pries kelias dienas lietuviams rezervavau minivan per budget.com - $270 uz 4 dienas. Idomumo delei paziurejau is Niujorko i Chikaga savaitei - galima rasti iki $400.
As ankstesniam poste rasiau, kad priklauso ir nuo oro liniju, ir nuo krypties. ir nuo to, kaip bilieta pirkot, t.y., jei turit savo uzregistruota keleivio profili, tai galima automatini checkina pasirinkti. Pvz. su Air France as tik nusipirkus bilieta pasirinkau vietas ir ilaipinimo kodus gavau tiesiai i appsa.
Standartas 24, bet buna ir 30.
Swiss pries 23 valandas online c-in.
Dabar situacija tokia Alamo kainos, pirma karta matau tokias kainas ir visur jos vienodos per expedia, rentalcars ir kt.
o per easyterra pagal mano paieskos kriterijus isvis neduoda.
Dabar situacija tokia Alamo kainos, pirma karta matau tokias kainas ir visur jos vienodos per expedia, rentalcars ir kt.
o per easyterra pagal mano paieskos kriterijus isvis neduoda.
mums reikalingas automobilis lapkricio 6-12 dienomis, kai baigiam buvima Niujorke, viesbutis brookine-Butler str.279 NY 11217 , o cikagoj - 528 West Bromton IL 60657
mums reikalingas automobilis lapkricio 6-12 dienomis, kai baigiam buvima Niujorke, viesbutis brookine-Butler str.279 NY 11217 , o cikagoj - 528 West Bromton IL 60657
man hertz per expedia rodo 540 uz ekonomine ir apie 570 uz midsize. Siaip siulau padidinti nuoma iki savaites (nes dabar 6d nuoma gaunasi) ir taip ieskoti - gal ismes geresniu kainu. Nes buna kartais pigiau savaitei imti nei 6d. Man yra buve kad tik 4d masinos reikia, bet pigiau nuomuotis savaitei - o po to tiesiog grazini aksciau pasakai, kad pasikeite planai ir tiek. Papildyta:
per carrentals.com su Alamo pigiausiai nuo$34 uz diena : http://www.carrental...015-11-12-10-00
man hertz per expedia rodo 540 uz ekonomine ir apie 570 uz midsize. Siaip siulau padidinti nuoma iki savaites (nes dabar 6d nuoma gaunasi) ir taip ieskoti - gal ismes geresniu kainu. Nes buna kartais pigiau savaitei imti nei 6d. Man yra buve kad tik 4d masinos reikia, bet pigiau nuomuotis savaitei - o po to tiesiog grazini aksciau pasakai, kad pasikeite planai ir tiek. Papildyta:
per carrentals.com su Alamo pigiausiai nuo$34 uz diena : http://www.carrental...015-11-12-10-00
Iskilo toks klausimas ar galima registruojant atgalinaim skrydziui uzsiregistruoti ir islipti Londone, nors bilietas yra CIKAGA-LONDONAS- BERLYNAS, butu zymiai patogiau ir greiciau, gal kas praktikavote, ar taip negalima