QUOTE(Helianta @ 2015 07 30, 22:25)
Aš taip neprisiruošiu mokytis ispanų kalbos, vis į "kada nors ateityje" nukeliu
ok, dabar jau pasigirsiu, kam daugiau, jei ne knygėms
Vakar mano sūnus perskaitė pirmą knygą - pats, visai savarankiškai. O jam dar tik 3 metai ir 8 mėnesiai.
Aišku, ta knyga pritaikyta besimokantiems skaityti, nė 20 puslapių nėra, kiekviename po didelį paveikslėlį, o tekstas, pvz., toks - viename puslapyje "Rasa sėja gėlę" (ir didžiosiomis, ir mažosiomis raidėmis), kitame - "Gėlė žydi". Bet skaitė pats, balsu jungė raides, perskaitęs žodį pasakydavo, ką perskaitė - taigi ir suprato, ką skaito.
Žodžiu,
"Rasa ir Lukas" yra pirmoji jo perskaityta knyga
Ipsanu ismokti, kad galetum skaityti Markesa..sudetinga...as ispaniskai mazai skaitau, nes deja, kazkiek jauciu snekamaja kalba, bet knygine man dar oi kaip toli
Eina sau

maniske 6 knygas skaito is atminties pati kurdama, ka skaiteme arba, kaip mama"tyliai ziuri"
QUOTE(Shusha @ 2015 07 31, 13:03)
O kodėl neimi Antakalnio bibliotekoje? Net pasižiūrėjau

- iš 4 turimų 3 guli laisvos
Oho, koks vunderkindas, šaunuolis skaitytojas auga

Smagu
Man toloka iki Antakalnio

Jeruzales beveik pesciomis prie namu, as prie Kalvariju baznycios gyvenu. Ale aciu, reiks bandyt ten nulekt
Nu ka..as pabuvau prie juros. Tiesa tik kelias dienas, nes vyras daugiau atostogu neturejo, bet dvi is ju pliaupe

as sekimingai apsilankiau Juodkrantes bibliotekoje

Drakono raiteles antros dalies neradau, is viso sitos serijos neturi, bet pasiemiau ir perskaiciau maloniai "Atranka", dabar baisiai reikia "Elito"
Ipusejau skaityti romana "Karaliene Bona", veza ir labai patinka kaip atsimeni ir sujungi sasajas su kitais Europos saliu didikais, prisimeni, bent gabaleli baisia tankaus, painaus geneolognio medzio.