Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

Ai kad su nuotraukom laikinai defoltas , bo instaliavausi i windows 10 , o tas iskasenos telefono neatpazista ir negaliu fotkiu i kompa sukelt .
Brutus buvo tie kur prastai augo . Dabar auga gerai .
Cia gan sena fotke
user posted image
Atsakyti

Apie Boloto- skanus tai skanus, bet nutaikyti tą jo skanumą, tai problema, moment suminkštėja.
Daugiau neauginsiu.

Geriausiai šiemet patiko Golden Kenigsberg.

Gal kas gali parekomenduoti skanius Hibridinius pomidorus - minkša odele?
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2015 08 11, 10:02)
Gal kas gali parekomenduoti skanius Hibridinius pomidorus - minkša odele?

Corazon smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 08 10, 21:47)
ar Genovese, ar kuris kitas? mano irgi prie durų, irgi baisuoklis. Ir dar vienintelis  doh.gif
Tuos itališkus ponaičius tikriausiai reikia šiltai laikyt  g.gif

Aha, tas pats, Genovese, taviškis biggrin.gif Kitais metais vėl sodinti planuoju, tik jau ne prie durų, man jie patiko, aišku, tik tie, kur normalūs užaugo mirksiukas.gif

O ta Tlacolula tikrai tuščiavidurė???

Adija, Irlandskij Liker turėtų tau nepatikti g.gif Derlingumas - superinis, skonis - popierinis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 11, 00:38)
g.gif Ir kaip tu daba atsirinksi ką degustuoji,a?Pas man tai į atskirus popierus su pavadinimais susukta,bo taip tai aš pasimesčiau. Vienus nedanokusius,kitus išnokusius ragauju,kad suprast kaip ir kas.Lauksiu rezultatų degustacijos.

Daba ant dienų laukiu Zielionaplodnyjie,Irlandskij Liker ir Emerald Evergreen iš žaliukų.

As tai kuriuos ragausiu su flomasteriu pazymiu smile.gif Niekas nepasimeta.
Idomu kaip tau bus Emerald Evergreen skonis g.gif Gal seklu surinktum ax.gif
Atsakyti
Pritariu Emvidai, man irgi labai skanus Zolotoj Kengisberg! Isvaziuodama is namu pirma ir vieninteli suslamsciau pusryciams, grizus tikiuos rast prinokusiu daugiau smile.gif
Beje, jau buvau parinkusi pienollo del vesuvio seklyciu, bet sudygo. Ciuju teks atsisakyt mirkymo, jei taip...

Linkejimai pomidorienems is pajurio vacation4.gif vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 08 11, 11:28)
Adija, Irlandskij Liker turėtų tau nepatikti  g.gif Derlingumas - superinis, skonis - popierinis  biggrin.gif

Kad tave,kaip šlapiu skuduru per snukį doh.gif Nu,derlingumas tai tikrai geras.Paragausiu ir žinosiu.

Jo,tas LBB man patinka thumbup.gif
QUOTE(ginaja @ 2015 08 11, 13:02)
As tai kuriuos ragausiu su flomasteriu pazymiu smile.gif  Niekas nepasimeta.
Idomu kaip tau bus Emerald Evergreen skonis g.gif  Gal seklu surinktum ax.gif

Aaa...Man reiktų daug paišyt,nes kol 4-5 nesudegustuoju skirtingo būvio,negaliu tvirtai nuspręst,koks tikras jo skonis.

Parašysiu.Surinksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 08 11, 13:44)
Kad tave,kaip šlapiu skuduru per snukį  doh.gif Nu,derlingumas tai tikrai geras.Paragausiu ir žinosiu.

Jo,tas LBB man patinka  thumbup.gif

Oi, jei LLB patinka, tai Likeris - joks tiesiog. Nukrisčiau, jei tau jis patiktų biggrin.gif

Mergičkos, o jums kaip Zolotoj Keningsberg derlingumas? Sutinku - skanus pomidoras, bet su derlium jau antri metai nekas, greičiausiai jau jam kryžiukas mano šiltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 08 11, 15:04)
Mergičkos, o jums kaip Zolotoj Keningsberg derlingumas? Sutinku - skanus pomidoras, bet su derlium jau antri metai nekas, greičiausiai jau jam kryžiukas mano šiltnamyje.

Derlingumas kuklus, bet ne klaikus. Galima auginti.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 08 11, 15:04)
Likeris - joks tiesiog

kažkoks salstelėjęs

bandžiau puzatos xatos sėklų pasiimti - neradau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 11 rugpjūčio 2015 - 21:43
Sveikos, gal kurios po dvi tris sėklytes galėsit sušelpti pomidorų, jei turėsit, Eros, Tolstoj, Aurea, Aladino lempa, Barbaris, Ex raudonoji citrina, Skariai, Sibiro karalius, Geranium kiss ir lauko kokių nors. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista03 @ 2015 08 12, 10:11)
Tolstoj, Aurea,  Barbaris,

šitie hibridai, sėklas teks pirkt.
Atsakyti