Dar pridursiu prie Vladukes-visi trys pamineti veisejai dalyvauja tarptautinese parodose ir visi esame ne daugintojai ir visi turime po viena sios veisles kate!
O del detalesnes info drasiai rasykite i az😄
paryčiai. Aramiui šiandien nesimiegojo. Atpėdino, perlipo per mane (paprastai naktį žmonių nemindžioja
), bakstelėjo galva MB į veidą-nulis dėmesio. Tada stebiu - sėdasi ji ant jo

QUOTE(BurmeSS @ 2015 11 29, 15:39)
paryčiai. Aramiui šiandien nesimiegojo. Atpėdino, perlipo per mane (paprastai naktį žmonių nemindžioja
), bakstelėjo galva MB į veidą-nulis dėmesio. Tada stebiu - sėdasi ji ant jo 

😂😁😁😁😁😇demesio istroskes Aramis!
tas dėmesys tai ojoj. vos atsisėdi ant sofkės ir prisistato burgzdamas
ir dabar va mano glėby kaifuoja, jau meilumas jų nerealus
rankinukai šilti

Vladuke, labai ačiū už informaciją
Šiek tiek mane nuvylėte
Tikėjausi kad Lietuvoje tikrai daugiau veisėjų, užsiimančių šia nuostabia veisle ir turinčių bent po kelias kates, tame tarpe ir savo veisimo.
Lelijinės katytės man labai gražios (būtent tokios ir norėjau kai laukiau savo Mirandos, tik nepasisekė
) bet bijau kad labai primins maniškę ir jos vaikus, taigi nusprendžiau spalvą pakeisti į kitą.
Seksiu šitą temą kada pas Wingele ir RoYa gims burmiukai, jei man dar bus per anksti pirkti reiškia arba teks laukti kol jos vėl kergs kitais metais, arba ieškotis Latvijoje pas pažįstamus.
Wingele ir RoYa, o jūs per kokias organizacijas kergiate ir kokiose parodose dalyvaujate? FIFE ar WCF?
Merginos noriu dar paklausti apie parodas, nes nelabai jau ką atsimenu
Kastruoti katinai berods dalyvauja atskiroje klasėje ir renka titulus atskirai nuo nekastruotų. O sterilizuotos katės? Ir kaip jie paskui lyginami, "bendra tvarka"?
Anksčiau FIFE ir WCF nepripažino vienas kito titulų ir sertifikatų, dabar vis dar taip pat? Reikia atskirai rinktis titulus FIFE ir atskirai WCF?
Dar buvo momentas kad jei priklausei klubui iš FIFE, tai negalėjai būti nei nariu klubo iš WCF, nei dalyvauti WCF parodose, ar šita nesveika konkurencija vis dar yra?

Šiek tiek mane nuvylėte

Lelijinės katytės man labai gražios (būtent tokios ir norėjau kai laukiau savo Mirandos, tik nepasisekė

Seksiu šitą temą kada pas Wingele ir RoYa gims burmiukai, jei man dar bus per anksti pirkti reiškia arba teks laukti kol jos vėl kergs kitais metais, arba ieškotis Latvijoje pas pažįstamus.
Wingele ir RoYa, o jūs per kokias organizacijas kergiate ir kokiose parodose dalyvaujate? FIFE ar WCF?

Kastruoti katinai berods dalyvauja atskiroje klasėje ir renka titulus atskirai nuo nekastruotų. O sterilizuotos katės? Ir kaip jie paskui lyginami, "bendra tvarka"?
Anksčiau FIFE ir WCF nepripažino vienas kito titulų ir sertifikatų, dabar vis dar taip pat? Reikia atskirai rinktis titulus FIFE ir atskirai WCF?
Dar buvo momentas kad jei priklausei klubui iš FIFE, tai negalėjai būti nei nariu klubo iš WCF, nei dalyvauti WCF parodose, ar šita nesveika konkurencija vis dar yra?
QUOTE(ORNELLA @ 2015 11 30, 00:30)
Vladuke, labai ačiū už informaciją
Šiek tiek mane nuvylėte
Tikėjausi kad Lietuvoje tikrai daugiau veisėjų, užsiimančių šia nuostabia veisle ir turinčių bent po kelias kates, tame tarpe ir savo veisimo.
) bet bijau kad labai primins maniškę ir jos vaikus, taigi nusprendžiau spalvą pakeisti į kitą.

