Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, VII namučiai

Sveikos, burmyčių mylėtojos wub.gif Taip, tai mes ir buvom tie, kam pasisekė gauti jau suaugusią katytę (AČIŪ buvusiai šeimininkei...). kol kas savo sprendimo nei per krislą nesigailim wub.gif katytė neišpasakyto gerumo, visi prisirišom prie jos kaip prie pilnateisio šeimos nario. net mano mama, niekada gyvenime nei pažiūrėti į kates nenorėjusi doh.gif įsimylėjo Moną iki išprotėjimo... kai reikės kur išvykti ilgesniam laikui, ir teks palikti katę mamai, bus be galo rizikinga - kils grėsmė savo katės nebeatgauti doh.gif biggrin.gif jau matau, kad mano mamukui tobula dovana būtų tokia katytė wub.gif mano mamytė gyvenimo mėtyta ir vėtyta, bjauriomis ligomis prasirgusi ir dabar imuniteto ne kažin kokio, tai katukė matyt tą nujausdama, vien prie jos ir prasiglausto kai į kaimuką parvažiuojam wub.gif
gėlės namuose tai kaip reikiant apdorotos, dviejų netekau visiškai doh.gif ir su nedidele baime laukiu, kaip bus su kalėdine eglute, ar nenupuoš draugytė anksčiau laiko rolleyes.gif bet tam gyvas padarėlis ir yra, kad turėtų savo charakterį ir pomėgius. priimam tai kaip katytės charakterio savybę. bus tų gėlių... ir eglučių bus biggrin.gif
Simanoo, tikrai puikiai pasirinkot veislę mirksiukas.gif linkiu nepersigalvoti mirksiukas.gif
Atsakyti
dzin tos gėlės 4u.gif
šokoladinis įsigudrino mane kibint nuo savo laipynės. Jei šalia praeinu ar stabteliu ko, tai jau per petį kibina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 12 14, 15:34)
dzin tos gėlės  4u.gif
šokoladinis įsigudrino mane kibint nuo savo laipynės. Jei šalia praeinu ar stabteliu ko, tai jau per petį kibina biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 12 14, 15:34)
dzin tos gėlės  4u.gif

😂pazystami dalykai!
Simanoo beroda jau maciau jusuu nick'a anksciau beieskant ir klausiant,sekmes randant savo burma.
Atsakyti
As pati jau turiu sita laime 3 metus smile.gif neatsidziaugiam smile.gif o del miegto lovoj tai kaip laikrodukas- tik isjungiam televizoriu,sviesa, tai prisistato per minute ir jau prasosi po kaldra buti apkabinta-tobula wub.gif Katinelio ieskau mamai, nes pries metus neteko senosios kates, ir iki dabar dar svajoja apie kate, tai nusprendeme likti prie sios tobulos veisles smile.gif Tik tiek kad labiau linkstame i kiek paauginta katyte, kuri galbut neberanda kampelio senuose namuose smile.gif na kaip sakant, begaliniai gyvunu myletojai smile.gif
o cia mano Gilė siuncia linkejimus smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Beje kulverstuk, Gile yra dabartines Jusu seimos nares Monos dukryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simanoo @ 2015 12 15, 11:43)
Beje kulverstuk, Gile yra dabartines Jusu seimos nares Monos dukryte smile.gif

nepaprasto grožio katytė wub.gif parodysiu Monai vakare biggrin.gif
Atsakyti
gražuolė. aš ir galvojau, kad skaitydama senas temas (laukdama savo šokolado atmintinai beveik išmokau temas biggrin.gif ) mačiau jūsų niką.

Šiąnakt šokoladinis kažką sugalvojo, naktį atėjęs kad ėmė laižyt man skruostą lotuliukas.gif tarkavo jį kol pasiguldžiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi pasidalinsiu šio ryto nutikimu. mūsų šeimoje tokia rytinė rutina, kad vaikai keliasi tada, kai mes, tėvai jau papusryčiavę būnam. į tą laiką kol vaikai miega, gyvūnams (katei ir papūgai) yra tylos metas - papūga būna uždengta pleduku iš po nakties, o su katyte tyliai pažaidžiam pusryčiaudami, kad netrukdyti vaikams paskutinėmis saldaus miego minutėmis mėgautis.
Atsikėlę ir ateidami pusryčiauti, papūgą nudengia vaikai.
šįryt vaikai dar miega, o katė vis budi prie uždengto papūgos narvelio. budi ir budi, niekaip jos nuo ten nenuvilioju. niekaip nesuprantu, ko tokia papūgos draugė pasidariusi, ko jai iš tos uždengtos papūgos reikia, kad net barškinant maistelio dubenėlį neina nuo ten nukviesti.
Pasirodo, per skubėjimą vakar sūnus nakčiai papūgą uždengė.. su katės pleduku. nes papūgos pleduko nerado.
katė prie savo pleduko budėjo. nesupratusi, kodėl tokia neteisybė ir JOS pleduką papūga pasisavino biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergytės, kaip sprendžiat situacijas, kai katytė krimsteli? mūsiškė du kartus dukrytei krimstelėjo, antrąkart gan skaudžiai. mačiau situaciją, dukra niekaip neišprovokavo ir nenuskriaudė, tiesiog gavosi krimst.
barat? baudžiat? nesinori, kad kramtytųsi, ypač dukrytei, kuri neišpasakytai ją myli, rūpinasi ir tvarko.
Atsakyti
pas mus dabar problemele mazute del to kristelejimo. Seniau net kisdama budavo neikisi rankos kad tau kristeltu ar drekstu- nemokejo. O dabar is kazkur ismoko kad kartais galima, tai net nezinau.. is tikruju, bent kolkas, kai tik kanda pasakom negalima ir numetam nuo lovos, kad ant zemes butu. Lyg ir reteja. Bet kazkaip letoku procesu smile.gif kazkaip manau, kad sveciai savo zaidimais truputi bus ipratine,nes ne visad uzmatau smile.gif
Atsakyti