Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

Kaip pavydžiu alytiškem thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 31, 13:10)
Kaip pavydžiu alytiškem thumbup.gif 

O ko čia pavydėt? Sėdi į mašiną ir tu jau ten mirksiukas.gif

Nors jums pasiguosiu, suprasit mane... blush2.gif Užvarau į sodą, užeinu į šiltnamį blink.gif verysad.gif Mano mazarinis, sibiro karalius, severnaja karona, ivan kupala ir erelio širdis su erelio snapu susilankstę guli.... doh.gif rišimo rėmas sulūžęs ant jų. doh.gif neišlaikė konkolų svorio. doh.gif atsargiai pakėliau, priraišiojau ant šiltnamio rėmo. Tikiuosi, tas nesuluš. Nu svoris nerealus. Severnaja karona konkolų dydžiais ir gausa pralenkė visus mazarinius... doh.gif bus rekordininkai įtariu. Kaip medis atlaiko tokius dydžius. blink.gif

Vienu žodžiu, mano pomiai vietoj to, kad noktų, vis pučias. Tuoj į kibirą vienas netilps. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 31, 20:35)
O ko čia pavydėt? Sėdi į mašiną ir tu jau ten  mirksiukas.gif

Nors jums pasiguosiu, suprasit mane...  blush2.gif Užvarau į sodą, užeinu į šiltnamį  blink.gif  verysad.gif Mano mazarinis, sibiro karalius, severnaja karona, ivan kupala ir erelio širdis su erelio snapu susilankstę guli....  doh.gif rišimo rėmas sulūžęs ant jų.  doh.gif neišlaikė konkolų svorio.  doh.gif atsargiai pakėliau, priraišiojau ant šiltnamio rėmo. Tikiuosi, tas nesuluš. Nu svoris nerealus. Severnaja karona konkolų dydžiais ir gausa pralenkė visus mazarinius...  doh.gif bus rekordininkai įtariu. Kaip medis atlaiko tokius dydžius.  blink.gif

Vienu žodžiu, mano pomiai vietoj to, kad noktų, vis pučias. Tuoj į kibirą vienas netilps.  biggrin.gif

Mutantai auga pas tave biggrin.gif Pas mane ale mazarinis nudribęs buvo doh.gif buvau dviem šakom palikus tai skilo kotas net doh.gif apibintavu dabar ,parišau ,gal nenudžiūs smile.gif
Dėl Alytaus ,tai tikrai gundaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 31, 21:35)

Vienu žodžiu, mano pomiai vietoj to, kad noktų, vis pučias. Tuoj į kibirą vienas netilps.  biggrin.gif

console.gif
PAROOOOO wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 31, 22:05)
Mutantai auga pas tave biggrin.gif Pas mane ale mazarinis nudribęs buvo doh.gif buvau dviem šakom palikus tai skilo kotas net doh.gif apibintavu dabar ,parišau ,gal nenudžiūs smile.gif
Dėl Alytaus ,tai tikrai gundaus biggrin.gif

Laimė, kad porą savaičių nelieti, tai netokie trapūs maniškiai. Irgi dvigubi, bet nelūžo. Tik vaizdo jokio dabar. Išskyrus gausą ir dydį. blink.gif

O dėl alytaus, varom ir darom meetą. Nusiaubsim visą Alytų. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 31, 22:10)
console.gif
PAROOOOO wub.gif  ax.gif

Ach kaip gera po tavo paguodos sparneliu, Gonzikiuk. cool.gif
Kaip tavo juodi pimpiai ir kubinski. Mano, įtariu, vis dėlto vienas ir tas pats pomis. Labai derlingi. Nu bet nieks nepralenkia eroso. Priraitytas palubėm jau 12 dyyyyydžiulę kekę užmezgė. Nu bet pomių dydis ir grožis. doh.gif ką su tiek veiksim, a? Gal jau ragavai?
Papildyta:
Gal kas auginot chocmat baby? Kaip suprasti kada jau sunokęs? Nu ta jo spalva nereali. Nuo pat užmezgimo tokios žalios spalvos regėjusi nesu.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 31, 22:26)
]
Ach kaip gera po tavo paguodos sparneliu, Gonzikiuk.  cool.gif
Kaip tavo juodi pimpiai ir kubinski. Mano, įtariu, vis dėlto vienas ir tas pats pomis. Labai derlingi. Nu bet nieks nepralenkia eroso. Priraitytas palubėm jau 12 dyyyyydžiulę kekę užmezgė. Nu bet pomių dydis ir grožis.  doh.gif ką su tiek veiksim, a? Gal jau ragavai?

