Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pajungti televizorių prie PC?

QUOTE(Taktas @ 2007 09 03, 21:04)
Koks kompas? Nešiojamas ar paprastas?

Paprastas, ne laptopas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 09 03, 20:23)
Reikia tv tiunerio ir atveto tv kabelio. Programinė įranga būna komplekte.
Papildyta:

Kodekai čia nė prie ko. reiktu žiurėti video plokštės nustatymus.

Bet tai jei viena filma rodo tai kokius reiktu nustatymus padaryt?? g.gif Gal galetai detaliau paaiskint blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Kaip nustatyti kompiuteryje,kad rodytu per tv filmus?kur ka spausti?pas mane geforce 8600GT.
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2007 01 27, 18:58)
user posted image]Taip atsidaro pas mane[/URL] 
Taip atsidaro pas mane ir nėra cia tų dviejų ekranų kaip pasirinkti  g.gif

Ir pas mane kažkas panašiai atsidaro... Pas mane GEFORCE FX 5500, padėkit jei kas galit... 4u.gif
Atsakyti
4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Ech, tai nieks taip ir nepatars.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora @ 2007 08 26, 21:01)
Sveikos merginos  smile.gif

Gal zinot kokia programele naudoti, kad butu galima issaugoti vaizda is tv transliuojamos laidos i kompa?

mane taip pat tai domina. pas mane GALA skaitmeninė televizija, tai gal kas zino ar galima kazkaip nuo tiunerio pajungti koki skaitytuva ir persirasyt tai kas rodoma per TV?
Atsakyti
tai ko reikia jei kompiuteris nešiojamas o tv paprastas?gal kas patars g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2009 01 23, 13:00)
tai ko reikia jei kompiuteris nešiojamas o tv paprastas?gal kas patars g.gif  4u.gif

Tinkamo laido juos sujungt.
Atsakyti
Gal kas galit patart kaip pajungt Apple Macbook prie Tv?kokiu laidu reikia ,pan.... blush2.gif Dekui
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2007 01 27, 01:52)
Ten ir reikia viska nustatyti.

user posted image

Sita langa siaip ne taip isradau, gavosi ir kompa pajungti prie teliko aisku rodo nespalvotai blush2.gif , taigi noreciau jusu paklausti gal galit kas nors man konkreciau paaiskinti kaip ten reikia viska nustatyti, labai prasau ( nes man tai g.gif ) ir dar noreciau paklausti ir kaip reiktu nusitatyti kad rodytu is TV i kompiuteri? labai jums dekui notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekenbok @ 2009 03 29, 17:20)
Sita langa siaip ne taip isradau, gavosi ir kompa pajungti prie teliko aisku rodo nespalvotai blush2.gif ,  taigi noreciau jusu paklausti gal galit kas nors man konkreciau paaiskinti kaip ten reikia viska nustatyti, labai prasau  ( nes man tai g.gif ) ir dar noreciau paklausti ir kaip reiktu nusitatyti kad rodytu is TV i kompiuteri?  labai jums dekui notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif

Viskas netaip paprasta. Pirma koks kompas? Antra kaip komp1 prijungei prie tv? Per hdmi, av, skartą, s-video?
Antra, dėl vaizdo perkėlimą iš tv į kompą vėl skirtinga situacija. Paprasčiausias variantas tv tiuneris kuris jungiasi prie kompo. Stacionariam galima įdėti plokštę į vidų, o loptopam(stacionariam) galima taip pat jungti usb tv tiunerį.
Visgi galima tv signalą pajungti į kompą jeigu kompe yra video-in lizdas, o tv turi skart jungti ir iš jo galima paimti tv signalą.
Viskas priklauso kokia pas jus įrangos komplektacija.
Atsakyti