Įkraunama...
Įkraunama...

Burmos - meiliausios katės pasaulyje, VII namučiai

QUOTE(wingele @ 2015 09 01, 21:02)
Raskila Agava laikosi gerai,kai buvau Vln nesenei ja aplankiau.Jai keturiu menesiu morcius prasidejo ir labai dazni jie buvo,tai ji jau sterilizuota.

Karstos merginos tos burmos biggrin.gif Leilai kazkur panasaus amziaus irgi prasidejo.Taip pat labai dazni buvo.Savaite rekia,kelias dieas tyli.Menesi sitaip istempem ir mikliai greit mergina buvo sutvarkyta.Nenoriu net prisimint to laiko.Ir gyvunuko gaila ir patys kaip zombiai nemige vaiksciojom doh.gif Jei jau gausit kokia nuotraukyte,butinai pasirodykit bigsmile.gif seniai jau maciau sia grazuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 09 02, 12:06)
mūsų gėriai yra burmos  umn.gif  smile.gif

Atsiprasau 4u.gif
Kompiuteris matyt automatiskai istaise, o as pries atsakydama neperskaiciau.
Mano geris greitu laiku taip pat bus bUrma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2015 09 02, 13:13)
Atsiprasau  4u.gif
Kompiuteris matyt automatiskai istaise, o as pries atsakydama neperskaiciau.
Mano geris greitu laiku taip pat bus bUrma  mirksiukas.gif

bigsmile.gif kokios spalvos? Iš kur? Kada? bigsmile.gif Lytis? biggrin.gif

kaip smagu, kad daugėja burmėtojų smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Galvojame apie burmos įsigyjimą. Kokia orientacinė kaina kačiukų?
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 09 03, 16:20)
Sveikos,
Galvojame apie burmos įsigyjimą. Kokia orientacinė kaina kačiukų?

pagrinde nuo cool.gif 500 EUR. As mokejau 600. Priklauso nuo veislyno, nuo spalvos ...
Atsakyti
QUOTE(ciongyte @ 2015 09 03, 18:48)
pagrinde nuo cool.gif  500 EUR. As mokejau 600. Priklauso nuo veislyno, nuo spalvos ...

Ačiū. Kaip suprantu iš skelbimų, burmų neveislinių dar nėra Lietuvoje? Ar jos neseniai atsiradę, ar kaip čia yra? Man jos toookios simpatiškos! Ir charakterio aprašymas baisiai viliojantis. O dar tai, kad nesišeria.... ax.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Ramonos poilsis wub.gif
user posted image
Atsakyti
...Menuo su Ramona prabego nepastebimai.. Mes su vyru stebimes-ir kaip anksciau gyvenome be sio nuostabaus sutverimo!? wub.gif wub.gif wub.gif Tai musu pirmoji katyte, labai laukta ir issvajota..Ir ka gi - visi lukesciai pasitvirtino su kaup!u.. Planuojantiems pirkti Burma, galiu padrasinti - nesigailesit !!
Buvimas su sia kate , tai buvimas ne siaip sau- asmeniskai man ji yra daugiau nei kate - ji neapsakomai meili , lipsni, prieraisi, protinga...! Ramonai meiles ir glostymu nebuna per daug.. Visu kunu sugeba issiprasyti nesibaigianciu glamoniu... Ji - tai tarsi tavo seselis, kur tu - ten ji. Visur.. Nuo lovos iki namu ruosos. Tas prieraisumas be galo zavus. Judesiai...ak , kokie jie grakstus, elegantiski, lengvi.. Draugai sako - ji kaip sumazinta pantera- isdidziai pasiziuri, pamaiviskai prieina, glaustosi..
Zaisminga ir smalsi - domisi ja supanciu pasauliu ir daiktais.. Kaip tikra panele, Ramona vilioja spintos ir drabuzines..Gali ten pasislepti ir tunoti murkdama valandas... Svari-prausiasi turbut kelias desimtis kartu per diena.. Megsta pagyrimus-net "sneka" nuo liaupsiu gausos ir mirksi kaip kokia pupyte biggrin.gif lotuliukas.gif
Ji tikra terapeute-nuramina, nuima stresa, pralinksmina.. Megsta miegoti prie veido, ar ant krutines, svelniai pabaksnodama su snukuciu per skruosta.. O jau buciuotis megsta !! lotuliukas.gif
Beja, praeita savaite keliavome po Lietuva - net nustebau -masinoje su ja jokiu problemu-rami, be panikos-isitaiso kur patogiai , zvalgosi, miega, myluojasi..
Dar Ramona labai sociali-nebijo zmoniu , netgi megsta buti demesio centre-smirineja tarp sveciu ,ieskodama kontakto..
Zodziu , si katyte-pilnavertis seimos narys, be kurios jau neisivaizduoju savo namu.. wub.gif wub.gif
Oi, kiek prigyriau savo dama blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
CIGONYTE,kaip smagu skaityti jusu ispudzius auginant Ramona.Be galo grazi jusu katyte wub.gif Vat mane tuo ir zavi burmos,kad jos nevengia kontakto su zmogum.Jos labai demesingos,bet das demesys ir noras bendrauti su zmogum ne kiek nevargina.Atvirksciai,labai smagu isgirsti ju atsakyma i bet koki klausima biggrin.gif jei ja meiliai pakalbonsi-visada atsakys.Viena ryta juokiausi.Atsikelus ieskau savo gumuko i plaukus,Leila kaip visad,sukinejas salia.Subumbu kad matyt vonioj busiu palikus,Leila i ta mano burbtelejima atsako ''Mmhmm''ir akurat,gumute vonioje biggrin.gif Arcis visada atsikalba jei neleidziu ko nors.Niu taip faina su jom.Kaip nueinu pas ka nors turincius kate i svecius,is karto pasigendu to burmisko kates meilumo verysad.gif mano katinais dziaugiasi visi sveciai ir stebisi kokios jos atsipalaidave ir ne trupucio nebijo.O vat su kitu katem taip neina pasidziaugt,kaip su savom.
BUMESS,kiek jusu vyrukas suvalgo per para sauso edalo?Nebandet jo pasvert?
Atsakyti
QUOTE(*Pavasarė* @ 2015 09 03, 17:55)
Ačiū. Kaip suprantu iš skelbimų, burmų neveislinių dar nėra Lietuvoje? Ar jos neseniai atsiradę, ar kaip čia yra? Man jos toookios simpatiškos! Ir charakterio aprašymas baisiai viliojantis. O dar tai, kad nesišeria....  ax.gif  wub.gif  thumbup.gif

