Labas rytas (truputį atsinaujinom vardą, tikiuosi priimsite ir nauju

)
Prisiduodam, kaip naujuose namuose sekasi Monytei

Turim ją jau dvi savaitės, ir galiu konstatuoti kad maždaug tiek laiko jai reikėjo pilnai apsiprasti. dabar jau akivaizdžiai pripratusi ir mūsų namus laiko SAVO namais. kiekvienas namų kampelis apšniukštinėtas ir daugiau ar mažiau pažįstamas, meilė vaikams neišpasakyta, nors TOP draugas turbūt yra tėtis

jau maksimaliai apsiprato su papūga (pradžioje tiek viena, tiek kita rodė didelį susidomėjimą, papūga ant katytės daug šnypštė, demonstruodama savo išskėstų sparnų pozą "Aš erelis"

), palaipsniui apsiprato tiek, kad abi vienu metu gali būti pas tą patį žmogų (ir vėl - dažniausiai tėtį

), viena glėby kita ant peties, ir nebesimato nei noro sumedžioti, nei "aš erelis" apraiškų. bet išeidami iš namų, papūgytę dar išnešam dėl viso pikto į uždaromą kambarį
savaitgalį važiavom į kaimuką, buvo dilema ar Moną vežtis ar palikti vieną karaliauti šaltuose nekūrenamuose namuose

nutarėm vežtis. valandos trukmės kelionę automobiliu atlaikė puikiai, kaimukyje šiek tiek nugenėjo gėles, buvo susiradusi kamputį slėpynėms, iš kurio ją buvo labai sunku iškrapštyti (už sofos), atlaikė svečiuose buvusios trimetukės dėmesį ir glamones, ir sakyčiau kad puikiai atsilaikė. ateity nutarėm kad visada savaitgaliams ją vešimės, o ne paliksim namuose
dar nepribrendau iki nagiukų karpymo, nors jau ko gero poreikis yra. vis atidėlioju tą reikalą

net savo vaikams mažiukams nagiukų negalėjau karpyti, tat vyras darė

ko gero ir šita misija jam teks
naktinis Monos gyvenimas dar irgi gludinasi, ieškom visiems tinkamo varianto. kadangi alergijos, pradžioje lyg pasireiškusios visiems namiškiams, dabar lyg niekur nieko pradingo, nebebaisu su katyte ir miegoti, tą džiaugsmą dalijasi vaikai. atėjusi į lovą, Mona iš karto įjungia savo vibruojantį "murrrrrrrrr purrrrrrrrrr", kuris vaikus akimirksniu užmigdo
žodžiu, Monytė jau absoliučiai pilnateisis mūsų šeimos narys. apsibuvusi ir, regis, viskuo patenkinta

mes - tuo labiau

vaikai išmokė Moną žaisti šaškėmis

dažnai visi kartu ruošia pamokas
Gražūs jūsų katukai nuotraukose

sveikinam Bellą su laimėjimais (nors ne mano blondinės galvai suprasti, ką tos šifruotės ir kodai reiškia

). Gražūs jūsų lygiaspalviai, mūsų princesė margutė, bet man tas jos margumas toks išskirtinis

dukrai patinka pirštuku vedžioti po tuos tamsesnius-šviesesnius plėmelius ir įsivaizduoti, kad tai - Monytės gyvenimo žemėlapis