Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, VII namučiai

[quote=R@skil@,2015 11 20, 10:36]
Labas rytas!

user posted image

Jau dabar turi rodyti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AstaKa @ 2015 11 20, 15:08)
Sveikos, mano Rudolfui kiekviena ryta patraiskanoje akytes tokiom tamsiom sausom traiskanytem, ar cia visoms burmoms taip traiskanoja? Eda normaliai sausa kitten royal, geria vandeni, kartais gauna skanestu ir vistienos, bet traiskanoja visada vienodai. Ar cia normalu?

Ju nosiukai trumpi.Del to ir traiskanoja akytes kai valgo.Po valgio maniskiai abu buna apsiverke biggrin.gif kartais daugiau,kartais maziau.Valomes dregna vatuke.
Atsakyti
oi oi kaip įsitaisę biggrin.gif Nu tikrai šviesesnis Arčis, vat ir šokoladai, vienas toks, kits kitoks thumbup.gif
mano vyrai su kašaru darė eksperimentą-tą, su agurku lotuliukas.gif ir ką, nieko, palaižė agurką atsisukęs ir tiek
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 11 20, 18:44)
oi oi kaip įsitaisę biggrin.gif Nu tikrai šviesesnis Arčis, vat ir šokoladai, vienas toks, kits kitoks  thumbup.gif
mano vyrai su kašaru darė eksperimentą-tą, su agurku lotuliukas.gif ir ką, nieko, palaižė agurką atsisukęs ir tiek

Mes irgi ta bandem.Neissigando nei vienas.Ir banana dejom ir banano zieve.Ramiu nervu mano katinai lotuliukas.gif Leila nuo banano zieves tik kojas krate,elegancija musu flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R@skil@: 20 lapkričio 2015 - 19:10
mūsų katinai turbūt pagalvojo, kad šeimininkai su protu susipykę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaKa @ 2015 11 20, 15:08)
Sveikos, mano Rudolfui kiekviena ryta patraiskanoje akytes tokiom tamsiom sausom traiskanytem, ar cia visoms burmoms taip traiskanoja? Eda normaliai sausa kitten royal, geria vandeni, kartais gauna skanestu ir vistienos, bet traiskanoja visada vienodai. Ar cia normalu?

Kaip ir žmonėms , taip ir katėms akys traiškanoja, tiesiog ant šviesaus kailiuko tai labiau matosi .. Pavalykit pati ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 11 20, 20:42)
mūsų katinai turbūt pagalvojo, kad šeimininkai su protu susipykę  lotuliukas.gif

Leila tai tikrai taip pagalvojo.Nes ji jeigu ko nesupranta ar labai nustemba,visuomet ispucia akis.O jos pas ja ir taip jau nemazos,tai po to is vis kaip lekstes pasidaro bigsmile.gif tai ejo pro ta banano zieve ispustom akim ir kratydama kojas lotuliukas.gif o Arciui viskas dzin.Pauoste-ne mesa,vadinas neverta demesio... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(pirštų flirtas @ 2015 11 19, 07:57)
mergytės, kaip išsprendėt katyčių wc klausimą?

Pas mus taip pat wc durys atidarytos ir tikrai nesiulau pjaustyti, nebent kaip raset jei daznai "sveciuose" daug skersvejo, tada pagal savo nuoziura. Maniskes elgesys toks: jei uzdarytos durys - sukniaukia ir atidarom, o jei esam viduj, kaip dazniausiai buna, tai pati specialiai ateina prie duru ir pakniaukusi gauna "leidima" ieiti ir pabuti kartu (pas mus dusas ir wc viena patalpa). Tada jei nenori atlikti savo reikalu, o tik pabuti kartu, tai soka ant vonios krasto ir praso atidaryti krana, kad atsigertu rytines vandens dozes.... ir taip kiekviena ryta ir beveik su visais namiskiais. Tokia musiskes rytine procedura ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, siame portale esu nauja ir registravausi tik del rekomendacijos apie burmos katyciu myletoju grupe smile.gif Ieskau sabalo arba sokolado spalvos burmos kaciuko, gal kazkas is jusu artimiausiu metu tures pagausejima arba galetumet rekomenduot veislyna, kur isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Monytė @ 2015 11 20, 19:03)
Kaip ir žmonėms , taip ir katėms akys traiškanoja, tiesiog ant šviesaus kailiuko tai labiau matosi .. Pavalykit pati ir viskas  smile.gif

Visas aisku... Vakar karpiau nagučius, jau ne pirma kartą, bet man atrodo, kad jie nelabai gražiai nusikerpa, lyg noretų trupėti, gal kalcio trūksta? Na, manau, kad nebūtų tokie kibūs pamėginsiu padildyti, Karpyt leidziasi, gal leis ir padildint.... biggrin.gif Pabandžiau, o jam patinka biggrin.gif , tik laižo man ranką... Vieną pabaigiu, o jis kiša kitą.. bigsmile.gif Galvojau kad mirsiu iš juoko, nerealus tas mūsų kačius...
Atsakyti
nu dildint nebandėm biggrin.gif
Karinuk, bent trys katės iš šios temos buvo pas kavalierius neseniai. Tad du mėn nėštumo, plius trys mėnesiai augimo-ir katukas gatavas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BurmeSS: 21 lapkričio 2015 - 20:42
QUOTE(BurmeSS @ 2015 11 21, 20:39)
nu dildint nebandėm biggrin.gif
Karinuk, bent trys katės iš šios temos buvo pas kavalierius neseniai. Tad du mėn nėštumo, plius trys mėnesiai augimo-ir katukas gatavas 4u.gif

Aciu, laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kariniukas9 @ 2015 11 21, 21:49)
Aciu, laukiu nesulaukiu smile.gif

Kantrybės, pasitaupykit, tikrai katės šios to vertos smile.gif

tik su burmiukais iš Elektrėnų atsargiai, jie ten ir veislyno pavadinimą slepia ir amžinai pas juos vados. Keistai kažkaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BurmeSS: 21 lapkričio 2015 - 22:05