kitaip tariant burmų iš daugintojų? Nėra, ačiūdie.
nu kažkiek šeriasi, bet mes nė nepastebim, mizeris thumbup.gif
et, įdėjau tabletę nuo kirminų (dar nesu davus...) į sviestą, kaip vetė sakė. Ir ką. Sviestą nulaižė, tabletė mėtosi..Bandžiau sugrūst...turbūt vargšas galvoja kuo nusikalto verysad.gif nepavyko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciongyte @ 2015 09 03, 18:14)
...Menuo su Ramona prabego nepastebimai..
Oi, kiek prigyriau savo dama blush2.gif  blush2.gif

thumbup.gif Ramona tikra karalienė wub.gif
man vienas patraukliausių burmos bruožų yra komunikabilumas, visai nebijo svetimų, laukia, bendrauja, smaguma wub.gif
Papildyta:
QUOTE(R@skil@ @ 2015 09 03, 19:11)

BUMESS,kiek jusu vyrukas suvalgo per para sauso edalo?Nebandet jo pasvert?

blush2.gif nenormuoju, visad pilna pas jį. svėrė prieš kastraciją, 3 kg 300 berods buvo. Va keisim maistą greit (dar nzn į kokį doh.gif ) tai žiūrėsiu jau gal. šiaip nėra jis rajus, paėda kiek jam reikia g.gif

Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 09 03, 21:30)
kitaip tariant burmų iš daugintojų? Nėra, ačiūdie.
nu kažkiek šeriasi, bet mes nė nepastebim, mizeris thumbup.gif
et, įdėjau tabletę nuo kirminų (dar nesu davus...) į sviestą, kaip vetė sakė. Ir ką. Sviestą nulaižė, tabletė mėtosi..Bandžiau sugrūst...turbūt vargšas galvoja kuo nusikalto verysad.gif nepavyko doh.gif

Turi gi kazkiek gyvunas sertis.Juk ir pas zmogu plaukai krinta.Bet tiesa pasakius,mano plauku daugiau visur galima rasti nei katinu.Ir kas keisciausia kad ant rubu jie kazkaip ilgai neissilaiko.Tikrai nereikia vaikscios pukais apkibusiai.Man su tom tabletem gryniaisias vargas ir gyvuno kankinimas.Tad isbandem pasta nuo kirminu,su ta biskeli lengviau.
Papildyta:
QUOTE(BurmeSS @ 2015 09 03, 21:47)

blush2.gif nenormuoju, visad pilna pas jį. svėrė prieš kastraciją, 3 kg 300 berods buvo. Va keisim maistą greit (dar nzn į kokį doh.gif ) tai žiūrėsiu jau gal. šiaip nėra jis rajus, paėda kiek jam reikia g.gif

Leilai irgi nenormuodavau.Pripilu pilna( i ji mazdaug apie 70g.)telpa ir jai parai uztekdavo,neviska kartais ir isvalgydavo.Mano monstriukui ziurau sitos normos nepakanka.Gaila ismeciau pakuote,butu idomu paziuret koks tas kiekis pagal juos turetu buti.Negaila to maisto,bet nenoriu kad nutuktu.O jis toks edruniukas.Nuolat prasineja.Vakar sverem tai buvo 4,2kg.Plytuke kaip reikiant.Jau yra ka paimt.
Leila megsta pasmaguriaut popcornais,koncervuotais kukuruzais ar bulviu traskuti koki nugvelbia.Arcis i situs reikalus net neziuri.Jam tik meeeesoooos reikia biggrin.gif
Atsakyti