Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pajungti televizorių prie PC?

sveiki nusipirkau vakar televizoriu siandien laida hdmi hdmi nes laptopas palaiko hdmi televizorius irgi sujungiu ir nieko. Laptope video korta 9600 ge forsas. Padariau kad manytu kad du monitoriai viska ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(Lekker Kontje @ 2009 11 28, 12:32)
sveiki nusipirkau vakar televizoriu siandien laida hdmi hdmi nes laptopas palaiko hdmi televizorius irgi sujungiu ir nieko. Laptope video korta 9600 ge forsas. Padariau kad manytu kad du monitoriai viska ir nieko.

tai gal teliko distancinio mygtuka "video" pamirsai paspaust? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2009 10 22, 02:15)
Sveiki, turiu tokią problemėlę: nusipirkau laidą, vienam gale SCART (į TV) kitame s-video (į kompą), viską sujungiau; susiinstaliavau naujausius NVIDIA draiverius, nustaciau, kad kompas matytu, jog antras monitorius pajungtas.
BET...
televizoriaus ekranas labai tamsus, tik siek tiek galima įžvelgti vaizdą, ekranas mirguliuoja ir rodo No Signal (nors kartais šis užrašas dingsta, bet vis tiek ekranas mirga marga)
Tai kame problema? Kiek ieškojau info internete, niekur neradau šios problemos sprendimo. Kai pirkau laidą, pardavėjas perspėjo, kad kartais neveikia.. na bet šioks toks signaliukas į TV iš PC nueina... gal kas galite patarti ką dabar daryti, ką pabandyti?

Reikia užtrumpinti Scart kištuko 15-tą su 20-tu pinus.
Vakar pats šį laidą nusipirkau ir ką tik išardęs užtrumpinau viela. Dabar rodo kuo puikiausiai. thumbup.gif

ps: nors žinutė parašyta jau seniai, bet atsakymas buvo taip ir nepateiktas, tad parašiau.
Atsakyti
Mes nusipirkę (per Ebay) VGA to RCA video konverterį (universalų > VGA, RCA, S-Video). Su stiprintuvėliu ir maitinimu nuo USB. Kainavo apie 50Lt (prietaisėlis kartu su laidais).
Pajungėm laptopą, ir pirmyn- jokių papildomų nustatymų nereikėjo. puikiai dirba daiktelis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lekker Kontje @ 2009 11 28, 14:32)

Vat ir pas mane ta pati problema. Prasau padekit kas nors. verysad.gif
Jei galit surasykit man nesimaneliai kiekviena zingsni ka reikia nustatyti kompiuteryje, kad rodytu. Kompiuteris Acer NVIDIA GeForce 9400M G. ax.gif
Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2010 05 29, 12:54)
Vat ir pas mane ta pati problema. Prasau padekit kas nors.  verysad.gif
Jei galit surasykit man nesimaneliai kiekviena zingsni ka reikia nustatyti kompiuteryje, kad rodytu. Kompiuteris Acer NVIDIA  GeForce 9400M G. ax.gif
Is anksto dekoju.

mielieji, ar draiverius įsirašėte ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tomasb13 @ 2010 06 02, 19:55)
mielieji, ar draiverius įsirašėte ?smile.gif

schmoll.gif nieko neirasinejau. nelabai gaudausi situose dalykuose. blush2.gif reiks paprasyti gal ko nors kas supranta, kad prisestu prie mano kompiuterio ir sutvarkytu sita reikala, nes paciai gali but per sudetinga. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2010 06 03, 22:41)
schmoll.gif  nieko neirasinejau. nelabai gaudausi situose dalykuose.  blush2.gif  reiks paprasyti gal ko nors kas supranta, kad prisestu prie mano kompiuterio ir sutvarkytu sita reikala, nes paciai gali but per sudetinga. mastau.gif

draiveriai padeda susišnekėt kompui su aparatūra. Juk naują daiktą prijungus kompas nesupras ką čia prijungi smile.gif
tai va, pirma reikia įrašyti draiveriuką, kuris būna diske, o diskas pakuotėje, kurią perkate su visa aparatūrą, o po to draiveriuko, bandykit jungt teliką ar ką ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tomasb13 @ 2010 06 03, 23:33)
draiveriai padeda susišnekėt kompui su aparatūra. Juk naują daiktą prijungus kompas nesupras ką čia prijungi smile.gif
tai va, pirma reikia įrašyti draiveriuką, kuris būna diske, o diskas pakuotėje, kurią perkate su visa aparatūrą, o po to draiveriuko, bandykit jungt teliką ar ką ten smile.gif

Dekui uz patarimus. Pabandysiu. smile.gif
Atsakyti
be abejo turi būti ir kažkokia programa valdymui. Na su mygtukais ir visa kita kaip koks nors Windows Media Player and Winamp. Yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomasb13: 05 birželio 2010 - 21:41
Cia ne visai i tema, bet nenorejau naujos temos kurti.
As naudojuosi mikrovisatos iptv, bet pries pora dienu pradejo nebeuzkrauti, kodel taip galejo atsitikti (nes iki tol viska puikiai rode)
Atsakyti
sveiki, pas mane tokia problema, kažka tai nustačiau kad filmus per geforsa per tv rodo be spalvų, viską žaliai, per kompa normaliai, niekaip negaliu atrast kur ka pridariau, gal patarsit....ką daryt, ačiū
Atsakyti