Šiek tiek mane nuvylėte

Mano Yva dalyvauja Wcf sistemoje,priklausome Top Miau klubui.Sertifikatai kaip iir buvo Fife ir Wcf atskirai renkami,dasidejo ir daugiau ju,tik gal ne tiek populiarios Lt.Kastratai/sterilizuoti vienas ir tas pats,ju atskira parodoje klase.Galite dalyvauti abieju sistemu parodose,taciau titulai atskirai renkami.Kuriu klubu paroda nera skirtumo,svarbu sistema kuri organizuoja paroda.
Na mes pabaltyje viska surinke,tad mums parodu nebereikia,ir Yvai paskutine si vada bus!
O ko gero po kelias nesterilizuotas kates nei viena is musu neaugina,nes tas daznas morcius .....Ir jei dar kelios pakaitomis..... O jei katina nesterilizuota ir kate tai visi kampai nuzymeti,cia kalbu is musu nares Naringiux patirties (deja ji burmu nebeveisia).
Jei kils klausimu drasiai klauskite.
[quote=ciongyte,2015 11 23, 22:16]
Aplodismentai Miss'ei

[quote=R@skil@,2015 11 23, 22:23]
Sveikinimai grazuolei
[quote=BurmeSS,2015 11 23, 22:35]
Belai

[quote=wingele,2015 11 23, 23:48]
Jeeee,Bella sveikinimai!
[quote=Vladuke,2015 11 24, 16:05]
edka,
Sveikinimai su Bellos pasiekimais parodoje
Ačiū už sveikinimus!!!
[quote=Monytė,2015 11 26, 22:48]

Gražuolė
o jau spalva 
Aplodismentai Miss'ei

[quote=R@skil@,2015 11 23, 22:23]
Sveikinimai grazuolei

[quote=BurmeSS,2015 11 23, 22:35]
Belai

[quote=wingele,2015 11 23, 23:48]
Jeeee,Bella sveikinimai!
[quote=Vladuke,2015 11 24, 16:05]
edka,
Sveikinimai su Bellos pasiekimais parodoje

Ačiū už sveikinimus!!!
[quote=Monytė,2015 11 26, 22:48]

Gražuolė

QUOTE(wingele @ 2015 11 30, 20:34)
Na mes pabaltyje viska surinke,tad mums parodu nebereikia,ir Yvai paskutine si vada bus!
Nuliūdinote kad paskutinė vada

O FIFE pripažįsta WCF dokumentus ar ne?
QUOTE(wingele @ 2015 11 30, 20:34)
O ko gero po kelias nesterilizuotas kates nei viena is musu neaugina,nes tas daznas morcius .....Ir jei dar kelios pakaitomis..... O jei katina nesterilizuota ir kate tai visi kampai nuzymeti,cia kalbu is musu nares Naringiux patirties (deja ji burmu nebeveisia).
Yra ir kačių su "baisesniu" morčiumi nei burmos, pvz. siamai/orentalai

Pas mano gerą pažįstamą veisėją Rygoje nuolat gyveno 10-15 burmų, pagrinde katės plus 2-4 nekastruoti katinai, katinai retai kada žymėdavo (specifinio kačių kvapo bute nebuvo), vienintelis minusas su tokiu kiekiu kad kažkas su kažkuo nesugyvena ir reikia išskirstyti po skirtingas "patalpas". Bet užtat kokia palaima kai šalia ir ant tavęs susirango 6-8 katės

QUOTE(ORNELLA @ 2015 11 30, 21:40)
Nuliūdinote kad paskutinė vada
Kodėl taip nusprendėte, ji juk dar nesena.
Pas mano gerą pažįstamą veisėją Rygoje nuolat gyveno 10-15 burmų, pagrinde katės plus 2-4 nekastruoti katinai, katinai retai kada žymėdavo (specifinio kačių kvapo bute nebuvo), vienintelis minusas su tokiu kiekiu kad kažkas su kažkuo nesugyvena ir reikia išskirstyti po skirtingas "patalpas". Bet užtat kokia palaima kai šalia ir ant tavęs susirango 6-8 katės

Ornella mano Yvai susisuko protas,zymet teritorija pradejo per morciu,nesinori man jos kazkur uzdarytos tuo metu laikyti.GAL is vados jei bus grazi mergaite pasiliksime sau ar tai pas mano tevus gyvens.
Man gaila savo namu ir laiko butu sitiek kaciu,trumpalaikis (kai vada buna)dziugina net labai,bet pastoviai na ne mano gyvenimo situacijai😀 Mes dar suni turime,tad Yva draugeli nerealu turi!
SOS
kastruotiems katinams noriu pirkt maistą. NUTRIVET-kas girdėjot ką? Nežinau ką pirkt ir kur
kastruotiems katinams noriu pirkt maistą. NUTRIVET-kas girdėjot ką? Nežinau ką pirkt ir kur

As jau kaip menesi duodu Brit care kastruotiems, Airiu labai patiko , ir kailis koks grazus paliko, tada supratau, kad ir pritiko
, dar ir konservus tos pacios firmos perku, pagaliau sustoju ant vienos firmos. Apie Nutrivet neteko nieko girdeti .

QUOTE(wingele @ 2015 12 01, 20:39)
Man gaila savo namu ir laiko butu sitiek kaciu,trumpalaikis (kai vada buna)dziugina net labai,bet pastoviai na ne mano gyvenimo situacijai😀 Mes dar suni turime,tad Yva draugeli nerealu turi!
Ta pažįstama turėjo dar ir du šunis