Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai, auginam,ragaujam

QUOTE(adija5 @ 2015 07 29, 16:54)

Nu su kuo norėsiu,su tuo ir fotkinsiu..

Gerai jau, gerai. Su bele kuo fotkink, man tik kad spalva matytųsi ir gerai smile.gif Iš kur tu juos siunteisi? amerikonų tomatofesto?
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 07 29, 17:05)
Iš kur tu juos siunteisi? amerikonų tomatofesto?

Nea,čia kontrabanda iš Rusios su fėjos pagalba ax.gif Nu,kol kas tie kontrabandiniai beveik visi ne peresortas.Ne taip,kaip apkasiniai.
Bet va,šiemet pas man pačią šiltnamiuose kažkokia velniava dedas unsure.gif Izumrudnoje Jabloko,mano sėkla iš mano pomidorų ... iki kelienų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 07 29, 17:11)
Nea,čia kontrabanda iš Rusios su fėjos pagalba ax.gif

Bet va, Izumrudnoje Jabloko,mano sėkla iš mano pomidorų ... iki kelienų  blink.gif

a, nu aišku. Gal neperesortas ir šitie, jei bus raudoni, o ne kokie ružavi.
O tomatofesto sėklų originalumu labai pasitikiu, visada išauga tai kas parodyta ir parašyta.

blink.gif o kaip tada kekės, kabo normalios? kaip priklauso? g.gif
Bijau paklaust, bet turbūt nenoksta dar.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 29 liepos 2015 - 16:31
QUOTE(Ex @ 2015 07 29, 17:29)
blink.gif o kaip tada kekės, kabo normalios? kaip priklauso? g.gif
Bijau paklaust, bet turbūt nenoksta dar.. unsure.gif

Kekės normalios,pomidorai tos pačios formos,tik ...per pusę mažesni ,nei tris metus buvo .Toks Jablokas -karlikas.Skonis tas pats,vieną sulesiau.Nors tiek .Kodėl jis tokis sūtrauka,velnias žino.Visada renku iš didžiausių ir gražiausių,nespjaudau valgydama iš bilekokio.Aišku,iš šito liliputo sėklų tikrai nerinksiu ir tokių išsigimėlių pasaulin neleisiu ,tikro Jabloko vardo nepaškudinsiu schmoll.gif
Atsakyti
Žiūrinėju ir slaviškas ir užjūrines sėklų parduotuves, tai tas mano marmande irgi yra sąrašuose, tai gal ne toks jau ir maximinis biggrin.gif Šiandien kokius keturis prinokusius suėdžiau. Na ir visgi kelis kažkokius įdomesnius turiu. Pavasarį liko kelios vietos šiltnamiuose, tai nusipirkau pas babulencija turguj. Ji kone vienintelė pardavinėjo daigus atskiruose puodeliuose. Ir labai gyrė savo pomidorus - sakė, kad kasmet pas ją ateisiu biggrin.gif Buvau tikra, kad meluoja, bet dabar atgaminu, kad pokučiai prie daigų tikrai buvo man nematyti. Gaila, kad niekada nesužinosiu, kas ten per pomidorai verysad.gif Vieno tai žiedai kaip kokios lelijos, o kitu lapai ne kaip pomidorų ir visi i viršų sukilę, kaip kokia pušis biggrin.gif Na ir pats, po žiemos likęs ir savarankiškai sudygęs, juodasis princas ne ką prasčiau atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2015 07 29, 14:04)
Tai pas mane tokie, galiu pasidalinti savo kolekcija. Tik reiks rudenį priminti. O Tau irgi dėkinga už Mazarinių ir kitas sėklas 4u.gif

