Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

Mano šiltnamis šiemet siutina - ilgiausiai kabojo didžiulės žalios kekės, dabar noksta visi vienu metu doh.gif panašu, kad savaitgalį nusimato pirmasis konservavimo etapas...
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 07 30, 17:53)
Mano šiltnamis šiemet siutina - ilgiausiai kabojo didžiulės žalios kekės, dabar noksta visi vienu metu doh.gif panašu, kad savaitgalį nusimato pirmasis konservavimo etapas...

pas mane tas pats,aš, ko gero, kitos savaitės vidury irgi prie viryklės žaliuosiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 07 30, 16:53)

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 07 30, 20:53)
pas mane tas pats,aš, ko gero, kitos savaitės vidury irgi prie viryklės žaliuosiu bigsmile.gif

Ale suprask tas moteras g.gif tai verkia kad nenoksta tai kad reiks žaliuot prie virykles biggrin.gif
Atsakyti
tai kiba cia ir man rytoj reiks nustebt raudonuojancius pamacius .. lotuliukas.gif NETIKIU lotuliukas.gif nors savaitgali tai vel sveciu sode laukiu su dideliais krepsais ... kad tik butu ka i juos det smile.gif LOTERIJA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 07 30, 23:32)
tai kiba cia ir man rytoj reiks nustebt raudonuojancius pamacius .. lotuliukas.gif  NETIKIU  lotuliukas.gif  nors savaitgali tai vel sveciu sode laukiu su dideliais krepsais ... kad tik butu ka i juos det smile.gif LOTERIJA biggrin.gif

man tai liūdnai skamba - rūpinies, augini, dar pati dorai neatsivalgei, o jau su krepšiais alkani atvaro g.gif Nu dar jei vaikai studentai, tai suprantu, dar ne tą atiduosi, bet jei tokie "draugai-giminės-artimieji", kuriems tik paduok svetimą gerą, kad pirkt nereiktų, tai jau bože bože doh.gif Dar pasako, kad pas tave vis tiek visko daug užauga, negi gaila...
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 07 30, 23:32)
tai kiba cia ir man rytoj reiks nustebt raudonuojancius pamacius .. lotuliukas.gif  NETIKIU  lotuliukas.gif  nors savaitgali tai vel sveciu sode laukiu su dideliais krepsais ... kad tik butu ka i juos det smile.gif LOTERIJA biggrin.gif

jeigu jau pas mane yra,tai ir pas tave tikrai bus bigsmile.gif aišku ,jei taviškiai su kašėm pirmi neprasisuks unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Anna Bergman @ 2015 07 31, 07:53)
man tai liūdnai skamba - rūpinies, augini, dar pati dorai neatsivalgei, o jau su krepšiais alkani atvaro  g.gif Nu dar jei vaikai studentai, tai suprantu, dar ne tą atiduosi, bet jei tokie "draugai-giminės-artimieji", kuriems tik paduok svetimą gerą, kad pirkt nereiktų, tai jau bože bože  doh.gif Dar pasako, kad pas tave vis tiek visko daug užauga, negi gaila...

drinks_cheers.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nepykit, kad taip isibraunu i Jusu tema. Vakar iejau i siltami ir pamaciau, kad pomidoru lapai is virsaus lapo geltonom demem o apatineje lapo puseje ,po apacia geltonos demes, pilka. Kas tai galetu buti? Ir dar, ant vieno daigo radau apipuvusi viena pomidora. Ji ismeciau. Kas tai galetu buti ir kaip man dabar pasielgti? blush2.gif tas supuves pomidoras tai cia jau nieko gero. O tie lapai? Aciu, jei kas pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 07 31, 10:30)
Sveikos merginos, nepykit, kad taip isibraunu i Jusu tema.  Vakar iejau i siltami ir pamaciau, kad pomidoru lapai is virsaus lapo geltonom demem o apatineje lapo puseje ,po apacia geltonos demes, pilka. Kas tai galetu buti? Ir dar, ant vieno daigo radau apipuvusi viena pomidora. Ji ismeciau. Kas tai galetu buti ir kaip man dabar pasielgti?  blush2.gif tas supuves pomidoras tai cia jau nieko gero. O tie lapai? Aciu, jei kas pades 4u.gif

Pagooglinkit, maro nuotraukas pažiūrėkit, gali būti jis
Atsakyti
tiems su krepsiais ne tik kad pomidorus atiduociau mirksiukas.gif tikrai negaila smile.gif noreciau, kad butu ka idet, nu bet jei nebus, tai nebus smile.gif desim buroku, ir uz juos man DIIIIIDELI ACIU pasakys smile.gif
man gaila buna tada, kai nuvaziavus i soda, pamatai, kad kazkas , neaisku kas, jau prasiejo ir neklauses pasieme . vat tada tai taip. issaudyt norisi gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Anna Bergman @ 2015 07 31, 09:57)
Pagooglinkit, maro nuotraukas pažiūrėkit, gali būti jis

radau, kad tai Rudoji dėmėtligė (kladosporiozė). išskinti lapus ir purkšti su soda. gal dar kokių patarimų turite?
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2015 07 30, 12:53)
Na pas mane kažkokie besėkliai papuolė smile.gif Pasilikau pirma nuo krūmo , nokinau - a ten nieko nėr  lotuliukas.gif Gal papuls koks sėklinis ?

pirmesniuose su sėklom buvo prastai, bet vėlesni jau po biski auginosi, jau ir be lupos rasdavau.negausiai, bet iš bliūdo žirnių biski parankioji
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 07 30, 09:10)
Nesuprantu apie kuriuos kalbat

Ir aš matau trečioj nuotraukoj "sūrmaišius".
Bet sunku patikėt - ar čia tas pat šiltnamis, kur pirmi žiedeliai buvo nuskabyti?
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 07 31, 11:07)
pirmesniuose su sėklom buvo prastai, bet vėlesni jau po biski auginosi, jau ir be lupos rasdavau.

Aš irgi jau seniai pastebėjau, kad pirmo vaisiaus sėklos prastesnės. Tai dabar iš pirmo neberenku - galiu atsipalaidavus degustuot...
Atsakyti