo.O va Arcis nestuke.gif ne nescias bet storas biggrin.gif Labai noreciau kad eitu taip padaryti,kad Leila valgytu Applaws,o Arcis Hills.Suku galva kaip.. g.gif nes vos tik papildau bliudukus,tai Arcis butinai abudu patikrina ar nera kuriame skaniau lotuliukas.gif ir nebandyk kur kavotis ar duris uzsidaryt,nes riksmas baisiausias buna.Ir tuoj prie bliudu puola.Nu tokooks besotukas kad doh.gif Juokingas be galo jis wub.gif Tik snypstuoja per ta savo bukuti nosiuka biggrin.gif

Nu duuuuok vaaalgyyyt bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R@skil@: 02 spalio 2015 - 22:25
biggrin.gif koks ėdrūnas lotuliukas.gif čia kaip su žmonėm, vienas abejingas maistui, kitas tik ir svajoja prisikimšt biggrin.gif
Atsakyti

Nu duuuuok vaaalgyyyt bigsmile.gif
user posted image
[/quote]
Kaip miela wub.gif Žinot, šiandien buvau kačių parodoj, Klaipedoj... Vien Meino meskiai ir britai..Ir kai pamačiau vos kelias burmytes - gera pasidarė.. Dar kart įsitikinau, kad už jas puikesniu kačių nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciongyte @ 2015 10 03, 20:53)
Kaip miela  wub.gif Žinot, šiandien buvau kačių parodoj, Klaipedoj... Vien Meino meskiai ir britai..Ir kai pamačiau vos kelias burmytes - gera pasidarė.. Dar kart įsitikinau, kad už jas puikesniu kačių nėra  smile.gif

Toks jausmas kad visi tik meinus ir britus augina.Na,dar sfinksus.O juk ir be ju yra daug puikiu veisliu.Pvz.burmos tongue.gif Na,man dar skotukai labai patinka ir tie patys britai doh.gif bet skotukai labiau.Cia aisku po burmu.
Turejom siandien svecia,Arcio issigango doh.gif lotuliukas.gif Arcis kaip toks energingas tuoj puole ji uostinet ir ziurinet.Zmogus issigando ar ne ikas biggrin.gif kai gavo savo demesio doze tuoj pat susirange salia svecio,padejo galva ant koju ir prakimarino salia.Uztat dabar namai bilda.Siaucia abu su Leila lovom ir palangem eina doh.gif tik pyska viskas.
Atsakyti
Patarkite, mielosios, kur įsigyti burmiuką? Kad tvarkingai viskas būtų, legalu, amoralu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Sexuali @ 2015 10 04, 11:25)
Patarkite, mielosios, kur įsigyti burmiuką? Kad tvarkingai viskas būtų, legalu, amoralu ir t.t.

Moralu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sexuali @ 2015 10 04, 10:25)

Kreipkitės į patikimą veislyną , pvz. galit drąsiai pirkti iš mūsų forumiečių veisėjų smile.gif .
Mes šiuo metu turim du abrikosinius meilūzus berniukus smile.gif
Pasirodom : tongue.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(sweet @ 2015 09 30, 14:40)
Aš savo Pinkį iš ten pirkau. Su visais dokumentais, veislynas tikrai užregistruotas. Aišku, įdomi ta šeimininkė. Turi labai daug viskiausių gyvūnų veisiamų, ir šuniukų ir kačių.

Pamiršau paklausti jūsų - kokio klubo išduoti dokumentai ? Ta prasme, geneologinio medžio kilmės dokumentai ...
Atsakyti
Kaip suprasti, kas yra patikimas veislynas? blush2.gif

Kas iš mūsų forumo veisia kačiukus?

Monyte, kokio amžiaus jūsų mažiukai ir kokio amžiaus jau galima imti juos iš namų?
Atsakyti