tai aš priminsiu rudeniop, jei ką ir mano daliai parinkt prašau po kelias sėklytes blush2.gif , pas mane liko tik keli žaliukai ir hibridai , kitus pavasarį sėkmingai sula su rundapo likučiais palaisčiau, tai teko su 60 daigų atsisveikint verysad.gif ( tėvukas pasirūpino beržų sulos įpilt į buvusį rundapo indelį, užteko smile.gif )
Atsakyti
Dar gerai , kad patys neatsigeret tos sulos su roundapu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2015 07 29, 22:20)
Žiūrinėju ir slaviškas ir užjūrines sėklų parduotuves, tai tas mano marmande irgi yra sąrašuose, tai gal ne toks jau ir maximinis  biggrin.gif  Šiandien kokius keturis prinokusius suėdžiau. Na ir visgi kelis kažkokius įdomesnius turiu. Pavasarį liko kelios vietos šiltnamiuose, tai nusipirkau pas babulencija turguj. Ji kone vienintelė pardavinėjo daigus atskiruose puodeliuose. Ir labai gyrė savo pomidorus - sakė, kad kasmet pas ją ateisiu  biggrin.gif Buvau tikra, kad meluoja, bet dabar atgaminu, kad pokučiai prie daigų tikrai buvo man nematyti. Gaila, kad niekada nesužinosiu, kas ten per pomidorai  verysad.gif Vieno tai žiedai kaip kokios lelijos, o kitu lapai ne kaip pomidorų ir visi i viršų sukilę, kaip kokia pušis  biggrin.gif Na ir pats, po žiemos likęs ir savarankiškai sudygęs, juodasis princas ne ką prasčiau atrodo  wub.gif

susirinkt patikusių sėklas atidžiai, nesumaišant, ir pavasarį turguj pas tą pačią bobulenciją nuo pakelių pavadinimus nusirašykit smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Laba,
Valgyt jau nepaspejam.isvezu uosviams po bliuda,draugei.gana.visi siti siandien keliaus i puoda.meginsiu kazka maklint.tai ir bus pirmas kartas.
Neragavusi esu tik palmyros,boloto ir raisos.nera dar sunokusiu.maniau ir baltu nebus,bet radau viena.kaip atskirt ar sunokes nezinau,paciupinejau,nagi minkstas,vadinasi sunokes.suslamciau vietoj
Atsakyti
QUOTE(Anna Bergman @ 2015 07 30, 07:17)
susirinkt patikusių sėklas atidžiai, nesumaišant, ir pavasarį turguj pas tą pačią bobulenciją nuo pakelių pavadinimus nusirašykit smile.gif

O,dėkui gera mintis smile.gif . Jei tik pati babcia sąmoningai rūšis renkasi. Mūsų kaime augina,kad parduot. Liežuviu mala bile ką, daigus atneša vos ne 100 vienetų batų dėžutėj ir norintiems pomidorų, išlupa iš bendros krūvos doh.gif . O ir panašūs bandymai sužinot,kokius moliūgus kita babcia man pardavė,baigėsi visiška nesėkme - jai kažkas kažką atveža, bet ji nežino ką biggrin.gif

Girėne, oho kokios spalvotos džiunglės smile.gif. O kokie ten maišiniai pomidorai trčioj nuotraukoj? Gražūs labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 30 liepos 2015 - 08:48
QUOTE(Chiromante @ 2015 07 30, 09:41)

Girėne, oho kokios spalvotos džiunglės smile.gif. O kokie ten maišiniai pomidorai trčioj nuotraukoj? Gražūs labai  smile.gif

Nesuprantu apie kuriuos kalbat
Atsakyti
CHiromante, tai eikit pas ta bobulencija i turgu, pas kuria pirkote o ne is savo kaimo bobulencija.

P

asitaiko ir saziningu zmoniu, ne visi juk sukciai bigsmile.gif

O pas mane net atsirado (nors buvo visada) smaguriu paskanauti zalius neprinokusius pomidorus, tik nepagalvojo, kad as kai kuriu esu suskaiciavus kiek kekeje ju yra, nes dar nenoksta o tokie dideli ir susizymejau seklom kai sunoks, o se tau eme ir nuskyne po 1 o gal ir daugiau ant kitu, kuriu apskaitos nevedu tad ir nezinau g.gif Per nagus tokiems gun_rifle.gif , arba i uzpakali su druska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 30 liepos 2015 - 09:33