bigsmile.gif
nė velnio ne tokie patys-turiu keičiančius spalvą riestą kubinską ir čiornyj percevidnyj schmoll.gif skiriasi ir forma ,ir spalva,beje ,derlingumas čiornij percevidnyj naudai wub.gif
erosas dar tik 9 pilnai pas mane suformavęs,spalvos dar nekeičia,bet bijau,kad ,jei taip pūsis ,tai cieli per stiklainio gurklį nepralįs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 31, 21:29)
Laimė, kad porą savaičių nelieti, tai netokie trapūs maniškiai. Irgi dvigubi, bet nelūžo. Tik vaizdo jokio dabar. Išskyrus gausą ir dydį.  blink.gif 

O dėl alytaus, varom ir darom meetą. Nusiaubsim visą Alytų.  cool.gif

Fainai būt biggrin.gif sėklų paispjaudytumėm tongue.gif

Dideli ,pučiasi,derlingi....o kur foto,kur įrodymai? g.gif bais įdomu būtų pamatyt tą erosa blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 31 liepos 2015 - 21:39
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 31, 22:33)
bigsmile.gif
nė velnio ne tokie patys-turiu keičiančius spalvą riestą kubinską ir čiornyj percevidnyj schmoll.gif skiriasi ir forma ,ir spalva,beje ,derlingumas čiornij percevidnyj naudai wub.gif
erosas dar tik 9 pilnai pas mane suformavęs,spalvos dar nekeičia,bet bijau,kad ,jei taip pūsis ,tai  cieli per stiklainio gurklį nepralįs unsure.gif

Tada lauksiu, kol noks. Nes dabar visi 4 medžiai vienodi. (sodinti po du). Jei ką, paspjaudyk kubinskų. mirksiukas.gif

O erosas jau kaži ar lys į tą stiklainį. mirksiukas.gif Matyt, teks džiovinti. Taip įdomu, kas do skonis jo. Nes šalia prie penio pasodintas tai penių nenaudai pagal derlingumą. Jei ir skoniu vienodas, tai atsisveikinsiu su peniu.
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 31, 22:36)
Fainai būt biggrin.gif sėklų paispjaudytumėm tongue.gif

Dideli ,pučiasi,derlingi....o kur foto,kur įrodymai? g.gif bais įdomu būtų pamatyt tą erosa blush2.gif

Viskas, renkam tualetinį popierių būsimiems spjūviams ir varom mirksiukas.gif Dar ir 15dieną užsukam į pomidorų degustaciją. mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Foto bus po savaitgalio, jei taip reik. Taip tankiai sukišau šiemet, kad subinė netelpa gerą kadrą paimt. biggrin.gif nu pamėginsiu. O eroso vieną kekę neseniai kėlus buvau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 31, 21:45)

Viskas, renkam tualetinį popierių būsimiems spjūviams ir varom  mirksiukas.gif Dar ir 15dieną užsukam į pomidorų degustaciją.  mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Foto bus po savaitgalio, jei taip reik. Taip tankiai sukišau šiemet, kad subinė netelpa gerą kadrą paimt.  biggrin.gif nu pamėginsiu. O eroso vieną kekę neseniai kėlus buvau.  mirksiukas.gif

o kur degustacija vyksta? aš maniau ,kad čia jin ir bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 31, 23:03)
o kur degustacija vyksta? aš maniau ,kad čia jin ir bus g.gif

Dar bus ir čia : Širvintų raj., Lapelės, Čiobiškio g.,2, Lučiūnų sodyba ("Kitoks daržas", http://www.kitoksdarzas.lt/apie-mus/)
Data: rugpjūčio 15 d.
Pradžia: 15.00 val.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 07 31, 22:09)
Dar bus ir čia : Širvintų raj., Lapelės, Čiobiškio g.,2, Lučiūnų sodyba ("Kitoks daržas", http://www.kitoksdarzas.lt/apie-mus/)
Data: rugpjūčio 15 d.
Pradžia: 15.00 val.

mat kaip biggrin.gif gal da;yvausi? su visais pimpiais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 07 31, 23:15)
mat kaip biggrin.gif gal da;yvausi? su visais pimpiais lotuliukas.gif

Dalyvaut tai gal ne. Bet pamatyt noriu. cool.gif
Atsakyti