Dar nuotraukų, taip smagu, kai įvairiaspalviai burmiukai pasipila
o jau meilė
Ačiū visoms už dėmesį mūsų abrikosiukams
...hanifa , dolile , kokios mielos jūsų nuotraukytės
...
Ramūs tik kol miega ...
Rudolfas ir Tobajas dar neturi naujų namučių ...
Visi jie tik iš pirmo žvilgsnio identiški
..Pvz. Tobajas yra tokio juokingo pašiaušto kailiuko, į jį pažiūrėjus prisimenu iškart Vladukės vieną lelijuką , kuriam ji ir vardą buvo davus Pašiauša , dėl panašaus kailio
.. Ezra yra labai vaikiško snukučio ir skvarbaus žvilgsnio , o Rudolfas tai be galo elegantiškas katinas , kažkuo skiriasi nuo brolių savo snukučio išraiška... Jis mūsų rausvanosius
...kiek pasiutęs , tik ir nerealiai mielas
QUOTE(BurmeSS @ 2015 08 29, 16:59)
tokie ramūs
jau rado šeimininkus?
Ramūs tik kol miega ...
QUOTE(R@skil@ @ 2015 08 29, 17:29)
Be galo mieli jusu Monyte mazuliai.Ir kaip jus juos atskiriat?Man jie identiski 
Visi jie tik iš pirmo žvilgsnio identiški
Kaip smagu paganyti akis i grazuolius burmiukus😄
Mano Yvka ilsisi jau antras menuo nuo morciu,ramybe namie.Manau vaistai nuo astmos paveike morciavimosi nora!
Pas mus pirmoje vadoje buvo melynas burmiukas irgi su keistu plaukiuku,bet uzaugo grazuolis Vasia (toki varda uzdejau ir seimininkai paliko).
Na ka,baigiasi vasara su tuo ir mazes musiskiams noras i lauka brautis.
Mano Yvka ilsisi jau antras menuo nuo morciu,ramybe namie.Manau vaistai nuo astmos paveike morciavimosi nora!
Pas mus pirmoje vadoje buvo melynas burmiukas irgi su keistu plaukiuku,bet uzaugo grazuolis Vasia (toki varda uzdejau ir seimininkai paliko).
Na ka,baigiasi vasara su tuo ir mazes musiskiams noras i lauka brautis.
Pas mus terasa matosi per virtuvės langą. tai kai vaikai žaidžia terasoje ar šalia ant batuto, tai katinas miauksi tokiu garsu ir net bando išlįsti pe vėdinamą langą
QUOTE(BurmeSS @ 2015 08 29, 18:30)
štai kaip su tom nosytėm
Kaip sakiau, Leila man l graži iš snukučio
Oi miegot jie kompaniją palaikyt pirmi
kartą grįžau iš darbo anksčiau su skaudančia galva, daiktus klinkt, cinamoninį glost glost ir miegot. Ir užsidariau duris. Kad ėmė rėkt pasipiktinęs
teko įleist 
Oi miegot jie kompaniją palaikyt pirmi
Aciu
Niu taip,miegui draugija jie megsta palaikyt.Bet jei griuni kokio perpietuko su katinu,tai taip gerai miegasi.Matyt sugeba jie kazkaip atpalaiduot
Dolile,koks grazus jusu katinukas
QUOTE(wingele @ 2015 08 29, 23:52)
*Manau vaistai nuo astmos paveike morciavimosi nora!
**Pas mus pirmoje vadoje buvo melynas burmiukas irgi su keistu plaukiuku,bet uzaugo grazuolis
**Pas mus pirmoje vadoje buvo melynas burmiukas irgi su keistu plaukiuku,bet uzaugo grazuolis
*Nieko sau...užtat ramyyyyyyyybė
** Vat ir aš tikiuosi, kad kailiukas su laiku , brestant nebus toks susišiaušęs
QUOTE(R@skil@ @ 2015 08 30, 17:04)
Niu taip,miegui draugija jie megsta palaikyt.Bet jei griuni kokio perpietuko su katinu,tai taip gerai miegasi.Matyt sugeba jie kazkaip atpalaiduot
...
...
Čia dar mėgėjas pozuoti rausvanosius Rudolfas

Papildyta:
P.S. Prašom nesistebėti ženkliai patrumpintais ūsais , čia pas mus tradiciškai mamytė darbuojas , kaip kažkada išsireiškė Vladukė - "toks jų (mamų) grožio etalonas " ...
QUOTE(Monytė @ 2015 08 30, 18:27)
* Vat ir aš tikiuosi, kad kailiukas su laiku , brestant nebus toks susišiaušęs
...
**
... Ir kaip sunku ridentis iš lovos, kai šalia miegantis traktoriukas dar ramiai sau pučia burbulus...
***Čia dar mėgėjas pozuoti rausvanosius Rudolfas
:
****P.S. Prašom nesistebėti ženkliai patrumpintais ūsais , čia pas mus tradiciškai mamytė darbuojas , kaip kažkada išsireiškė Vladukė - "toks jų (mamų) grožio etalonas " ...
**
***Čia dar mėgėjas pozuoti rausvanosius Rudolfas
****P.S. Prašom nesistebėti ženkliai patrumpintais ūsais , čia pas mus tradiciškai mamytė darbuojas , kaip kažkada išsireiškė Vladukė - "toks jų (mamų) grožio etalonas " ...
* O gal ir isliks,tik su laiku pasidarys purus.Musu Leilos ilgesnis plaukas nei Arcio.Ir ji tokia minksta ir puri.Kaip pagalvele.O pas Arci kailiukas vos ne kaip antra oda.Trumpas ir prigludes.Kaip buvo mazas,ji draugai vadindavo kailiniuotu sfinksu
** ooooo taip...pazistamas jausmas
***Sioj vadoj jis mano favoritas
****Arci taip pat parsivezem stilingai patrumppintais usiukais
Pasislepe Leila

