Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(zose61 @ 2015 09 17, 23:27)
pries kelias dienas lietuviams rezervavau minivan per budget.com - $270 uz 4 dienas. Idomumo delei paziurejau is Niujorko i Chikaga savaitei - galima rasti iki $400.

perziurejau 4u.gif bet man ismeta galutine kaina 740 euru. uz ekonomines klases automobili.

tikrai nesuprantu ar tai realu g.gif nejaugi uz diena virs 100 euru. Gal yra kas nuomavosi NY, paprotinkit mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gile363 @ 2015 09 18, 08:30)
As ankstesniam poste rasiau, kad priklauso ir nuo oro liniju, ir nuo krypties. ir nuo to, kaip bilieta pirkot, t.y., jei turit savo uzregistruota keleivio profili, tai galima automatini checkina pasirinkti. Pvz. su Air France as tik nusipirkus bilieta pasirinkau vietas ir ilaipinimo kodus gavau tiesiai i appsa.

Standartas 24, bet buna ir 30.
Swiss pries 23 valandas online c-in.

sorry, nepastebejau. reikes kiekvienas oro linijas atskirai ziuret.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 18, 09:43)
perziurejau 4u.gif bet man ismeta galutine kaina 740 euru. uz ekonomines klases automobili.

tikrai nesuprantu ar tai realu g.gif  nejaugi uz diena virs 100 euru. Gal yra kas nuomavosi NY, paprotinkit mane smile.gif

Labai sunku patikėti tokiomis kainomis, mes per Alamą mokėjome mažiau už 22 dienas g.gif Ir tai rinkomės antrą ar trečią klasę pagal pigumą...

štai net šioje paieškoje jau meta virš 20 eur už dieną:
http://www.easyterra...7...&h=pLaRN1qP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo !AM: 18 rugsėjo 2015 - 13:34
QUOTE(!AM @ 2015 09 18, 14:30)
Labai sunku patikėti tokiomis kainomis, mes per Alamą mokėjome mažiau už 22 dienas  g.gif  Ir tai rinkomės antrą ar trečią klasę pagal pigumą...

štai net šioje paieškoje jau meta virš 20 eur už dieną:
http://www.easyterra...7...&h=pLaRN1qP

Dabar situacija tokia Alamo kainos, pirma karta matau tokias kainas ir visur jos vienodos per expedia, rentalcars ir kt.
o per easyterra pagal mano paieskos kriterijus isvis neduoda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 18 rugsėjo 2015 - 22:29
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 18, 16:15)
Dabar situacija tokia Alamo kainos,  pirma karta matau tokias kainas ir visur jos vienodos per expedia, rentalcars ir kt.
o per easyterra pagal mano paieskos kriterijus isvis neduoda.

kuriom cia datom ir kur pick up ir drop off tiksliau (oro uostuose ar ne?) uzmesiu aki ka rodo cia is vietos...
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2015 09 19, 00:33)
kuriom cia datom ir kur pick up ir drop off tiksliau (oro uostuose ar ne?) uzmesiu aki ka rodo cia is vietos...

mums reikalingas automobilis lapkricio 6-12 dienomis, kai baigiam buvima Niujorke, viesbutis brookine-Butler str.279 NY 11217 , o cikagoj - 528 West Bromton IL 60657 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 09 19, 01:55)
mums reikalingas automobilis lapkricio 6-12 dienomis, kai baigiam buvima Niujorke, viesbutis brookine-Butler str.279 NY 11217 , o cikagoj - 528 West Bromton IL 60657 4u.gif

man hertz per expedia rodo 540 uz ekonomine ir apie 570 uz midsize. Siaip siulau padidinti nuoma iki savaites (nes dabar 6d nuoma gaunasi) ir taip ieskoti - gal ismes geresniu kainu. Nes buna kartais pigiau savaitei imti nei 6d. Man yra buve kad tik 4d masinos reikia, bet pigiau nuomuotis savaitei - o po to tiesiog grazini aksciau pasakai, kad pasikeite planai ir tiek.
Papildyta:
per carrentals.com su Alamo pigiausiai nuo$34 uz diena : http://www.carrental...015-11-12-10-00
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2015 09 19, 09:30)
man hertz per expedia rodo 540 uz ekonomine ir apie 570 uz midsize. Siaip siulau padidinti nuoma iki savaites (nes dabar 6d nuoma gaunasi) ir taip ieskoti - gal ismes geresniu kainu. Nes buna kartais pigiau savaitei imti nei 6d. Man yra buve kad tik 4d masinos reikia, bet pigiau nuomuotis savaitei - o po to tiesiog grazini aksciau pasakai, kad pasikeite planai ir tiek.
Papildyta:
per carrentals.com su Alamo pigiausiai nuo$34 uz diena : http://www.carrental...015-11-12-10-00

Labai aciu uz informacija 4u.gif jau issinuomavom thumbup.gif
Atsakyti
geros keliones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2015 09 20, 00:22)
geros keliones smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Iskilo toks klausimas bigsmile.gif ar galima registruojant atgalinaim skrydziui uzsiregistruoti ir islipti Londone, nors bilietas yra CIKAGA-LONDONAS- BERLYNAS, butu zymiai patogiau ir greiciau, gal kas praktikavote, ar taip negalima g.gif
Atsakyti
kokią programą naudojate maršutui sudaryti? Google maps man leidžia tik ribotą pozicijų kiekį ir to kiekio neužtenka g.gif
Atsakyti