Ilsisi padauziukas

Papildyta:
Radau Leilos mazutes foto.Net nesitiki kad ji tokia buvo

o marhos burmos kaip atsiranda? Iš margų?
QUOTE(BurmeSS @ 2015 08 30, 21:50)
toks šviežias
...
O taip ,jis ne tik "šviežias" , bet dar ir tooooks nerealiai minkštutėlis, tai taip derinasi su jo spalva
Išties, akvariumas-televizorius tai ir mūsiškėms paįvairina gyvenimą , tik su laiku tas "langas į gamtą" pabosta ir tada jau tik užmeta akį ir nueina, atsieit , " vėl ta pati serija "
QUOTE(R@skil@ @ 2015 08 30, 21:55)
****Arci taip pat parsivezem stilingai patrumppintais usiukais
*Pasislepe Leila...
*Pasislepe Leila...
**** O , matau , kad burmoms-mamoms ne vienai būdingas toks stiliaus suvokimas
* Leila įsitaisius tai kaip stebėjimo būdelėj , lyg tykotų mažo šokoladinio išdykėlio ,o ji ir mažytė buvo nerealiai graži
Jūsų nuotraukytės labai kokybiškos , išties kad perteikti augintinių spalvas ar pozas, snukučio išraiškas , tai labai svarbu
Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2015 08 30, 22:18)
o marhos burmos kaip atsiranda? Iš margų? 
Tokios margutės, kaip tarkim, mūsų katytė , vadinamos vėžlio kiauto spalvos katėmis , jos atsiranda sukergus margutė+vienspalvis katinas , arba sukergus vienspalvė katytė+abrikosinis katinas, toks kaip mano šios vados keturi išdykėliai
nu bet koks gudrumas. Nemaniau, kad seka kur balioną dedu. Girdim po kiek laiko-šokinėja ant veidrodinių koridoriaus durų (kur ir paslėpiau balioną)
Nu bet nurimo pagaliau, susiraitė prie manęs lovoj, vakarinės maudynės prasideda 
Papildyta:
Tokios margutės, kaip tarkim, mūsų katytė , vadinamos vėžlio kiauto spalvos katėmis , jos atsiranda sukergus margutė+vienspalvis katinas , arba sukergus vienspalvė katytė+abrikosinis katinas, toks kaip mano šios vados keturi išdykėliai
. Jie yra paskutiniai abrikosiniai burmiukai Lietuvoje
...
o kodėl paskutiniai? Abrikosiniai tik iš margų gaunasi? Jėzau kaip painu
Papildyta:
QUOTE(Monytė @ 2015 08 30, 21:32)
o kodėl paskutiniai? Abrikosiniai tik iš margų gaunasi? Jėzau kaip painu
Ups... Abrikosiukai tai pas mane tik trys ...kaip aš čia ir Ariją į kompaniją įskaičiavau
...
Papildyta:
*Tai išdykėlis dar ir gudročius, pasirodo
** Abrikosiniai gautųsi ir iš abrikosinio tėčio , bet Lietuvoje ir artimajame užsienyje tokios spalvos katinų veislynuose retas ir būtent dėl to ,kad jie gali duoti tas margas "vėžliukes" mergytes , kurios mažai kam patinka dėl savo kailiuko margumo ... Mūsų katytė-vėžliukė yra pirma ir paskutinė Lietuvoje ir nemanau , kad kas tokią spalvą atsivežtų dar
.. o ji tik vienintelė kol kas duoda abrikosinius berniukus .. ir tai jos paskutinė vada ...
Štai kaip viskas gaunasi ir kodėl šie abrikosiukai paskutinai "lietuviškieji"
..
Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2015 08 30, 22:34)
*nu bet koks gudrumas...
**o kodėl paskutiniai? Abrikosiniai tik iš margų gaunasi? Jėzau kaip painu
**o kodėl paskutiniai? Abrikosiniai tik iš margų gaunasi? Jėzau kaip painu
*Tai išdykėlis dar ir gudročius, pasirodo
** Abrikosiniai gautųsi ir iš abrikosinio tėčio , bet Lietuvoje ir artimajame užsienyje tokios spalvos katinų veislynuose retas ir būtent dėl to ,kad jie gali duoti tas margas "vėžliukes" mergytes , kurios mažai kam patinka dėl savo kailiuko margumo ... Mūsų katytė-vėžliukė yra pirma ir paskutinė Lietuvoje ir nemanau , kad kas tokią spalvą atsivežtų dar